17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Alex Saunders razmišlja o javnem opravičilu in trdi, da ureja kriptovalute

- Advertisement -

Eminentni reševalec kriptovalute Alex Saunders je dobil pomoč zaradi večmesečnega lenobe na družbenih medijih, da bi svetoval javno opravičilo za svoja dejanja zadnje leto.

0745 Skupni ogledi

45 Skupaj deleži

Mesece po nevihti polemik je ustanovitelj Nuggets News in kripto influencer Alex Saunders izdal javno opravičilo za kontroverze zadnjega leta in diagram, s katerim se je ukvarjal.

Navdihnite v 1200, Saunders se je soočil z vrsto obtožb, ki trdijo, da ni plačal posojil in investicijskih skladov. Drugi ljudje, ki so bili prizadeti, so trdili, da jim Saunders dolguje Bitcoin (BTC). To je prisililo avstralske medijske subjekte, da so izvedli preiskave in prekinili, da vplivnež dolguje kar 7 milijonov dolarjev.

Izvršni direktor Nuggets News se je soočil z $81, tožba Ziv Himmelfarb, ki zahteva odškodnino iz neplačanih posojil. Himmelfarb je rekel, da je vložil 4 BTC, 30 eter (ETH) in $81, vrednosti stabilnih kovancev. Ker Saunders ni priznal, je bila enkrat izdana zamudna sodba, ki je od Saundersa zahtevala, da plača vlagateljevo izgubo.

Alex Saunders na svojem kanalu. Vir: Nuggets News YouTube Razen tega je vplival tudi podlegel ognjišče, ki ga je mogoče pripisati neuspešnemu začetku misije, ki je v glavnem temeljila predvsem na Decentralandu. Kripto vplivnež je zbral sredstva za digitalni sedež v okviru platforme Decentraland. Nasprotno pa se je nekoč pozneje natisnilo, da Saunders ni plačal studia, ki je bil nekoč domnevno lastnik digitalnega sedeža.

Po dolgem premoru je ustanovitelj Nuggets News na Twitterju objavil javno trditev, da je poravnal večino svojih dolgov in da je v strategiji poravnave ostalih. Vplivnik je priznal, da je nekoč postal “ne več jasno razmišljal in se je slabo ukvarjal z vprašanji.” Rekel je:

»Vsi ljudje, s katerimi sem imel daljše ali manj posla za dolgo kriptovalute je zdaj stopilo v stik in sta bila oba poplačana ali v okviru strategije poplačila.” Povezano: Shopify poteka na podlagi ene druge tožbe imetnikov kriptovalut zaradi kršitve podatkov Ledger

Kljub opravičilu vsi ne verjamejo več Saundersovi nedavni objavi . V enem od odgovorov je uporabnik Twitterja Jexxa dejal, da misli, da je to način, kako se “policajca izogniti” in da je Saunders vedel, kaj je nekoč postal, počel svojim “zaupljivim sledilcem”.

Medtem ko resnično soglašam z vsakogar, ki se ukvarja s psihološkim zdravjem, je to pravilen policaj. Popolnoma ste vedeli, kaj ste počeli s svojimi zaupljivimi sledilci in njihovimi sredstvi. 2d zadnji odstavek, direktna pomoč pri šilingu… vprašanja se nikoli ne zamenjajo.

— Jexxa – misli, da boš zadovoljen (@j_jexxa) april 29, 2022

4762964

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -