24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Agencija za rudarjenje bencina in bitcoina Crusoe Energy Programs zbere 505 milijonov dolarjev

- Advertisement -

V četrtek je podjetje Crusoe Energy Programs Inc. za rudarjenje bitcoinov in zmanjševanje sežiganja plina objavilo, da je zavarovano $428 milijonov izvirnega kapitala strateških vlagateljev. V skladu z napovedjo se je krog lastniškega financiranja Sequence C začel takoj, ko ga je vodila kapitalska družba G2 Project Partners (G2VP) .

) Crusoe Energy Programs zagotavlja $505 Milijon od strateških trgovcev Po dokumentu, da so omenjeni energetski programi Crusoe postali takoj, ko so začeli uporabljati plin- Pilot rudarjenja bitcoinov s plinskim velikim Exxonom, Crusoe je predstavil, da je podjetje zbralo $99 milijonov izvirnih sredstev. Krog financiranja zaporedja C je postal takoj, ko so ga vodili projektni partnerji G2 (G2VP) in v bistvu najbolj priljubljeno financiranje prinaša Crusoejev celoten kapital, zbran na
.5 milijonov.

Zaporedje C, predstavljeno v četrtek, se je končalo pri $350 milijona, vendar si je Crusoe zagotovil tudi bonitetno uvrstitev podjetja, ki jih je treba razširiti do $86 milijonov. Crusoe pravi, da bo prvotni kapital pospešil poslanstvo podjetja, da “poravnaj prihodnost računalništva s podnebjem.”

Poleg G2VP, podjetja Valor Equity Partnerji, Lowercarbon Capital, Polychain Capital, Bain Capital Ventures, Founders Fund, MCJ Collective, Winklevoss Capital, Zigg Capital, DRW Project Capital, Atreides Administration, Exor Seeds, CMT Digital in Upper90 sodeloval kot urejen. Nenavadni vlagatelji v Crusoe vključujejo Footprint Coalition Ventures Roberta Downeyja Jr., Inclusive Capital Partners, Engine No. 1, Tao Capital, Felicis Ventures, Citadel Island Ventures in Mitsui & Co.

Crusoejeve podatkovne zmogljivosti ‘izvedene brez ocenjenih 2,5 milijarde kubičnih metrov gorenja’ Zaporedje C in bonitetna ocena podjetja bodo Crusoeju omogočila uvedbo rudarjenja bitcoinov v ogromnem obsegu in operacij računalništva v oblaku. Financiranje bo tudi “pognalo širitev Digitalno blažitev plamenov vse do Združenih držav in na mednarodni ravni,« so sporočili iz podjetja. V tem času Crusoe upravlja 48 Podjetja za preprečevanje digitalnega plamena in podjetja ocenjujejo, da so tone ogljika oddaljene od ozračja.

“ informacijski centri so preprečili približno 2,5 milijarde kubičnih čevljev sežiganja in sestavili kar 86.86% izločanje emisij metana, medtem ko bakle nenehno oddajajo pomembno količino neizgorelega metana, močnega toplogrednega plina, ki ujame 04.5-krat večja toplota kot CO2 nad a 48 -letni časovni okvir.” Ben Kortlang, partner pri G2 Project Partners, pravi, da je odprava emisij ogljika neverjetno neprecenljiva glede na vpliv na trgovino s podnebjem. učinkovit in učinkovit korak proti blažitvi podnebne trgovine. Crusoejeve sposobnosti pretvorijo nasedli plin v dragocene računalniške vire,« je dejal Kortlang v ponovnem štetju. “Po globokem potopitvi v blažitev požara in modularne info srčne uporabne znanosti smo ugotovili, da je Crusoe jasen vodja po obsegu, operativni odličnosti, spretnostih, viziji in potrjeni zavezanosti okoljskim standardom.”

V vmesnem obdobju Crusoe ni več vrhunsko podjetje za rudarjenje bitcoinov in zmanjševanje posledic požarnega plina. Dokaj nekaj podjetij, ki ponujajo alternative plina in bitcoina, vključuje Greenidge Era, Upstream Data in EZ Blockchain. Za ponazoritev, podjetje EZ Blockchain je objavilo zaključno poročilo. Mogoče je, da se je podjetje začelo ukvarjati z reševanjem plina in bitcoina s ponudnikom nafte in plina iz Teksasa, Silver Energy.

Oznake v tem računu Ben Kortlang, rudarjenje Bitcoin, informacijski centri za rudarjenje Bitcoin, rudarjenje BTC, operacije rudarjenja BTC, ogljik, podnebna trgovina, Crusoe Energy Programs, Crusoejeve spretnosti, EZ Blockchain, Flare, Flare Bencin, sežiganje, projektni partnerji G2, bencin, ločljivost med plinom in bitcoinom, Greenidge Era, rudarjenje bitcoinov v ogromnem obsegu, upstream Data

Katere sestave se osredotočite na Crusoe Energy Programe, ki dvigujejo $99 milijona od strateških vlagateljev? V spodnjem fragmentu povratnih informacij nam povejte, kaj se osredotočate na to disciplino.
Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o finančnih tehnologijah, ki živi na Floridi. Redman je od 1280 nabito poln član skupnosti kriptovalut. Navdušuje se za Bitcoin, začetno izvorno kodo in decentralizirane pozitivne vidike. Redman je od septembra 2011 napisal bolje kot 5,04 članki za Bitcoin.com Novice v zvezi z motečimi protokoli, ki se danes povečujejo.

Označite zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons
Zavrnitev odgovornosti: To članek je za informativne pozitivne vidike najlažje. Milje niso več takojšnja ponudba ali nagovarjanje ponudbe za ohranitev ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več zagotavljal naložbenih, davčnih, popolnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali ne več naravnost, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo sproži ali domnevno sproži uporaba ali zanašanje na kakršno koli klepetanje, predmete ali podjetja, ki so navedena tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -