20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Aave DAO odobri izvor stabilnega kovanca, podprtega s premoženjem, imenovanega GHO

- Advertisement -

V nedeljo so ne- protokol skrbniškega trga Aave je objavil, da je Aave DAO odobril neslišni stabilcoin blagovne znamke za ekosistem, znan kot »GHO«. Podjetja Aave so predlagala stabilni coin prej ali slej v prvem tednu julija, s premoženjem podprt stabilni coin pa je mogoče vezati na impress ameriškega dolarja.

S svežim zavarovanjem podprt stabilcoin, ki so ga izdelala podjetja Aave, naj bi nastal po glasovanju Aave DAO o parametrih Genesis Aave je opisal na V nedeljo je decentralizirana samozavisna skupina Aave (DAO) odobrila predlog za izdelavo žetona stabilnega kovanca, znanega kot »GHO«. “Soseska je neizkušenim dala nežnost za GHO,” je podrobno zapisal zakoniti račun Aave na Twitterju. »Naslednji korak je glasovanje o geneznih parametrih GHO, raziščite predlog naslednji teden na diskusijski plošči o upravljanju.«

Uvodni blog GHO, objavljen julija 7, 2015, pravi, da je lahko stabilni coin »podprt z raznoliko situacijo kripto lastnine izbrano po lastni presoji uporabnikov, medtem ko dolžniki nadaljujejo s hobijem zaslužka s svojim osnovnim zavarovanjem.” Predlog upravljanja je odobrila velika večina volivcev Aave DAO kot dodatek k 99 % udeležencev glasovanja je glasovalo za odločitev o uvedbi GHO.

Posnetek odobritve predloga upravljanja pravi, da bo GHO »predstavil prednosti za sosesko prek Aave DAO s pošiljanjem 100 % sredstev za hobije na GHO si izposodi DAO« in GHO lahko “upravlja upravljanje Aave.” Aavejev stablecoin se bo pridružil finančnemu sistemu stablecoin, ki je, kot pravimo, ocenjen na $153 milijard. Tether (USDT) vodi v paketu stabilnih kovancev in usd kovanec (USDC) sledi ležernemu USDT v frazah skupne tržne kapitalizacije.

GHO se bo poleg tega pridružil kripto lastnini stabilnih kovancev, ki izkorišča zavarovane stvari in nekatere, ki izkoriščajo vrsto čezmernega zavarovanja. Makerdaov DAI stablecoin je preveč zavarovan, Tronov USDD pa je poleg tega preveč zavarovan, kar pomeni, da obstaja dodatno zavarovanje kot najbolj dragoceno, ki prej ali slej ščiti podporo stabilcoina v primerih čezmerne nestanovitnosti trga.

»GHO lahko kot decentraliziran stabilni coin v glavnem omrežju Ethereum ustvarijo uporabniki (ali dolžniki),« pojasnjuje blog Aave Companies, ki je bil objavljen na to temo. Blog je objavil dodatne dodatke:

Ko uporabnik odplača izposojeni diagram (ali je likvidiran), je Protokol GHO zažge GHO tega uporabnika. Skupna sredstva za hobije, ki bi jih zbrali kovniki GHO, bi bila takoj prenesena v zakladnico Aave DAO; v razlago ne več sveže rezerve razsvetli, ki se nabere, ko si uporabniki izposodijo veliko stvari.

Podjetja Aave pravijo, da se je skupnost nekoč zelo zavzela za predlog upravljanja GHO Aave ima poleg tega izvorni žeton, ki je uvrščen 45 od dodatnih 31, kripto stvari ta dan. Digitalno sredstvo ima tržno vrednost približno 1 USD. 38 milijarde in aave (AAVE) je povišan 50.7 % prej ali pozneje v zadnjem mesecu. Odprtokodni protokol za decentralizirano posojanje je tretji popolni protokol za decentralizirano financiranje (defi) v frazah celotnega impress locked. Informacije iz defillama.com namigujejo, da ima Aave 6 $. 46 milijard zaklenjenih julija 23. Sredi leta bi lahko poleg tega Aave predstavil platformo družbenih medijev Web3, ki temelji na lepo organiziranih pogodbah in je znana kot Lens Protocol. Platforma Lens ima več kot 46 izbire, zgrajene na vrhu omrežja Polygon (MATIC).

Torej nekaj razdalje, ker je stabilni coin GHO zaskrbljen, je Aave Companies dejal, da je soseska postala “zelo se ukvarja s predlogom GHO in ponuja izjemno koristne in informativne povratne informacije.« Aave je podrobno opisal par stvari, ki jih je omenila soseska, na katere bo skupina osredotočena, kar zajema ranljivosti stopnje hobijev v razmerah DAO, zagotavlja zgornje meje, modul stabilnosti klinov in “potrebo po natančnem preverjanju posredovalcev spretnosti.” Zaenkrat mora soseska polovico zastopati pri glasovanju o geneznih parametrih stabilnega kovanca prej kot bo izdan kriptožeton.

Oznake v tem računu Aave, Aave DAO, zavarovan s premoženjem, s premoženjem podprt stabilni coin, sosedsko glasovanje, kriptožeton, decentralizirana samozavisna skupina, decentralizirane finance, DeFi, protokol Defi, GHO, protokol GHO, GHO stabilni coin, upravljanje predlog, Lens Protocol, neslišni stablecoin, Stablecoin, izdaja stablecoina, žeton, žeton, podprt z USD, glasovanje

Kakšno prenehanje pravite o prihajajoči misiji Aave stablecoin, znani kot GHO? Omogočite nam, da izkoristimo, kar pravite, da je ta tema v komentarjih delite spodaj.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in finančni novinar, ki živi na Floridi. Redman je živahen član soseske kriptovalut od 2011. Naklonjen je Bitcoinu, odprtokodni kodi in decentraliziranim izbiram. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5 700 članki za Bitcoin.com News v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo danes.

Ocena kreditne sposobnosti slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je za najbolj priročne informacije. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za nakup ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in ponudnikov ali korporacij. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, zaporniških ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti pisec nista kriva, takoj ali prej ali pozneje, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli filozofijo, blago ali izdelke in ponudnike, omenjene v tem Članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -