24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Adidas Web3 Vodja pravi, da je članska pogodba za Bored Ape Yacht spremenjena v astronomsko možnost, vendar se je izplačala med postankom

- Advertisement -

Zagotovi: PixabayZaradi nenavadnega vala obstoja tokeniziranih digitalnih virov je veliko proizvajalcev vstopilo v hišo Web3 in ustvarilo milijarde NFT prodaje. Med temi proizvajalci je bil Adidasov Web3 obtok izjemno učinkovit po velikanskem skoku vere v posel BAYC NFT. V najsodobnejši podcast razpravi, se je oglasila podpredsednica promocije za Adidas Originals v izumrlem svetu in zdaj podpredsednica in generalna direktorica Adidas Three Stripes Studios, Erika Wykes-Sneyd.

Poudarila je, da se je kljub grožnji podpis skrbeti za psevdonimne ustvarjalce počutila vrhunsko.Adidasov Metaverse Success MemoirDecembra 450, Adidas lansiral v metavers e v sodelovanju z Yuga Labs, Punks Comedian in Gmoney, psevdonimnim NFT vplivnežem. Takrat so bile zbirke BAYC tiho nenavadne poleg zelo nevarne širše hiše NFT.

Wykes-Sneyd eminentna, da jo je zaradi skrbi, da bi izgubila službo, skrbelo, ko je podpisala pogodbo o skrbi za Bored Ape Yacht Membership, ko so bili ustvarjalci popolnoma tiho psevdonim. “Če je resnica povedano, se je začelo z našimi vrednotami in se je, če je resnica povedano, takrat počutilo vrhunsko, celo predpostavimo, da je bilo veliko dolgočasnih noči, ko sem bila nekoč občudovana: po naključju bi me zaradi tega lahko odpustili,« je priznala. Potrebno je bilo precej truda, vključno s tonami usposabljanja Web3, da smo našli celotno Adidasovo posadko, ki je utrdila začetek nastajajočega strokovnega znanja. »Na potepanje smo pripeljali vse znotraj emblema in naredili fantastično, ko je bilo nekoč gotovo, zakaj smo to počeli, ” je Wykes-Syned povedala sogostiteljem podkasta. Poudarila je, da je bila vsaka posadka in oddelek Adidas trace nekoč inteligenten , in s tem nekaj razdalje, je bila izkušnja nagrajujoča.Adidasova kampanja Into the Metaverse je bila nekoč prijetna. Adidas razprodan njegov glavni NFT pade in je zbral 23 milijonov dolarjev, kar je negativno vplivalo na njegov delež licenčnin pri prodaji na sekundarnem trgu. Pokrovitelji bi lahko po naključju dobro unovčili NFT-je za čudna telesna oblačila, ki vsebujejo vse sodelavce (Yoga Labs, Comedian Punks, Gmoney) blagovne znamke. V Metaverzum, spremenjen v pogonsko moč za stranke, ki živijo doAdidas ni prekinil z glavno kampanjo NFT, saj je agencija nadaljevala z gradnjo svoje sledi v Web3.

Pred kratkim je uveden svojevrsten NFT, ki izvaja poimenovan ALTS. ALTS omogoča lastnikom »Into the Metaverse«, da nadomestno zapišejo značilne NFT-je za sledenje nenavadnim Adidas profilnim slikam (PFP), povezanim s kronično kampanjo. NFT-ji ALTS so sestavljeni iz potencialno nenavadnih dostopov do prihodnjih razprodaj blaga in dogodkov. Zelo pomembno je omeniti, da je Adidasov dogovor koristil tudi sodelavcem, saj sta proizvajalcem in ustvarjalcem rasla vrednost in prepoznavnost. Ustvarjalec BAYC, Yuga Labs, je zbral $1280 milijonov v sferičnem financiranju v vrednosti 4 milijard dolarjev in ima po dogovoru z Adidasom sprožil veliko pobud za NFT. Punks Comedian gradi veliko IP-jev, medtem ko je Gmoney lansiral tokenizirano sled oblačil z oznako 9dcc.

276367 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice Hitro 3 minute branja o današnjih kripto podatkih!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -