15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice ABEYCHAIN ​​2.0: poganjanje naslednje generacije ekosistema Blockchain

ABEYCHAIN ​​2.0: poganjanje naslednje generacije ekosistema Blockchain

sponzorirano

Razširljivost je ena od težav, s katerimi se soočajo javne verige verig, kot sta Bitcoin in Ethereum. To je zato, ker njihova arhitektura ne zadostuje za obravnavanje povečanega števila uporabnikov. Predvsem Ethereum so prizadeli počasni časi potrditve in visoke provizije za transakcije, zaradi česar so mnogi iskali alternative.

ABEYCHAIN ​​2.0 želi biti alternativa priljubljenim javnim verigam blokov, saj platforma, kjer lahko vsakdo gradi rešitve in zažene projekte. Platforma blockchain je zgrajena na zelo razširljivi arhitekturi in naj bi postala dom aplikacij web 3.0.

Kako deluje ABEYCHAIN ​​2.0

Da bi lažje razumeli, kako deluje ABEYCHAIN ​​2.0, je pomembno opozoriti, da večina javni blockchains uporabljajo en soglasni protokol. ABEYCHAIN ​​2.0 za doseganje cenzusa na svoji verigi blokov uporablja hibrid delegiranih dokazov o deležu in dokazil o delu.

Morda že veste, da dokazilo o transakcijah delovnih paketov v bloke ki jih rudarji rešujejo z računalniško močjo. V nasprotju s tem dokazi o vložku vključujejo uporabnike, ki vložijo določeno količino žetonov, da bi imeli možnost ustvariti blok.

ABEYCHAIN ​​2.0 združuje ta dva sistema, da doseže hibridno soglasje, da zagotavlja razširljivost in ohranja decentralizacijo. Ta edinstvena arhitektura pomeni, da lahko razvijalci gradijo izdelke na enem najhitrejših in najvarnejših javnih blokovnih verig. Je tudi prva blockchain tretje generacije, ki je rešila uganko “nemogočega trikotnika”.

Decentralizirani ekosistem za shranjevanje

ABEYCHAIN ​​2.0 ponuja enega najbolj decentraliziranih sistemov za shranjevanje, imenovan ABEY Storage Network (ASN ). ASN je zgrajen na ABEYCHAIN ​​2.0 z uporabo spodbudnega sloja, zgrajenega v omrežju IPFS. Njegova arhitektura je sestavljena iz globalno razširjenih vozlišč in uporabnikom ponuja visokokakovostno hitro shranjevanje podatkov.

Ta decentralizirana shramba je v primerjavi s storitvijo Filecoin in rudarji so nagrajeni z Abey Storage Tokens (AST). AST lahko zamenjate tudi za Filecoin s pariteto 1: 1 in z njim lahko trgujete na decentralizirani borzi XSwap. ASN je tudi popolnoma decentraliziran in rudarji niso podvrženi cenzuri ali drakonskim pravilom.

Decentralizirano financiranje

Decentralizirano financiranje je eden najpomembnejših sektorjev v industriji blockchain in je spremenilo način, kako smo pomislite na finance. ABEYCHAIN ​​2.0 kot blockchain tretje generacije ima več funkcij DeFi za uporabnike. Glavno vozlišče DeFi se imenuje XSwap. XSwap je decentralizirana borza, ki ponuja obsežne funkcije za trgovce.

Trgovci lahko izkoristijo možnosti, kot so vložki, posojila, trezorji , kmetovanje in več. Ima tudi vgrajeno denarnico, s katero lahko trgovci varno shranjujejo svoje žetone. Digitalna sredstva, razvita v ekosistemu ABEYCHAIN ​​2.0, je mogoče zamenjati brez dodatnih stroškov na borzi.

Druga funkcija DeFi je žeton aCash (ACT), ki služi kot domači stablecoin blokovne verige ABEYCHAIN ​​2.0. Stabilni valut je vezan na USDT in ima nadzorni mehanizem, ki uravnava njegovo ceno.

Kadar koli uporabnik kupi ACT z drugo kripto, je enakovreden znesek je minirano. Ko je transakcija obrnjena, blockchain opeče žeton in služi kot deflacijski nadzorni mehanizem. Poleg tega ima ABEYCHAIN ​​2.0 storitev aPay, s katero lahko ACT zamenjate s USDT znotraj denarnice ABEY 2.0.

Tržišče NFT

NFT-ji so trend v kripto svetu, ABEYCHAIN ​​2.0 pa ima poseben odsek za NFT-je . To poganja trg NFT, kjer lahko vsak ustvarja, draži in prodaja NFT-je.

S poudarkom na glasbi in zabavi prek Music.Net, umetnike in blagovne znamke bodo spodbudili, da bodo lansirali omejene NFT-je, ki bodo na dražbi na trgu. Del prihodka gre umetniku, preostali del pa se prerazporedi. Prav tako lahko NFT položite in dvignete v vgrajeno denarnico NFT.

Zaključek

ABEYCHAIN ​​2.0 je inovativen projekt, ki je bil zasnovan za reševanje resničnih težav, ki prevladujejo v kripto prostoru . Decentralizirano shranjevanje je izjemen del odličnosti blockchain-a, ki ga bodo v prihodnosti verjetno sprejela najboljša podjetja.

Token ABEY trenutno trguje na www.zbx.com in www.zbx.plus . Če želite izvedeti več o verigi blokov ABEYCHAIN ​​2.0, obiščite spletno mesto na http://www.abey.com


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

RemiBit: The One-Stop Crypto Solution for Merchants Is Available Now

DeFi Yield Protocol (DYP) Launches Decentralized Tools Dashboard

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments