17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Abhazija zaradi stalnih zatiranj rudarstva zapira 8 kriptofarm

Abhazija zaradi stalnih zatiranj rudarstva zapira 8 kriptofarm

Abkhazia Shuts Down 8 Crypto Farms Amid Ongoing Crackdown on Mining

Oblasti v Abhaziji, delno priznana republika Južni Kavkaz, so v samo dveh tednih odkrili in zaprli osem kripto rudarskih farm. Od začetka junija so organi pregona odklopili več kot 300 rudarske naprave iz omrežja in kaznovala operaterja.

Več 300 Rudarske naprave, odsekane od oskrbe z električno energijo v Abhaziji

Med 1. junijem in junijem 14 je policija v Abhaziji našla osem objektov za pridobivanje kriptovalut, ki delujejo v nasprotju s prepovedjo kovanja digitalnih kovancev v državi. Organi pregona so se skoraj odklopili 350 enote rudarske strojne opreme iz električnega omrežja.

Racije so izvedli ministrstvo za notranje zadeve in lokalni policijski uradniki v več regijah južnokavkaške republike. Tri nezakonite rudarske kmetije se nahajajo v glavnem mestu Sukhumi, kjer so uslužbenci organov pregona zaprli 17 rudarske ploščadi in naložili upravne kazni njihovim lastnikom.

V okrožju Gudauta so bili odkriti še trije objekti, kjer so policisti vtikali 128) rudarske naprave. Kriptokopalniki so zaprti, je sporočilo ministrstvo v sporočilu za javnost, objavljenem na njegovi spletni strani ta teden.

Največja rudarska kmetija kripto odkrita leta Regija Gali

Največja kmetija kriptovalut je bila v okrožju Gali. Objekt je imel 184 delujejo rudarske ploščadi. Predstavniki lokalnega distribucijskega podjetja so ocenili, da so ga porabili 170 kilovatov električne energije in naložila globo v višini 408, ruske rublje (približno 5 USD, Reports of Mining Sector Cleanup Put China’s Yunnan Province in the Spotlight ) na operaterju. Rudarska kmetija je bila odrezana iz omrežja.

Med inšpekcijskimi pregledi v okrožju Gagra so oblasti Abhaza odkrile drugo 17 Naprave za kovanje kovancev, ki so po ocenah zgorele 15. 5 kilovatov električne energije. Tudi te ploščadi so bile zaprte in zapečatene.

Ministrstvo za notranje zadeve odcepljene republike Gruzije dnevno izvaja preglede za identifikacijo objektov, ki kopajo kriptovalute, ob neupoštevanju najnovejših predpisov v regiji. V začetku tega leta je vlada v Sukhumiju podaljšala začasno prepoved rudarjenja kriptovalut do marca 31, 2019. Za nezakonito uporabo električne energije za kovanje digitalnih valut so bile uvedene tudi velike globe in kazenska odgovornost.

Omejitve so bile uvedene pozno 2018, ko je zaradi ruske dejavnosti rudarstvo dejansko državo, ki jo podpira Rusija, soočilo z energetsko krizo. V začetku 2019 se je Abhazijsko komunalno podjetje Chernomorenergo zaustavilo 15) rudarske farme s skupno močjo 8, 950 kilovatov, trdijo, da bi bil to začasen ukrep.

Poleg nenehnih iskanj novih kripto kmetij, ki delujejo, notranje ministrstvo delno priznane republike redno preverja tudi prej zaprte rudarske farme. Ta mesec so obiskali policisti 89 takšne zmogljivosti.

Kakšna so vaša razmišljanja o trenutnem zatiranju kriptokopa v Abhaziji? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Reports of Mining Sector Cleanup Put China’s Yunnan Province in the Spotlight

Bitcoin Mining Firm Hut 8 Approved to List on Nasdaq

Oznake v ta zgodba

Abhazija, prepoved, poraba, zatiranje, kripto, kripto farme, kripto rudarstvo, elektrika, notranje ministrstvo, ukrepi, rudarske naprave, rudarske farme, rudarske ploščadi, policija, moč, republika, omejitve, Rusija, Južni Kavkaz, država, Sukhumi

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : To članek je informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments