-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Alexandria Ocasio-Cortez pravi, da ameriški zakonodajalci ne bi smeli držati kriptovalute, da...

Alexandria Ocasio-Cortez pravi, da ameriški zakonodajalci ne bi smeli držati kriptovalute, da bi “ostali nepristranski”

“Želim svoje delo opravljati čim bolj etično in nepristransko,” je dejala AOC, ki je dodala, da je kot članica odbora za finančne storitve predstavniškega doma se je odločil, da ne bo imel delnic ali naložb, vključno z digitalnimi sredstvi.

2565 Skupni ogledi

45 Skupaj deležev

Alexandria Ocasio-Cortez says US lawmakers shouldn't hold crypto to 'remain impartial'

Demokratična poslanka Alexandria Ocasio-Cortez je dejala v ponedeljek da se izogiba kakršnim koli in vsem naložbam, ki bi lahko predstavljale navzkrižje interesov, vključno s kripto – in verjame, da bi morali njeni kolegi zakonodajalci storiti enako.

To je pojasnila kot članica odbora za finančne storitve predstavniškega doma je menila, da ni primerno, da ima Bitcoin (BTC) ali druga digitalna sredstva, ker la wmakers imajo dostop do “občutljivih informacij in prihajajoče politike.”

“Ne verjamem, da bi člani kongresa morali imeti/trgovati posamezne delnice in se odločim, da jih ne bom imel Pri oblikovanju politike lahko ostanem nepristranski,” je dejal AOC. “To razširim tudi na digitalna sredstva/valute Svoje delo želim opravljati čim bolj etično in nepristransko.”

Posnetek zaslona iz AOC-ovih zgodb na Instagramu

AOC, napredni poslanec, ki je v vladi Združenih držav Amerike služil od 2019, se je zavzel za to, da bogati posamezniki plačajo več zveznih davkov, je govoril na seksizma v kongresu in pozvala k odpisu dolga za študentsko posojilo. Je tudi članica skupine šestih članov predstavniškega doma, ki se pogovorno imenuje ‘The Squad’.

Čeprav članom kongresa je dovoljeno kupovati, prodajati in trgovati z delnicami in drugimi naložbami, medtem ko so na položaju, prav tako jih zavezuje Zakon o prenehanju trgovanja o kongresnem znanju ali Zakon o STOCK, sprejet leta 2012, ki od njih zahteva, da prijavijo vsak nakup, prodajo ali zamenjavo več kot 1 $, v 44 do 30 dnevi. Vendar pa naj bi številni zvezni sodniki in zakonodajalci kršili zakon, saj niso razkrili določenih naložb.

Povezan:
Na stotine tisoč gleda, kako se AOC bori proti Robinhoodu na Twitchu

V primeru kriptovalute v rokah članov kongresa se zdi, da bi bilo mogoče slediti naložbam z uporabo javne baze podatkov blockchain, tako da bi lahko vodstvo parlamenta in senata izogibajte se postavljanju zakonodajalcev v položaj, v katerem bi določali politiko o kriptovalutih in blockchainu, če bi jih obravnavali kot navzkrižje interesov. Senatorka Cynthia Lummis je poročala o nakupu BTC v vrednosti med $12,001 in $100,00 v avgustu. Čeprav je bila senatorka Lummis pred zaprisego odkrito pro-kripto, je še vedno delala v senatnem bančnem odboru.

4312

Prejšnji članekCoinbase dodaja 'ETH2' kljub jutrišnji nadgradnji Ethereuma, ki odloži težavnostno bombo
Naslednji članekCrypto City: Vodnik po Austinu

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments