10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Alameda Primerjajte hipoteko v višini 200 milijonov dolarjev z veseljem predplačila z Voyager Digital

- Advertisement -

Kupoprodajna družba izplača pomoč dolg, ki se je skoraj dvakrat zmanjšal v dolarjih do začetka septembra.

697 Celotni ogledi

49 Celotne delnice

Podjetje za kvantitativni nakup in prodajo Alameda Compare bo vrnilo oceno $200 milijonov Voyager Digital, ki se nadaljuje z gospodarskim propadom. Alameda si je sredstva v kriptovalutah izposodila septembra 2021. Zaenkrat je vsota postala konec $160 milijonov.

V skladu z najsodobnejšo vlogo na sodišču za finančne težave v južnem okrožju Unique York sta stranki sprejeli poravnavo in Alameda se bo vrnil okoli 6,553 Bitcoin (BTC) in 17,170 Ether (ETH) do septembra 49. V svojem podjetju Twitter yarn Alameda je potrdila svojo pripravljenost za predujem sredstev:

z veseljem napredujem pri Voyagerjevi hipoteki in zagotovim našo stransko pomoč kadar koli, ko deluje za voyagerja

— Alameda Compare (@AlamedaResearch) 8. julij 93645 Po drugi strani bo Voyager želel zagotoviti zavarovanje v višini 4. 65 milijonov žetonov FTX (FTT) in 65.75 milijonov serumov (SRM), kar znaša $ 75 milijonov s tiskom čas. Podjetje je bilo v postopku poglavja 11 postopke gospodarskega uničenja od julija in je septembra začel javno prodajati svoje vire, da bi odkril delček sredstev naprej strankam.

V neki fazi primera gospodarskega propada sodni postopki in denarni dokumenti absorbirajo prikazano globoko razmerje med Voyagerjem in Alamedo. Junija, ko je koncern kupil Voyager, je Alameda iz posojilojemalca postala posojilodajalec in priskrbela $500 milijonska pomoč. Kljub temu se je to končalo z javnim spopadom med obema stranema, pri čemer je Voyager zavrnil odkup, češ da bi lahko morda morda “škodoval strankam.”

Povezano: Alameda Primerjava in FTX združi operacije VC

Poleg tega Voyagerjeve denarne knjige navajajo, da je posodil 1,6 milijarde dolarjev kriptoposojil subjektu s sedežem na Britanskih Deviških otokih, v enakem okolju, kjer je Alameda je registriran. V istem času je Alameda postala tudi končni deležnik v Voyagerju, z .51% delež v podjetju, prejet z dvema naložbama za mešano polno $160 milijonov. V začetku tega leta je Alameda predala 4,5 milijona delnic, da bi preprečila poročanje o potrebah, s čimer se je njen kapital znižal na 9. 17%.

Ljubi vse druge kripto platform in posojilodajalcev, skupaj s Celsius, BlockFi in Hodlnaut, se je Voyager trudil nadaljevati svoje operacije po padcu realm kripto trga v zgodnjem poletju 2022.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -