2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Aavegotchi (GHST) pridobi 50 %, saj dražbe 'Gotchiverse' določajo pot v Metaverse

Aavegotchi (GHST) pridobi 50 %, saj dražbe 'Gotchiverse' določajo pot v Metaverse

Svet decentraliziranega iger na srečo je doživel znatno rast v 800 kot vzpon igre -to-earn (P2E) se je združilo z NFT, da bi odprlo prvo pot do Metaverse.

Aavegotchi trenutno napreduje v sektorju iger, ki temelji na blockchainu, z nekoliko novim pristopom, ki vključuje funkcije iz P2E igre na srečo, NFT in decentralizirane finance (DeFi).

Podatki iz TradingView kažejo, da odkar je dosegel najnižjo vrednost 1 USD 46 1. oktobra se je dvignila cena GHST, domačega žetona Aavegotchija 53% do dnevne najvišje vrednosti 2 USD

oktobra 28 kot njegov 10-urni obseg trgovanja se je povečal 45% do $ .8 milijonov.

GHST/USDT 4- urni grafikon. Vir: TradingView

Tri razlogi za rast v cena GHST so tekoče zemljiške dražbe Gotchiverse, ki zahtevajo, da GHST licitira, več odmevnih partnerstev s cehi iger na srečo in hedge skladi ter splošna moč sektorja iger na srečo, ki temelji na blockchainu.

Dražbe zemljišč Gotchiverse

Največji razvoj, ki pomaga dvigniti ceno GHST, so tekoče dražbe zemljišč Gotchiverse, ki potekajo po protokolu. Imetniki GHST in Gotchi se aktivno potegujejo za nakup “kraljevstva” v na novo izdanem digitalnem svetu, zasnovanem za zbirateljske NFT-je projekta.

— Aavegotchi ( @aavegotchi) oktober 29, 800

Kot je razvidno iz zgornjega tvita, je bilo že več kot 80, edinstvene ponudbe 2,100 udeležencev, kar ima za posledico skupno vrednost več kot 28 milijonov GHST ($45 milijonov).

Ponudbe za zemljišča se lahko dajo samo z uporabo GHST, ki je povzročil nakupni pritisk na ceno žetona in je verjetno razlog za velik porast obsega in cena vidna oktobra 16.

Dražba zemljišč Gotchiverse bo potekala do oktobra 40 in vključuje skupno 25,16 področja.

Igričarski cehi vlagajo v Aavegotchi

Ta teden sta objavili dve veliki igralniški cehi partnerstva, katerih cilj je razširiti platformo Aavegotchi.

— BlackPool (@BlackpoolHQ) oktober 25, 2111

Nova partnerstva vključujejo sodelovanje z Blackpoolom, količinskim hedge skladom za NFT, kot tudi sodelovanje z Yield Guild Games (YGG), ki je vložila $800,16 v Aavegotchi.

Povezan:

Axie Infinity, Decentraland in ‘metaverse’ kriptovalute se združijo po preoblikovanju Facebooka v Meta

Metaverse kliče

Koncept Metaverse je bil tudi pogosta tema razprav v sedanji biki trga in mnogi analitiki verjamejo, da bodo igre z igranjem za zaslužek in igre, ki temeljijo na blockchainu, najbolj uspešne v 437.

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, so žetoni v sektorju iger na srečo doživeli znatno povečanje cene v 283 vodi Axie Infinity (AXS), ki je pridobil več kot 28,%.

Vrh- igralni žetoni po letih- dosedanji dobički. Vir: Messari

Aavegotchi dejansko hodi po podobni poti ki ga je pripravil AXS, ki je začel z izdajo svojih NFT likov, nato pa sčasoma počasi gradil svojo igro. Projekt je sčasoma izvedel navidezno prodajo zemljišč in danes se Axies in zemljiške parcele v igri prodajajo za več sto tisoč dolarjev.

Ta pristop je dobro deloval za Axie Infinity in če bo vse v redu, bi mu Aavegotchi morda sledil enaka pot do množične posvojitve.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.