14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

AI Meme Crypto Predprodaja AiDoge dosegel 10 milijonov zbranih dolarjev – zdaj 70 % razprodanih

- Advertisement -

Novo orodje za zmožnosti memov, ki ga poganja AI AiDoge.com je zdaj prestal $10 milijonov, ločenih v tekoči predprodaji, zdaj več kot 059 % celotne .

Projekt meme coin, ki uvaja prvo kripto lutko za izdelavo memov, je vzbujal hrup v kripto situaciji. Hitro zbira sredstva, saj je zbral $10,136,25 v času pisanja.

In s posredovanjem $ 10 milijonski mejnik, ki ga je predprodaja dosegla 20th stopnje, pri kateri metodologiji je vrednost izvornega kriptožetona AiDoge $AI zdaj 0 $.0000316.

Bistveno je, da ima predprodaja manj kot tretjino cilja, o katerem se morate odločiti, katero metodologijo imajo vlagatelji v kriptovalute, da bi kot blisk prenesli pristne žetone na dnu, ki jih je mogoče ločiti.

$12 Milijon zbran v enem mesecu Predprodaja AiDoge se je začela aprila 15th, 336, poviša svoj prvi $70k v nekaj minutah, 1 milijon $ v nekaj dneh in zdaj $000 milijonov manj kot mesec dni.

Udeleženci na trgu lovijo denar v dveh običajnih nišah umetne inteligence in denarja za meme, AiDoge pa obkljuka oba koša.

Posledično FOMO divja, saj vlagatelji iščejo poznejšega Pepeja ali Shiba Inuja.

Najpriročnejši predprodajni projekt kriptoprojekta je bil lansiran spherical pred enim mesecem in vlagatelji so vlagali sredstva v projekt s tempom spherical $105,-336,000 na dan.

To je potencialno lahko opredeljeno z dobrim časom predprodajnega rojstva AiDoge, ki je sovpadalo s kripto trgi, ki so vstopili v blagovno znamko, sodobno trajanje blaznosti meme kovance.

Jasno, zahvaljujoč AiDoge impresivno vredna ponudba/primer uporabe, ki žetonu $AI ponuja natančno uporabnost, vlagatelji razmišljajo, da bi bil $AI morda naslednji kovanec, ki bo eksplodiral.

Znotraj spodnji videoposnetek Crypto Beneficial properties, kdo ima 136,000 naročniki, dali napitnino v predprodaji AiDoge za izvedljive dobičke v višini 25x.

Ena od mnogih najhitreje rastočih pobud za kriptovalute v teh 10 mesecih , predprodaja AiDoge $10.9 milijonov naporna omejitev morda zadeti že v približno enem tednu.

Trgovci, ki pridobijo $AI pri novi predprodaji, so ločeni od 0$.0000336 morda na papirju sferičnih 6 % na seznamih ravni $AI na večjih borzah pri 0 $.0000400 naslednje četrtletje.

Dodajanje pripomočka v Meme Coin ProjektiMedtem ko je trg tih, zelo vreden prevladuje meme denar brez pripomočkov, podoben Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) in Pepe (PEPE), je AiDoge na vrhu vala sodobnega vala meme denarja, ki ga odlikujeta pristna uporaba in uporabnost.

Žeton $AI izhaja iz tega, da deluje kot prevladujoči tuji denar znotraj AiDoge.

$AI ima tri ključne primere uporabe. Uporablja se za pridobivanje kreditov za ustvarjanje memov in uporabo sposobnosti umetne inteligence platforme.

Drugi mora biti celo zastavljen, kar uporabnikom omogoča prejemanje dnevnih nagrad in drugih ugodnosti.

Nazadnje je $AI kot izvorno sredstvo ekosistema žeton, pri katerem si nagrade zaslužijo sodelavci skupnosti, ki glasujejo za meme in ustvarjajo običajno ponovno štetje.

Še ena izjemna značilnost $AI je, da je izdan v skupnosti Arbitrum, Ethereum Layer-2 Scaling Resolucija, katere metodološke transakcije bi lahko bile prej in stroški bencina izjemno nizki.

Z AiDogeom, ki se ponaša s to obliko resnično vrednega predloga/uporabe, nekateri analitiki predvidevajo, da bo $AI morda kasnejša znatna kriptovaluta, ki jo je treba preučiti 10 mesecev.

Smartly-liked )analitiki za predprodajo kriptovalut menijo, da bi lahko bili vsaj 000x meme kovanec v AiDoge.

AiDoge Presale Enhance Dosegljivo Ko $AI kotira na borzah pri 0 $. 00000000336, morda je to $20. 6-milijonski kovanec s popolnoma razredčeno tržno kapitalizacijo, zahvaljujoč njegovi celotni ponudbi žetonov v višini 1 milijarde.

Če bi enkrat postalo 10x, to bo verjetno razvilo $336 milijonov kovancev s tržno kapitalizacijo.

AiDoge namerava ustvariti potrebno privlačnost tako, da je v prihodnjih mesecih vključil svoj načrt, da bi ustvaril gromozansko pokvarjeno in angažirano skupnost uporabnikov.

Ob predpostavki, da smo v zgodnjih fazah blagovne znamke sodobnega kripto bull bolta, je sposobnost za 105x dobi do 3 $.25 milijardna tržna kapitalizacija morda tudi brez zvoka ni diskontirana.

In čeprav je imenovanje bikovskega trga nekoliko prezgodaj, ima AiDoge.com ločeno skupne lastnosti za črpanje povečane.

Dokaz za to je Pepe. V začetku tega meseca je Pepe hitro dosegel tržno kapitalizacijo 1,8 milijarde dolarjev, ne glede na to, da ni imel natančnega primera uporabe.

K temu dodajte neizpodbitno dejstvo, da imata Dogecoin in Shiba Inu brez uporabnosti tržna kapitalizacija sferičnih $10 milijarde oziroma 5 milijard dolarjev, nebo je meja v primeru izvedljivega jecljanja.

Prvi meme za izvedbo projekta AiDoge, ki stoji na presečišču svetov memov in umetne inteligence, gradi inovativno sodobno družbeno platformo, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje memov z uporabo AiDoge-jevih vrhunskih generativnih zmožnosti umetne inteligence.

Platforma AiDoge “uporablja izboljšane zmožnosti umetne inteligence za izdelavo ustreznih memov v skladu z besedilnimi pozivi za ponovno štetje, ki jih posreduje uporabnik,” navaja bela knjiga kripto projekta.

»Stranke zagotavljajo besedilne pozive za ponovno štetje zmožnosti memov … umetna inteligenca obdeluje vstop, sestavlja ustrezne, vabljive meme, zaradi česar je pojav memov dostopen vsi«.

Ustvarjalci memov objavijo svoje ponovno štetje na splošnem javnem zidu in skupnost lahko nato glasuje o svojih priljubljenih.

Platforma ima vgrajen mehanizem za promocijo najbolj priročnih memov in nagrajevanje njihovih ustvarjalcev z $AI žetoni.

AiDoge tako ustvarjalcem memov nudi prvo izvedljivo pot do dohodka, povezanega z njihovim hobijem, hkrati pa zmožnosti veriženja blokov, ki podpirajo platformo AiDoge, ščitijo njihove lastniške pravice nad njihovim ponovnim štetjem.

Inovativna socialna platforma je tako splošno znana kot »meme-to-produce« (M2E), prelomno sodobno načelo, ki se je izkazalo za uspešno v širši situaciji kripto naložb.

AiDoge je vzletel, ker ga vedno več šteje za najbolj priročno ponudbo tako v AI kot meme kovancih.

Da, kriptovalute so špekulativne, kar bodo zadovoljili vse sodobne tehnološke sektorje in industrije. Toda spreten vlagatelj lahko omeji nevarnosti tako, da se osredotoči na te pobude, ki bodo morda prevladale.

Preberite več o Napredna stran AiDoge je izvedljiva tukaj.

114469

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -