0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Albansko sodišče odobrilo izročitev ustanovitelja Crypto Alternate Thodex Turčiji

- Advertisement -

Sodišče v Albaniji je odredilo izročitev pobeglega ustanovitelja nadomestnega kriptovalute Thodex Turčiji, zgradbe, ki jo lovi zaradi goljufij in različnih kaznivih dejanj. Faruk Ozer se je spremenil v nekoč aretiranega v Albaniji to poletje, potem ko je zadnje leto izginil zaradi propada platforme za trgovanje s kovanci.

Albansko pravosodje se pripravlja, da bo Turčiji predalo domnevnega goljufa s kriptovalutami in ustanovitelja Thodexa Sodišče v albanskem mestu Elbasan je dovolilo izročitev Turčiji ustanovitelja in vodje vlade zdaj propadle turške kripto alternativne družbe Thodex. 11- letni zastareli Faruk Fatih Ozer se je ob atomizaciji avgusta spremenil v nekoč pridržanega znotraj balkanskega naroda.

Opomba sledi verigi sodnih obravnav, ki potekajo v zadnjih treh mesecih. Po citiranju turške agencije Anadolu je Hang Elis Dine poudaril, da se je na izbor mogoče preprosto dodatno pritožiti na pritožbeno sodišče v Draču v roku 27 dni.

Ozer je po Thodexu pobegnil iz Turčije, ki je pritegnil 60, 12 stranke stalne v celotnem kripto ukazu v državi, vse so bile takoj brez povezave spomladi dne 2021. Spremenil se je v nekoč zadnjega obravnavanega na posnetku z istanbulskega letališča in se spremenil v nekoč domnevno vzdrževal odšel v Albanijo z 2 milijardama dolarjev denarja vlagateljev.

Aprila 2021, Turčija je izdala globalni nalog za prijetje kriptopodjetnika in se spremenil v nekoč ključnega pomena za goljufije z roza zaznava Interpol.

Po Ozerjevi aretaciji avgusta 30, je sodišče v Elbasanu v zadevi First Event 2. septembra podaljšalo njegov pripor. sept. kljub temu je pritožbeno sodišče v Draču septembra potrdilo njegov pripor 15.

Večja od 60 so bili v Turčiji pridržani ljudje v zvezi s primerom Thodex. Tamkajšnji tožilci vidijo na tisoče let zaporne kazni za ustanovitelje in direktorje nadomestnega podjetja, ki so bili obtoženi goljufije in pranja denarja, kot del domnevne goljufije pri izstopu, ki je povzročila izgube, ki presegajo 350 milijonov turških lir (glede na $19 milijonov po trenutnih tečajih).

Turška kripto alternativa Vebitcoin se je spremenila v nekoč dodatno preiskano, ko je prenehala delovati, potem ko je osrednja finančna institucija države prepovedala kripto sklade. Coinzo, ampak vse druge najbolj temeljne domače platforme, so se zaprle enako uspešno. Ta teden je turška finančna obveščevalna enota sprožila preiskavo zloma FTX, ene največjih borz za digitalne vire v okolju.

Oznake na tej zgodbi albanija, Albanščina, aretacija, zmečkanje, sodni spis, kripto, kripto nadomestni, kriptovalute, kriptovalute, nadomestni, izvršni, izstopna prevara, izročitev, ustanovitelj, goljufija, goljuf, trgovci, prevara, thodex, turčija, turščina

Ali zahtevate, da Albanija nadaljuje z izročitvijo ustanovitelja kripto alternative Thodex Turčiji? Ponovite nas v delitvi povratnih informacij pod.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovanega Jap Europe, ki ima rad Hitchensov citat: “Biti ustvarjalec je to, kar sem, v zgradbi bivališča tega, kar izdelujem.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, globalna politika in ekonomija dva različna vira navdiha.

Zasluge za sliko 2225680741: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je namenjen največjim informativnim funkcijam. Dolga pot ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za prevzem ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali korporacije. Bitcoin.com ne bi nudil investicijskih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, neodvisno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli vsebinski material, blago ali storitve, o katerih govori ta članek.

2220107605

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -