20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Aktivni uporabniki poligonov se z nadaljnjim razcvetom DeFi povečajo za 75.000

Aktivni uporabniki poligonov se z nadaljnjim razcvetom DeFi povečajo za 75.000

Podatki iz DappRadar kažejo na hiter sprejem decentraliziranih aplikacij, ki temeljijo na poligonih. Omrežje ima zdaj 93 delujoče aplikacije dapps, ki so se v zadnjih štirih tednih precej povečale.

Polygon active users grow by 75,000 as DeFi boom continues

Polygon, vodilna platforma za skaliranje in razvoj infrastrukture Ethereum (ETH), je pritegnil 75, 000 novi uporabniki v zadnjih sedmih dneh, ki poudarjajo naraščajoče povpraševanje po decentraliziranih aplikacijah ravni 2.

Podatki, dovoljeni od DappRadar, kažejo, da je vrh

Za povečanje so bili odgovorni poligonski dapps. V tem primeru se novi uporabniki sklicujejo na aktivne denarnice, ki sodelujejo z dapps Polygon. Priliv novih uporabnikov je prinesel skoraj milijardo dolarjev.

V zadnjih štirih tednih je število dappov Polygon, ki jim sledi DappRadar, naraslo na 93 iz 000. Šestinštirideset teh dap-jev je v decentraliziranem finančnem ali DeFi-jevem prostoru. Kot je nedavno poročal Cointelegraph, je rast DeFi pripomogla k temu, da je delež trga kriptovalut v svetovni denarni ponudbi presegel 2%.

Ian Kane, DappRadarjev starejši strokovnjak za vsebino in odnose z mediji, je opisal način, kako razvijalci uporabljajo Polygon:

“Zanimivo je, da je večina DaFi-jev DeFi zgrajena na odprtokodni zasnovi. Razvijalci Polygon dapp preprosto kopirajo priljubljene dap-je na Polygon in druge verige, kot sta BSC in Ethereum. Preimenovali smo jih, dodali nekaj novih funkcij in jih z eno ključno razliko potisnili na Polygon. ”

Več uporabnikov se zgrinja na Polygon, ker ponuja “cenejše in hitrejše prehode “Kot njegovi konkurenti s sedežem v Ethereumu, pravi Kane.

Poligon, prej znan kot Matic, je v zadnjem mesecu objavil več omembe vrednih naslovov. Konec aprila se je v verigi Polygon začel uporabljati decentraliziran finančni protokol z imenom mStable, ki ponuja še en primer uporabe DeFi. Ločeno je tudi decentralizirani izmenjevalnik izmenjav 1inch Network nedavno objavil, da se je razširil na Polygon.

Poligonov matični žeton, MATIC, je bil eden od le majhno peščico kriptovalut, da bodo v ponedeljek poročali o dobičku. Vrednost MATIC-a se je na dan povečala za 5,7% na 1 USD. 66, po pridobitvi 71% v zadnjih sedmih dneh, v skladu s Coingecko.

Prejšnji članekKupec “genesis tweet NFT” Jacka Dorseyja naj bi bil pridržan v Iranu
Naslednji članekAnaliza cen 5/17: BTC, ETH, BNB, ADA, DOGE, XRP, DOT, BCH, LTC, UNI

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments