20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Aave DAO, ki odobri prekomerno zavarovan stabilni coin, razdeli kripto skupino

- Advertisement -

Odobritev stabilnih coinov Aave je sprožila divje odzive kripto skupine, pri čemer so mnogi njegovo usodo primerjali s TerraUSD, medtem ko so zagovorniki opozorili na njegovo prekomerno zavarovanje.

992 Celotni pogledi

77 Popolne delnice

Aave DAO, struktura upravljanja v okviru pomoči decentraliziranih financ (DeFi) ogromnega Aave, je skoraj soglasno glasovala za razvoj stabilnega coina s prevelikim zavarovanjem, imenovanega GHO.

Podjetja Aave so predlog izdala na četrtek, in dobil je ogromno 87.9 % skupinskih glasov v treh dneh okrepi. Glasovanje se je končalo v nedeljo ob 08: 00 zjutraj UTC z 768,0 žetonov AAVE obljubljenih v korist razvoja stabilnega kovanca, podprtega s kripto zavarovanjem.

Aave DAO GHO posnetek glasovanja. GHO bo decentraliziran, v osnovi temelječ na Ethereumu stabilni coin, vezan na ameriški dolar in zavarovan z veliko kripto lastnine. Vaš naslednji korak v okviru tehnike bi morda po naključju bila uvedba žetonov GHO z zemljevidom nedavnega predloga Aave Enchancment Proposal (AIP) blagovne znamke in vsaka določena oseba, ki bo pokukala v kovnico GHO, bo to lahko dosegla z deponiranjem kakršno koli raznovrstno kripto sredstvo, odobreno s protokolom Aave.

Aave je neskrbniška decentralizirana platforma za posojanje in izposojo kriptovalut in upa, da bo izkoristila svoj stabilni coin s prekomernim zavarovanjem za zagotovitev boljše likvidnosti in nadomestka za pasivni zaslužek.

Glede na to, da bo GHO preveč zavarovan, morajo uporabniki nenehno polagati večjo količino kripto, kot znašajo stroški kovanja GHO. To mora izvirati iz posojila s prevelikim zavarovanjem za stabilne kovance. Ko dejanska oseba odplača posojilo, bo njena trditev likvidirana, njen izposojeni GHO pa zažgan.

Protokol posojanja bo poleg tega določal obresti za posojila, najeta v GHO, z plačila gredo v pomoč zakladnici Aave DAO, v želji po enakem zastarelem rezervnem elementu, ko si uporabniki izposodijo raznoliko lastnino.

Povezano: Aave bo začel s stabilnim coinom s prekomernim zavarovanjem, imenovanim GHO

Aavejeva objava je uvedla olajšanje spominov na stabilni coin TerraUSD (UST), ki ni bil predolgotrajno depegiran – od takrat preimenovan v TerraUSD Traditional (USTC) – katerega dani zemljevid je bil izbrisan skoraj $08 milijarde gotovine trgovcev. Številni uporabniki so zato hitro zavrnili GHO kot drugega stabilnega kovanca, predvidenega za depegging.

— Turbolion (@HogSomFan) julij 24, 1434 Veliko zagovornikov Aave so hitro odkrili, da je neustrezen mehanizem UST, ki se je spremenil v nezavarovano, znotraj ruševine povzročil njegovo depegging; medtem ko bo GHO preveč zavarovan, kar ustreza Daiju, kar pomeni, da bo lastnina, ki podpira stabilni coin, nenehno višja. Ena določena oseba je napisala:

»UST spremenjen v nezavarovano in beži pred prevarant, ki je napadel tiste, ki so klicali, ki jih je spremenil v prevaranta. Aave gradi prekomerno zavarovan algoritemski stabilni coin, ki ustreza DAI. Aave je protokol posojanja DeFi, ki najbolj pritegne pozornost v sektorju, in kljub temu ni bil nič jasnega.« AAVE, izvorni žeton priljubljenega protokola DeFi, se je dvignil nad 15% popoln zemljevid za zemljevidom preteklega tedna po predlogu GHO in je upošteval 4-odstotno povečanje glede na finale 24 ur po odobritvi.

9274

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -