18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Afriška kripto borza, Quidax, partnerji s priljubljeno platformo Defi, JulSwap

Afriška kripto borza, Quidax, partnerji s priljubljeno platformo Defi, JulSwap

African Founded Crypto Exchange, Quidax Partners With Popular Defi Platform, JulSwap

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Borza kriptovalut Quidax je uradno napovedala partnerstvo z JulSwap. JulSwap je ena največjih decentraliziranih borz (DEX) v ekosistemu Binance Smart Chain.

Quidax je prav tako napovedal, da bo maja na lansirni ploščici JulSwap Julpad lansiral svoj žeton ekosistema QDX 19, 2021, ob 10 (UTC) QDX bo prvi žeton za izmenjavo, ki se bo zagnal v Julpadu.

Na Twitterju je družba razkrila, da je bila zasebna prodaja QDX razprodana znotraj 10 minut. Po besedah ​​izvršnega direktorja Quidaxa Buchi Okoro je hitrost zasebne prodaje pokazala, kako navdušena je skupnost nad QDX. ” Rekordna prodaja zasebne dodelitve kaže navdušenje nad QDX in našim prehodom k temu, da postanemo dom BEP 20 žetoni, ” je dodal. Zasebna prodaja je bila prva faza uvedbe žetona, saj je bilo 3% celotne ponudbe QDX na voljo strateškim partnerjem in zgodnjim članom skupnosti.

Da bodo vsi na tekočem z lansiranjem žetonov, bo Quidax v torek, maja, gostil dve seji AMA 18, 2021, do 15. ure (UTC) in do 17. ure (UTC). Seji bosta na telegramskem kanalu JustLiquidity in QDX brzojavnem kanalu . V obeh bodo direktor CEO Quidax, Buchi Okoro in izvršni direktor JulSwap, Tobias Graf, ki bodo odgovarjali na vprašanja o žetonu in kako ga dobiti. Borza je nedavno razkrila , da se je iz svoje afriško usmerjene strategije razvil v globalno strategijo, ki bo postavila svetovni dom BEP žetoni. Quidax je napovedal tudi partnerstvo z JulSwap, eno največjih decentraliziranih borz (DEX) v ekosistemu Binance Smart Chain.

Prejšnji teden je afriški ustanovitelj dejal, da je to storil od lansiranja transakcij v vrednosti več kot 3,2 milijarde dolarjev, njihova baza strank pa se je povečala iz 50 stranke v 2018 nad 400, 000 kupci čez 72 države danes.

Izmenjava kriptovalut Quidax je sodelovala z vodilnim podjetjem za analizo blokov verig Chainalysis, da bi zagotovila preglednost in zmanjšala primere goljufij znotraj svoj ekosistem. Chainalysis je že poskušal pomagati platformam za kriptovalute pri oceni tveganja, zaščiti pred nezakonitimi transakcijami in zaščiti njihovega ugleda z vrhunskimi rešitvami za preprečevanje pranja denarja (AML). Quidax bo lahko izkoristil rešitve Chainalysis za optimizacijo svoje platforme.

O Quidaxu

Quidax želi biti dom BEP 20 , ki vsakomur omogoča dostop do žetonov na Binance Smart Chain (BSC), pa tudi priljubljene kriptovalute. Quidax poleg storitev takojšnje izmenjave omogoča tudi trgovanje z OTC in podjetjem fintech ponuja orodja, da svojim strankam prek namenskega API-ja ponudijo storitve kriptovalut. Quidax je bil uradno predstavljen leta 720 in je obdelal več kot 3 milijarde USD transakcij. Quidax ima tudi globalno pritožbo z over 400, kupcev v več kot 70 države.

Žeton Quidax: Quidax.com/QDX

Skupnost žetonov QDX ( Telegram): https://t.me/QDXToken

Facebook: https: //facebook.com/QuidaxGlobal

Twitter: https://twitter.com/QuidaxGlobal

Instagram: https: //www.instagram. com / quidaxglobal /

Globalna skupnost Quidax (Telegram): https://t.me/QuidaxGlobal


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

Bank of America Survey: 'Long Bitcoin' Is Most Crowded Trade, 75% of Fund Managers See BTC as Bubble

Tether to Launch USDT Natively on Avalanche

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments