-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Alexis Ohanian, Solana Ventures, je ustanovil sklad za rast Web 3.0 v...

Alexis Ohanian, Solana Ventures, je ustanovil sklad za rast Web 3.0 v vrednosti 100 milijonov dolarjev

Skladi tveganega kapitala iščejo družbena omrežja, ki jih poganja splet 3.0, kot naslednji večji vektor rasti v kripto- in blockchainu.

2021

Skupni ogledi

37 Skupni deleži

Soustanovitelj Reddita Alexis Ohanian se je združil s Solana Ventures, da bi ustanovil nov investicijski sklad, namenjen spletu 3.0 in socialnim projekti, ki bi lahko postavili temelje za naslednji val nadobudnih kripto startupov.

Ohanian je v torek na konferenci Breakpoint v Lizboni na Portugalskem objavil, da sta njegova tvegana družba Seven Seven Six in Solana Ventures dodelila $

milijonov za Web 3.0 in »decentralizirane socialne projekte«. V spremnem sporočilu za javnost je internetni podjetnik omenjal strokovnost svojega tveganega podjetja pri “prepoznavanju in vlaganju v zgodnje družbene in kripto trende”, kot so Reddit, Patreon in Coinbase, med drugim.

Raj Gokal, glavni operativni direktor Solana Labs, je dejal: »Splet 3 spreminja uporabnike in ustvarjalce v lastnike in deležnike, sprememba, ki ne more priti dovolj kmalu v družbene mediji.”

Centralizirane platforme družbenih medijev, kot je Facebook, naj bi ustvarile na stotine milijard dolarjev letnega prihodka, večinoma z oglaševanjem in brez nagrajevanja ustvarjalcev vsebin za njihove prispevke. Medtem ko prizadevanja za “decentralizacijo” družbenih medijev potekajo že vsaj 2017, ni blockchaina socialni projekt, ki temelji na socialnem projektu, je dosegel splošno sprejetje. Seven Seven Six in Solana Ventures sta dejala, da bosta dala prednost tehnologijam in aplikacijam, ki ” črpanje vrednosti iz centraliziranih posrednikov.”

Povezan:

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments