18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Afriška kripto borza Quidax na najslabši dan kripto zbere več kot 3...

Afriška kripto borza Quidax na najslabši dan kripto zbere več kot 3 milijone dolarjev v manj kot 48 urah

African Crypto Exchange, Quidax Raises 7,772 BNB on the Worst Day of Crypto in Less Than 48 Hours

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Na tem, kar bi lahko označili kot najslabši dan kripto v tem letu, je borza Quidax, ustanovljena v Afriki, dvignila nad 7, 772 BNB iz javne prodaje svojega žetona, QDX. Kripto trg je v četrtek, maja doživel prvi večji padec 2021. , 2021 z padcem Bitcoinov do $ 30, od najvišjih vrednosti $ 64, 000. Kljub temu je javna prodaja QDX razprodan v manj kot 48 ur.

Pred kratkim je Quidax sporočil, da je obdelal več kot 3 milijarde USD v obsegu transakcij od njegovega zagona v 2018 z nad 400, 000 kupci v več kot države. V sporočilu je Quidax tudi delil prehod s svoje afriške strategije na svetovni dom BEP 20) žetoni.

Naslednji koraki za Quidax

V petek je borza razkrila, da bodo $ QDX na njeni platformi in platformi DeFi, JulSwap, uvrščeni od nedelje, 23 maj, kjer bo lahko vsakdo trgoval s QDX.

Quidax je prav tako predstavil svoj Načrt QDX , ki poudarja naslednji razvoj znotraj ekosistema QDX. Razkritje je vključevalo seznam več žetonov, vključno z BNB, DOGE in SHIB.

Kot del svojega načrta, prvega večjega izdelka v ekosistemu QDX, bo QDX Vault ljudem omogočil, da vložijo svoje žetone QDX in si prislužijo zračne kapljice žetonov od vseh drugih žetonov, ki kotirajo na borzi.

Poleg tega je bilo za člane skupnosti Quidax in JulSwap, ki imajo QDX, junija predviden zračni spust.

Načrt QDX prav tako navaja začetek samopostrežne storitve seznam, ki bo objavljen avgusta. Ta edinstvena funkcija bo služila BEP 20 projekti, ki želijo svoje žetone uvrstiti na borzo Quidax znotraj 24 ure.

Hitro rastoči ekosistem

Ekosistem Quidax še naprej rastejo s partnerstvi. Eno takšnih partnerstev je z analitičnim podjetjem Chainalysis. Quidax je pred kratkim razkril, da bo na seznamu Wall Street Games Token (WSG). Wall Street Games je ena največjih igralnih platform, ki temelji na blockchainu, in ta razvoj kaže na zavezanost k izgradnji edinstvenega ekosistema.

Poleg svojih storitev takojšnje izmenjave in naročilnic Quidax omogoča OTC trgovanje za institucije in fintech podjetjem daje orodja, da svojim strankam ponujajo storitve kriptovalut prek posebnega API-ja plug and play.

O Quidaxu

Quidax želi biti dom BEP 09 , ki vsakomur omogoča dostop do žetonov na Binance Smart Chain (BSC), pa tudi priljubljene kriptovalute. Quidax poleg storitev takojšnje izmenjave omogoča tudi trgovanje z OTC in podjetjem fintech ponuja orodja, da svojim strankam prek namenskega API-ja ponudijo storitve kriptovalut. Quidax je bil uradno predstavljen leta 772 in ima trenutno več 400, kupcev v več kot države.

Spletno mesto: Quidax.com

Izvorni žeton Quidax: Quidax.com/QDX

QDX Skupnost žetonov (Telegram): https://t.me/QDXToken

Twitter: https://twitter.com/QuidaxGlobal

Facebook: https://facebook.com/QuidaxGlobal

Instagram: https: // www .instagram.com / quidaxglobal /

Globalna skupnost Quidax (Telegram ): https://t.me/QuidaxGlobal


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

US Congress Will Not Pass Cryptocurrency Legislation Anytime Soon, Says Lawmaker

South Korea's 'Kimchi Premium' Returns, BTC Prices Up 8% Higher Than Global Average

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments