8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Agencija Web3 pridobi ustanovitelja južnoafriške PoW Crypto, Safcoin

- Advertisement -

Podjetje za tehnologijo Web3, Digital Nation Builders, ni več predolgo prej priznalo, da je prejelo FHM, podjetje, ki je ustvarilo safcoin, prvo razglašeno južnoafriško kriptovaluto z dokazom o delovanju, ki je bila uvrščena na svetovno borzo. Zaradi prevzema FHM s strani podjetja Web3 bo kriptovaluta zdaj “navedla in združila vse svoje digitalne razkrite okoliščine in platforme v sodobno stikalo in partnerstva Cowrie, ki jih je izdelal VNB.”

Podpora digitalnim željam strank Graditelji digitalne države (VNB) , tehnološko podjetje Web3, je ne tako dolgo pred tem razkrilo, da je prejelo FHM (Pty) Ltd., ki je v bistvu v Južni Afriki ustvarjalca prve afriške kriptovalute – safcoin.

V obvestilu, VNB, ki je 30% v lasti odvetniške pisarne Schindlers Attorneys za verigo blokov je mešanico obeh podjetij opisala kot nujen korak, ki bo okrepil »digitalne želje njihovih strank v revoluciji Web3«.

Zaradi pridobitve FHM s strani VNB, kriptovalute safcoin, ki je bila predstavljena takoj, ko je bila predstavljena leta 2018, “bo seznam a in združi vse svoje digitalne razkrite okoliščine in platforme v sodobno stikalo Cowrie in partnerstva, ki jih je izdelal VNB. soustanovitelj in izvršni direktor pri FHM, je priznal: Na strani VNB načrtujemo podaljšanje naš globalni doseg z dodatnimi seznami partnerjev za mednarodno menjavo. Z našim prvim kontrolnim seznamom smo bili odlično okrepljeni z mednarodnega kripto trga in ponosni smo, da letimo na SA zastavico v svetovno kripto sfero. Opisano kot prvo južnoafriško kriptovaluto z dokazom o delovanju na seznamu na platformi svetovnega stikala se s safcoinom domnevno trguje na Hotbitu in Chainexu. Možnosti, omogočene z verigo blokov V vmesnem času je Maurice Crespi, partner pri Schindlers Attorneys in izvršni direktor VNB, citiran v trditvi, ki hvali sodelovanje obeh podjetij pri uspešni dražbi nezamenljivega žetona ( NFT) pokvarjenega naloga za aretacijo južnoafriškega predsednika Nelsona Mandele. »Prodaja je omogočila ogled priložnosti, ki jih ponuja digitalno kraljestvo z virtualizacijo. Priložnosti, ki jih omogoča blockchain, in njegove aplikacije običajno niso več omejene na finance. Razkritje blockchaina – in namreč popolnih pogodb – se bo uporabljalo v različnih panogah, vključno z izboljšanjem soseske in učinkovitostjo industrije,« je pojasnil Crespi.

Registrirajte svoj e-poštni naslov tukaj, če želite prejemati tedenske posodobitve o afriških datotekah, poslanih v vaš nabiralnik:

Kaj mislite o tem? Potrdite nam, o čemer pripovedujete, v razdelku za komentarje spodaj.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, avtor in avtor. Na splošno je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških držav, pa tudi o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom omogočijo pot do odhoda.

Kredit na kontrolnem seznamu ocena : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons
Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo za informativne namene . Ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za uporabo ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, sijajnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, nedvomno ali ne, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali izdelke in storitve, o katerih se govori naveden tukaj. 1321664447

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -