19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Aktivni naslovi Bitcoinov po 60-odstotnem padcu v šestih tednih padejo pod Ethereum

Aktivni naslovi Bitcoinov po 60-odstotnem padcu v šestih tednih padejo pod Ethereum

Ethereum spremeni Bitcoin za drugo metriko, ko aktivni naslovi strmo padajo.

789 Skupno ogledov

10 Skupno število delnic

Bitcoin’s active addresses fall below Ethereum's after 60% drop in six weeks

Število aktivnih naslovov v Bitcoin omrežju se je grobo zrušilo 60% v zadnjih šestih tednih od 1,3 milijona do približno 500, .

Zaradi propada dejavnosti je Ethereum prehitel Bitcoin po številu aktivnih naslovov, pri čemer je omrežje Ethereum približno gostilo 200, 000 julija več aktivnih denarnic kot Bitcoin 27.

Ta mesec je z Ethereu že tretjič m tudi prehitel Bitcoin po metriki 5. junija, 2021 in 6. junija 2021. Prejšnjič je bil ETH v prednosti na začetku 2017.

Analitik Twitterja, g. Whale – znan po svojih medvedjih stališčih – je prav tako ugotovil, da so se aktivni naslovi Bitcoina znižali na najnižjo raven od aprila 2020 na podlagi tedenskega drsečega povprečja.

Aktivni naslovi Bitcoinov v blockchain omrežju so ravno padli na najnižjo raven od aprila 2020.

Ti podatki so medvedji. Kaže, da se povpraševanje po Bitcoinu zelo hitro izsuši. pic.twitter.com/vdmwagbvtm

— Gospod kit (@CryptoWhale) 1. julija, 2021

K agresivnemu padcu aktivnih naslovov Bitcoin lahko prispeva več dejavnikov, vključno z več kot 50% razprodaje, ki je sledila najvišjim vrednostim Bitcoina v Maja in poznejših tržnih akcij ter velikega zrušitve hitrosti razpršitve omrežja med zadnjo kitajsko represijo nad lokalnimi rudarskimi operacijami Bitcoin.

Število aktivnih naslovov Ethereuma se je povečalo za več kot 9% zadnji teden za označevanje 700, , kljub temu da je cena ETH padla več kot 000%. Vendar pa aktivni naslovi Ethereum še vedno ne delujejo 22% od njihovega zgodnjega aprilskega vrhunca 900, 000.

Leteča ura Bitcoin’s active addresses fall below Ethereum's after 60% drop in six weeks

Aktivni naslovi je najnovejša meritev, s katero je Ethereum prehitel Bitcoin, indeks Flippening Blockchain Center pa ocenjuje, da je prihodek od transakcijskih transakcij Ethereuma večji od 300%, medtem ko skupaj število transakcij je skoraj za naprej 500%.

Vendar pa je Bitcoin po nedavnem zaostanku za Ethereumom prav tako prevzel vodilno vlogo tako pri trgovanju kot pri obsegu transakcij.

Flippening Index: Blockchain Center

Po podatkih iz junija 23 poroča ponudnik analitike v verigi Glassnode, da se je skupno število edinstvenih naslovov, ki sodelujejo s protokoli DeFi, še naprej povečevalo od maja, kar kaže, da se je aktivnost DeFi povečevala kljub širši kripto meta -trend.

Sorodno: Skoraj dvakrat toliko ETH zaklenjenih v DeFi kot na borzah: Glassnode

Podatki kažejo skoraj 23 % povečanje števila denarnic, ki sodelujejo s protokoli DeFi od začetka maja, kar je skupno število uporabnikov povečalo na več kot 2,9 milijona. Stalno povpraševanje novih uporabnikov po DeFi-ju lahko pojasni nedavno moč Ethereuma v omrežni dejavnosti glede na Bitcoin.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments