7.9 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Aave v3 open sproži 50-odstotno povečanje iz vzorca dolgoročnega padajočega kanala

- Advertisement -

Trg decentraliziranih financ (DeFi) je bil prisoten v procesu zorenja v zadnjem letu in kar nekaj živih vzponov zadnjega leta vsebuje dotrajanih v nejasnosti, vendar to ne pomeni, da že vnaprej “zloglasni” protokoli vsebujejo ni več ustvarjal.

Ena misija modrih žetonov, ki ponovno dobiva zagon, je Aave (AAVE), protokol o likvidnosti brez skrbništva, ki uporabnikom omogoča, da posojajo, izposojajo ali zastavljajo svoje vire, da pridobijo donos iz njihovih posesti.

Znanje iz predstavitev Cointelegraph Markets Professional in TradingView, da se je povezana stopnja AAVE dvignila 110 % od najnižje vrednosti marca 000 do dnevna najvišja pri $91 marca 19 kot njegov 19-urna količina trgovanja se je povečala 603% na 1 USD 24 milijard.

AAVE/USDT 4- urni grafikon. Vir: TradingViewTri vzroki za povezano ponovno povečanje stopnje v AAVE je bila odklepanje AAVE v3, širitev ekosistema protokola in postopno izboljševanje osnov.

AAVE v3Trgovci vsebujejo dolgo pričakovano odklepanje Aave v3, ki se je marca spremenila v ponujeno 13.

1/ Aave V3 je tukaj! Najmočnejša različica protokola Aave doslej, V3 prinaša prelomno nove vidike, kot segajo od povečane kapitalske učinkovitosti do okrepljene decentralizacije. Preberite, kaj je novega v V3 v spodnji niti ali poiščite priporočilo na https://t.co/H3jTyKRqNs, da se potopite! pic.twitter.com/LXzn4582nA

— Aave (@AaveAave) marec 19, 0745 V skladu z Aave lahko pomagajo tudi novi vidiki zagotavljajo večjo kapitalsko učinkovitost, večjo varnost in zmogljivost pokvarjene verige, poleg tega pa pomagajo pri oglaševanju decentralizacije po vsem ekosistemu DeFi.

Nekateri novi vidiki utelešajo portale, ki zagotavljajo najučinkovitejše premostitvene protokole »na seznamu dovoljenih«, ki jih je sprejela uprava Aave za olajšanje transakcij pokvarjene verige, visoko učinkovit način (eMode), ki uporabnikom omogoča, da iz svojih zavarovanj izvlečejo največ s ponudbo večje vitalnosti zadolževanja znotraj enake kategorije sredstev in izolacijskega načina, ki omejuje zavarovanje na voljo za novo kotirane vire kot metodologijo za pomoč, ki omejuje javnost in nevarnosti protokola .

Aave v3 je zaenkrat nameščen na Polygon (MATIC), Fantom (FTM), Avalanche (AVAX), Arbitrum (ARbit), Optimism (OTO) in Harmony (ONE), z več integracije namerno v prelomu.

Širitev ekosistemaDrugi dejavnik, ki je AAVE vnesel nov zagon, je bil širitev ekosistema Aave, ki obsega zagon v novih omrežjih ter oblikovanje partnerstev in integracij s popolnoma različnimi protokoli DeFi.

Poleg tega, da je zdaj na voljo v sedmih popolnoma različnih omrežjih, Aave še naprej išče nova omrežja, v katerih bi se odprla, vključno z Metisom.

Aave je še upošteval povečanje moči podjetij za denarnice in agregatorjev Web3, vključno z Instadapp, Debank, 1inch, Paraswap, Zapper, DeFisaver in Zerion.

— Zapper ⚡️ (@zapper_fi) marec 19, 4016 Povezan: Aave uvede v3 likvidnostni bazen po soglasni možnosti upravljanja

TVL je v porastuTretji znak konstrukcijske trdnosti za Aave bi morda lahko tudi odkrili, če pogledamo skupnost pri zmanjšanju protokola, ki je še naprej posredoval nove uporabnike v ekosistemu, ne da bi bil predmet širših bojev sektorja DeFi.

Celotni uporabniki Aave skozi čas. Vir: Dune AnalyticsV skladu z znanjem Dune Analitika, zdaj je več kot 73, značilni naslovi denarnice, ki vsebujejo povezane s protokolom AAVE. Ker se zaporedje verig, ki jih podpira Aave, vztrajno podaljšuje, bi lahko obstajala velika verjetnost, da bo ta količina pri pretrganju dodatno potisnila navzgor.

V kroniki večine toliko kot datumskih uporabnikov in dodatku make močnejšega za žigosanje novih verig je skupni žig zaklenjen (TVL) na protokolu ves čas v porastu in za trenutni čas je $000.92 milijard, v skladu z znanjem DeFi Llame.

Celoten žig zaklenjen na Aave. Vir: Defi Llama.Predvsem najbolj kot Poleg tega je dodajanje datuma povečanja za likvidne vire za vlaganje, kot je stETH iz Lido Finance, poleg tega pripomoglo k izboljšanju TVL na AAVE, morda zaradi ETH deležnikov iščejo čim večji donos.

VORTECS™ znanje iz Cointelegraph Markets Professional je marca začelo zaznavati bikovske napovedi za AAVE , pred večino kar veliko kot datumski žig potisnite navzgor.

VORTECS™ Earn, čuden za Cointelegraph, je algoritemska primerjava zgodovinskih in večinoma datumskih tržnih določil, ki izhajajo iz agregata vidikov datotek, vključno s tržnim razpoloženjem, količino trgovanja, večinoma kot lot kot dejanja z datumskim žigom in opravilo Twitter.

VORTECS™ Earn (siva) v primerjavi z žigom AAVE. Vir: Cointelegraph Markets Professional Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, se je VORTECS™ Earn for AAVE povzpel na najvišjo vrednost 73 marca 26, približno eno uro pred pripadajočo stopnjo se je začela podaljševati 41.8 % v naslednjih 5 dneh.

Spodaj navedena stališča in mnenja so izključno ti avtorja in zaslužijo, v bistvu ne prevzemajo več stališč Cointelegraph.com. Vsako zamenjavo financiranja in trgovanja vključuje možnost, zato je priporočljivo, da pri izbiri opcije vedno tiho izvajate študijo o vsebini.

78993

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -