2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice ADALend: Napovedujemo neizbežni razvoj na več platformah

ADALend: Napovedujemo neizbežni razvoj na več platformah

sponzorirano

ADALend, ki je trenutno v procesu razvoja projekta decentraliziranega financiranja (DeFi), je pravkar objavil svoje načrte, da bo kmalu začel razvijati svoje medplatformske integracije.

Integracije med platformami bodo poenostavile in omogočile dostop do decentraliziranih finančnih storitev večjemu segmentu uporabnikov po vsem svetu.

Generalni direktor ADALend, Javed Khattak, je pred tem napovedal, da bo ADALend delajte na njegovem uporabniškem vmesniku in uporabniški izkušnji ter preprostosti platforme, da bi tradicionalnim uporabnikom zagotovili manj ovir za vstop pri decentraliziranem financiranju.

O ADALend

 • ADALend je protokol decentraliziranega posojanja, ki ga ureja sistem Cardano. V tem sistemu Cardano bo ADALend vplival na fleksibilnost digitalnih finančnih trgov tako, da bo zagotovil osnovo za takojšen dostop do posojil in zavarovanj, kar bo povzročilo trajno likvidnost sredstev verige blokov posojilodajalca.

 • Nedovoljeno posojanje
 • Na poljubnem seznanjanju
  Zagotavlja, da bodo uporabniki vedno prejeli najboljše ponudbe, ki so na voljo, zavarovane z več plastmi oraklov, kar odpravlja potrebo po dovoljenjih za kakršno koli združevanje.

 • Spodbujena likvidnost

  Ideja za spodbujanje vlog bo ohranila sklade ADALends visoko likvidne, zagotavljanje nizkih obrestnih mer in razpoložljivosti sredstev za posojilojemalce.

 • Upravljanje skupnosti
  Gove rnančni predlogi, ki jih izda ADALend ali skupnost, bodo morali s sistemom glasovanja doseči soglasje imetnikov žetonov. Zagotavljamo, da bo projekt vedno poganjan v najboljšem interesu uporabnika in skupnosti ADALend.
 • Temeljna plast ekosistema
  Projekt ADALend bo gostil plast finančnih produktov, namenjenih razvoju celotnega projekta kot lastne platforme za finančne rešitve, ki uporabnikom zagotavlja popoln neodvisen ekosistem, ki bo nadomestil tradicionalne in netradicionalne finančne rešitve.

  ADALend spodbuja vse k branju objavljeno belo knjigo in se seznanite z vsemi neverjetnimi funkcijami in protokoli, ki jih projekt zajema.

 • Za več informacij obiščite

 • https://adalend.finance

  To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

  OVR Upgrades Its Token Economics

  OVR Upgrades Its Token Economics

 • Zasluge za slike
  : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

  Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je zgolj informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

  4888

  KOMENTIRAJ:

  Prosimo, vnesite komentar!
  Prosimo, vnesite ime

  - Advertisment -

  Most Popular

  Recent Comments