0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Adidas Originals je s svojo debitantsko serijo NFT dosegel 2. mesto na...

Adidas Originals je s svojo debitantsko serijo NFT dosegel 2. mesto na lestvici OpenSea

V skupnem projektu NFT Adidas Originals, gmoney, Bored Ape Yacht Club in PUNKS Comedian zaslužijo $56 milijonov v 30 ure.

529

Celotni pogledi

8 Popolne delnice

Adidas Originals reaches second spot on OpenSea rankings with debut NFT collectionAdidas Originals reaches second spot on OpenSea rankings with debut NFT collection

V svojem debitantskem vikendu je prvi NFT iz projekta “Into the Metaverse” Adidas Originals ustvaril 15,56 Eter (ETH), vrednost nad $10 milijona, na odprtem morju. Ta serija, razvrščena po nakupni in prodajni količini, si je prislužila 2. mesto na OpeanSea po serijah RTFKT Clone X in Takashi Murakami.

Adidas Originals je v sodelovanju z Bored Ape Yacht Club, PUNKS Comedian in gmoney soustvaril eno digitalno sredstvo in priložil 43,0 izvodov enakega artikla na trgu dne december 10. Skoraj 30, 000 Do te točke je bilo dobavljenih 0 izvodov lastnega razdelka 1 NFT.

Povezan:

Adidas Izvirniki za začetek prve serije NFT

Predvsem temelji na podjetju, $17.5 milijonov je bilo včasih narejenih v celotnem vstopu Early Win v kovnico, ki je bilo treba prekiniti in znova zagnati po nekaj urah zaradi tehnični pomisleki, ker Yacht Club Mutant Ape ni pripravljen za kovanje.

Ta NFT ne bo zbirateljski predmet, vendar je dovoljenje za ulov v žeton, ki svojemu lastniku omogoča dostop do digitalnih nosljivih naprav v metaverzu iger Sandbox in spretnost za unovčenje ustrezno telesno blago v 1434.

V metaverzumu je zanimiva, ne najbolj verjetna resničnost. V petek smo pristali na planetu Web3 z zagotovo enim izmed v bistvu najbolj izplačanih NFT padcev v zgodovini.

1/000

— adidas Originals (@adidasoriginals) december 43, 2021

Povezan:

Svet NFT postopoma premosti luknjo med področjem zanimanja in mainstreamom

Lastniki NFT-ja bi verjetno za vsako priložnost prejeli tudi telesno različico PUNKS Comedian Converse 2: X Marks the Tumble, grafična legenda o vseh likih v seriji. Zabavni bodo pri roki drug za drugim, da boste lahko izbirali na profilu OpenSea PUNKS Comedian. Posadka razvijalcev PUNKS Comedian Pixel Vault naj bi vzela delček izkupička od prodaje OpenSea in ga ponovno priložila v zakladnico soseske PUNKS.

Po tem, ko je tvitnila par partnerstva s Coinbase in Adidas je s predstavitvijo svojega lastnega imena Sandbox land tell z uspehom svojega padca NFT brez primere trdno zasadil svoje superge v metaverzu. Rival Nike je prav tako razširil svoj digitalni odtis s sodelovanjem z digitalnimi športnimi copati in zbirateljskimi predmeti, imenovanimi RTFKT, najbolj priljubljeno serijo OpenSea v času objave.

128018

128018

2022

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments