15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Akon bo prodajal zgodovino podatkov o DNK kot NFT v omrežju Oasis

Akon bo prodajal zgodovino podatkov o DNK kot NFT v omrežju Oasis

Pevka sodeluje z zgodovinskim podjetjem za zaporedje genov na enkratni umetniški padec.

1473 Skupno ogledov

1 Skupaj delnice

Akon to sell historic DNA data art as NFT on Oasis Network

Zdi se, da je danes vse NFT, vaša DNK pa bi lahko bila naslednja.

V današnjem sporočilu za javnost je AkoinNFT – nezamenljiva žetonska platforma glasbenika in nadobudnega podjetnika blockchain Akon – napovedal načrtovano dražbo NFT, ki bo vsebovala “umetniško delo visoke ločljivosti predstavitev “genetskih podatkov profesorja Georgea Churcha, znanega raziskovalca biologije in prvega človeka, ki mu je bil genom zaporeden.

AkoinNFT bo za kovnico uporabljal razvojno platformo Parcel podjetja Oasis Labs, kupci pa bodo lahko prejeli tudi “30 x zaporedje celotnega genoma “lastne DNA od projektnega partnerja Nebula Genomics, podjetja za sekvenciranje DNA, ki ustanovil Cerkev sam.

Cilj dražbe je “začeti pogovor o poštenih in preglednih načinih monetizacije in izmenjave zdravstvenih podatkov”, ki bo v četrtek, junija 10 th.

“Ko praznujemo umetnika v vseh nas, ni boljšega kazalca od lastne DNA, zaporedne z genomom, ki bi prikazal individualnost, zaradi katere smo to, kar smo. Ta padec NFT bo prelomen na toliko načinov, «je dejal Akon v sporočilu za javnost.

Poleg prvega, ki jim je DNK sekvenciran, se šteje tudi za izhodiščnega točko za javno objavo svojih zdravstvenih kartotek in podatkov. Posledično so bili njegovi podatki uporabljeni v stotinah, če ne v tisočih znanstvenih študijah.

Premik v medicinske ali genomske podatke, shranjene kot NFT, bi lahko bil predhodnik obsežnejšega zdravstvenega dela mreže Oasis Network. Omrežje je pred kratkim napovedalo veliko selitev protokola DeFi kot del mešanice nedavnih pobud, vendar v 2018 zbrala 10 milijonov z veliko osredotočenostjo na varovanje zasebnosti izračun, ki bi vključeval več primerov uporabe zdravstvenih kartotek.

Izvršna direktorica Oasis Anne Fauvre je dejala, da se lahko razvojna platforma Parcel uporablja za druge nize podatkov, ki niso povezani z verigo.

“Parcel in Oasis Network s svojo sposobnostjo označevanja številnih razredov zunajveričnega premoženja predvidevamo kot idealno platformo za zaščito naslednje generacije NFT-jev.”

Prejšnji članekJe blockchain lahko kdaj del rešitve za spopadanje s podnebnimi spremembami?
Naslednji članekPowers On … Zakaj se mora SEC, CFTC ali FTC prijaviti na blazne kripto tvitove Elona Muska

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments