13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga 8,6 milijarde ameriških dolarjev IT podjetje Globant je postalo najnovejši Bitcoinov institucionalni...

8,6 milijarde ameriških dolarjev IT podjetje Globant je postalo najnovejši Bitcoinov institucionalni kupec

Podjetje za tehnološke rešitve je razkrilo, da je kupilo $ 500, v vrednosti BTC v prvem četrtletju leta 2021.

10640 Skupaj ogledov

3 Skupaj delnice

$8.6B IT firm Globant revealed as Bitcoin’s latest institutional buyer

Prijave pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo razkrivajo, da je glavni IT konglomerat Globant postal zadnja velika firma, ki je vlagajte v Bitcoin.

Podjetje je svoje nakupe kripto sredstev prijavilo v prvih treh mesecih leta v izjavi SEC (maja)

z navedbo:

“V prvem četrtletju leta 2021, je družba kupila agregat v kripto premoženje, sestavljeno samo iz bitcoinov. «

Naštete so bile kripto naložbe in odhodki podjetja med svojimi “neopredmetenimi sredstvi”, poleg licenc, odnosov s strankami, pogodb s strankami in prepovedi konkurence v lasti podjetja.

Globant je izjavil, da Bitcoin razglaša za neopredmeteno sredstvo, ker »nima fizične oblike in ni omejitve njegove dobe koristnosti«. Dodal je še, da dobički na digitalnih sredstvih ne bodo priznani, dokler niso prodani.

Globant je podjetje za razvoj informacijske in programske opreme s sedežem v 2003, ki deluje pretežno v Latinski Ameriki, ima pa tudi pisarne v Združenem kraljestvu in ZDA

Kljub razkritju prisotnosti Bitcoina v svoji bilanci stanja podjetje ni razkrilo stroškovne osnove, plačane za njegovo zalogo BTC. Ob nakupih v prvem četrtletju pa bi vsi nakupi BTC, opravljeni od drugega tedna februarja dalje, trenutno izgubili.

Medtem ko so številne javne kotacije Podjetja so v zadnjih mesecih kupila BTC, mnogi trenutno kupujejo BTC pod vodo. Po navedbah Bitcointreasuries je šest podjetij, ki kotirajo na borzi, trenutno v rdečih številkah pri nakupih BTC, ko se je Bitcoin vrnil na raven cen v začetku februarja.

Japonsko podjetje za spletne igre na srečo Nexon je objavilo svoj $ 100 milijonov BTC nakup aprila 28, pri čemer je Bitcoin zdaj vreden $ 67 milijonov. Seetee, hčerinska družba norveškega energetskega velikana Aker, je razkrila $ 58. 6 milijonov nakupov Bitcoinov v začetku marca, katerih vrednost je upadla na $ 44 .9 milijonov danes. Kitajsko tehnološko podjetje Meitu, ki je objavilo $ 49. 5 milijonov Bitcoinov kupuje v marcu in aprilu, vrednost kripto imetnic pa se je zmanjšala na $ 36 milijonov.

Podjetje za finančno svetovanje Brooker Group je prav tako padlo za 2 milijona dolarjev pri nakupu BTC za 6,6 milijona dolarjev, medtem ko je poslovna oblačna platforma Phunware Inc zabeležila padec vrednosti 1,5 milijona dolarjev Bitcoin-a za eno tretjino od nakupa.

Zdi se, da je izgubila tudi večnacionalna investicijska družba BlackRock 33% svojih $ 360, 000 Pridobitev BTC. Vendar je podjetje položaj dobilo marca kot dobiček od terminske pogodbe, ki jo je vstopilo januarja, kar pomeni, da BlockRock ni zapravil nobenega fiat-a za kopičenje svoje kripto.

Prejšnji članekChia kljub kritikom zbere 61 milijonov dolarjev za 'okolju prijazno' kripto
Naslednji članekBank of Indonesia se je pridružila dirki digitalnih valut centralne banke

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments