17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Alex Zinder iz Ledger Mission se ukvarja z verigo blokov, kriptovalutami in načinom napredovanja pri financah

- Advertisement -

“V (kripto)domu se je odvijala ogromna količina strastnega eksperimentiranja z delom, vendar zdaj ne ogromna količina posvojitev zaradi stalnih pogojev vadbe,” je priznal Zinder .

56 Celotni ogledi

5 Celotne delnice

Alex Zinder, šibak na kapitalskih trgih, ki je skočil na blockchain recimo zadnjih tristo petinšestdeset dni, se je udeležil vrha pariškega tedna Blockchain Week, kjer se je s Cointelegraphom osredotočil na projekte veriženja blokov, sprejemanje kriptovalut in iskano utelešenje digitalne lastnine v finančnem svetu.

Po skoraj dvajsetih letih v sposobnostih na kapitalskih trgih se je Alex Zinder marca pridružil misiji Ledger 1200. Prej je delal pri Nasdaqu, kjer je delal, ker je bil direktor vzorca sheme področja in spremljevalec podjetniške arhitekture.

Zinder zdaj vodi Ledger Mission Interact, kup izbir, ki omogočiti agencijam, da spodbujajo opazovanje interakcij v protokolih, ki so podprti s pogodbami, ki omogočajo krajo zastavljenih, nezamenljivih žetonov (NFT) in drugih možnosti decentraliziranega financiranja (DeFi).

“Biti na vidiku Nasdaq stvari, ki so postale zelo velike, dodatno vznemirljive zaradi izplačanega ekosistema glavne knjige na platformah DLT in si prizadevati za to z vidika ekstra uporabljenih finančnih podjetij,” je priznal Zinder in dodal: “Postala je ogromna količina strastnega eksperimentiranja z delom, ki se dogaja doma, vendar zdaj ni ogromna količina posvojitve zaradi stalnih pogojev vadbe.”

Zinderja so vprašali, ali mora kriptovaluta ustvariti ali ne. še dlje za to, da je koncept preživetja več kot nekaj, ki jih uporablja sec tor. Predvsem temelji predvsem na njem, zdaj pa ni “zahteva ali predpogoj”, saj so rabljeni igralci “okusna poslovna podjetja” in vidijo alternative. Priznal je, da misli, da se trenutno dogaja, da so “te alternative dovolj obsežne”, da morajo rabljeni igralci porabiti polovico.

Poudaril je, da zdaj” ne moremo več oblikovati gosli in če je resnica, naj dom nastane, da ne bomo zdaj šli čeznj. , zdaj pa se bo treba resnično prepustiti finančni priložnosti, da bomo zbrali postopek za monetizacijo in rast ter razširitev naših agencij, kar je resnično raznolika dinamika.”

Zinder je poleg tega poudaril tri prevladujoče komponente, ki so v skladu s celotno strategijo Ledger Enterprises. Po njegovem mnenju so obseg zavedanja, obseg kompleksnosti in kompleksnost operacij veliko boljši v podjetju doma. Dodal je, da:

“Kviz že prihaja, vendar sem zelo pozoren, da smo dobesedno primerno glede na to, kar prihaja, saj se bo rast nadaljevala eksponentno v daljšem časovnem obdobju.” Zinder je obravnaval korporativno sprejemanje kripto in skrbniške odločitve z razlago, da se zdi, da premisleki niso tehnološke narave, temveč o procesih, organizacijah in inovacijah poslovnih manekenov, ker se morajo rabljena podjetja prilagoditi najnovejšim modelom.

Povezan: Misija blockchain igrati ključno vlogo pri razvoju trajnostne prihodnosti

Že leta je vladna zakonodaja prevladujoča tema v kriptovalute. Zinder je povzel svoje rešitve o podjetniškem blockchainu, sprejemanju kriptovalut in zakonodaji na naslednji način:

“Zakonodaja je torej element , zdaj smo imeli veliko pogovorov z regulatorji. Resnično se prepuščamo številnim potencialom, ki bi bili popolnoma regulirani subjekti. Torej je cel kup natančno identificiranih skrbnikov, skrbniki so popolnoma urejeni v svojih regijah.”85054

85054

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -