6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Alameda Research vodi 35 milijonov dolarjev zbiranja sredstev za aplikacijo za trgovanje...

Alameda Research vodi 35 milijonov dolarjev zbiranja sredstev za aplikacijo za trgovanje s kriptovalutami Stacked

Izveden aprila 2020, Stacked je splet Aplikacija, ki uporabnikom omogoča dostop do strategij trgovanja prek vnaprej vgrajenih skladov.

77326
Skupaj pogledi

19

Skupaj deleži

Alameda Research leads $35M fund raise for crypto trading app StackedAlameda Research leads $35M fund raise for crypto trading app Stacked

Alameda Research, podjetje za trgovanje s kriptovalutami, ki ga je ustanovil kripto milijarder Sam Bankman-Fried, je vodilo $ milijona naložb v avtomatizirano aplikacijo za trgovanje s kriptovalutami Stacked.

Startup je 9. decembra uradno objavil uspešen zaključek krog financiranja serije A, ki ga skupaj vodita Alameda in Mirana Ventures, tvegani partner Bybit Exchange in BitDAO.

Novo financiranje naj bi pomagalo Stackedu pri rasti 35-osebna ekipa do več 100 zaposleni v 2022 in še naprej povečevati svojo zbirko kripto portfeljev in produktov za avtomatsko posojanje.

Po Alameda Resea Partner rch Ventures Brian Lee, Alameda, je začel vlagati v Stacked pred več kot enim letom in je zdaj prepričan, da lahko zagotovijo “edinstveno in preprosto naložbeno izkušnjo za male vlagatelje.”

)»Vlagatelji resnično potrebujejo možnost, da uporabnikom zagotovijo nekaj zaščitnih ograj pri gradnji portfelja, hkrati pa omogočijo temu uporabniku, da hrani sredstva na njihovi želeni borzi,« je dejal Lee.

Uvedeno aprila 2020 , Stacked je spletna aplikacija, ki uporabnikom omogoča dostop do preverjenih strategij trgovanja in naložbenih portfeljev prek vnaprej izdelanih skladov, ki so oblikovani po vzoru priljubljenih kripto indeksov, hedge skladov in drugih portfeljev vlagateljev. Platforma načrtuje, da bo popolnoma mobilna v šestih mesecih.

Po mnenju soustanovitelja in izvršnega direktorja Stacked Joela Bircha so skladi, vključno s kovanci za decentralizirane finance (DeFi), med najbolj priljubljenimi na platformo. Glede na podatke Stackeda v času pisanja so skladi, ki temeljijo na nezamenljivih žetonih (NFT), najbolj uspešni skladi, vključno z mešanico kovancev z veliko in majhno kapico, ki zagotavljajo izpostavljenost trgom NFT.

Glavni direktor za prihodke družbe Stacked Alan Eschweiler je poudaril pomen velikih podjetij, ki podpirajo podjetje. »Ni naključje, da dve največji borzi v kripto prostoru skupaj vodita ta krog naložb. Te in druge borze so bile od prvega dne naši ključni partnerji, ki svojim uporabnikom predstavljajo bolj avtomatizirana orodja za vlaganje,« je dejal.

Povezano: FTX objavlja predloge kriptoregulacije pred zaslišanjem v kongresu ZDA

The novica prihaja, ko naj bi Bankman-Friedova borza FTX zbrala 1,5 milijarde dolarjev za svojo globalno borzo izvedenih finančnih instrumentov kriptovalut in ameriško podružnico FTX.US. Tehnično osredotočena publikacija The Information je 3. decembra poročala, da bo novo zbiranje sredstev ocenilo FTX in FTX.US na $ milijard oziroma 8 milijard dolarjev.

Alameda Research leads $35M fund raise for crypto trading app Stacked

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments