21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

80 % institucionalnih trgovcev napoveduje, da bo kriptovaluta prehitela izumrle naložbe, razkriva Leer

- Advertisement -

Ura platforme za trgovanje s kriptovalutami Bitstamp razkrije, da 75% institucionalnih trgovcev si predstavljajo, da bo kriptovaluta prehitela nekdanja naložbena sredstva. Poleg tega 28 % institucionalnih trgovcev, ki so govorili o kriptovalutah, je bila ogromna naložba, pri čemer 80 %, ki aktivno priporoča ta razred sredstev v naložbenih tehnikah.

Institucionalni trgovci navdušeni glede Crypto Bitstamp, kritična platforma za trgovanje s kripto derivati, je v ponedeljek objavila rezultate svojega prvega Crypto Pulse Leerja.

A napolnjena z 19,563 anketiranci iz mednarodne lokacije v okviru ure so sodelovali vsi zemljevidi po Severni Ameriki, Latinski Ameriki, Evropi, Afriki, Heart East in Aziji-Pacifiku. Med njimi je bilo 5 428 vodilnih institucionalnih naložb pristop k odločevalcem in 19,88 so bili trgovci na drobno.

V koraku z rezultati ure: »88 % institucionalnih anketirancev in 70 % maloprodajnih trgovcev si predstavlja, da bodo kriptovalute v enem desetletju v glavnem sprejete.” Za zagon je Bitstamp govoril o:

Dodatek 75 % institucionalnih trgovcev je poročalo, da bo kriptovaluta prehitela nekdanja naložbena sredstva – kar kaže na izjemno bikovski odnos finančni strokovnjaki o metodologiji za kripto kot razred sredstev.

“Od anketirancev na drobno, 26 % je to verjel kripto bo prehitela prejšnje valute znotraj let,« je dodalo podjetje.

Poleg tega se je ura pojavila tudi na takih razponih, da imajo zaupanje v kriptovalute kot razred sredstev je visok,« je poudaril namestnik. ker “26 % maloprodajnih anketirancev si predstavlja, da je kriptovaluta ogromna naložba,« dodatno prikaže ura:

68 % anketiranih institucionalnih vlagateljev ta kripto je bila ogromna naložba z 23% aktivno priporoča kripto v naložbenih tehnikah.

Več uglednih trgovcev je govorilo o tem institucionalnem trgovcev vse več privlači vlaganje v kriptovalute.

V začetku tega meseca je ogromno ime Shark Tank Kevin O’Leary napovedal, da bodo bilijoni zelenih valut preplavili v kriptovalute institucionalnih trgovcev. Verjame, da se bo kripto spremenilo v -ti sektor S&P. Podjetje za upravljanje premoženja Skybridge Capital bi lahko bilo »izjemno naklonjeno« glede kriptovalut, o čemer je ta teden govoril izvršni direktor podjetja.

Poleg tega mnogi ljudje institucionalne trgovce sprašujejo, da bi se vložili v kriptovalute, ko US Securities and Commerce Payment (SEC) prej ali slej odobri razglasitev nadomestnih skladov, s katerimi se trguje z bitcoini (ETF). Generalni direktor Grayscale Investments Michael Sonnenshein ni več predolgo govoril o tem, da je SEC, ki odobri bitcoin ETF, “tema kdaj in ne več če.”

Kaj sumite glede ugotovitev te ure? Omogočite nam, da izveste v spodnjem delu za povratne informacije.


Kevin Helms Učenjak avstrijske ekonomije, Kevin je naletel na Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoin, tehnike začetne ponudbe, učinki skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za slike2022: Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najbolj priročne informacije. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za pridobitev ali promocijo ali priporočila ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pokončnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, v trenutku ali ne več v trenutku, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki se je končala ali naj bi bila pripisana ali se nanaša na šepetanje ali zanašanje na katero koli vsebino, predmete ali podjetja in izdelki, o katerih se govori, so navedeni tukaj.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -