18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Algoritmi alternativnega rudarjenja so leta 2021 dosegli višji dobiček kot rudarstvo bitcoinov

Algoritmi alternativnega rudarjenja so leta 2021 dosegli višji dobiček kot rudarstvo bitcoinov

Alternative Mining Algorithms Reap Higher Profits Than Bitcoin Mining in 2021

Kriptovalute so precej poskočile vrednosti skozi leto in rudarji, ki preverjajo transakcije in zaslužijo digitalna sredstva, so imeli znaten dobiček. Medtem ko rudarji bitcoinov beležijo dvig dnevnega dobička, veliko drugih donosnih digitalnih valut prinaša veliko večje donose.

Blake 256 R 11 in stroji Ethash prinašajo večji dobiček kot SHA 256 Rudarske naprave

Skupna ocena vseh obstoječih kriptovalut je približno 1,5 bilijona dolarjev, saj so se vrednosti digitalnih sredstev v letu Alternative Mining Algorithms Reap Higher Profits Than Bitcoin Mining in 2021 znatno povečale . Medtem ko veliko število verig blokov izkorišča soglasne algoritme, kot je dokaz o deležu (PoS), obstaja veliko kovancev, ki jih je mogoče izkopati s strojem, kot je rudarska ploščad za integrirano vezje (ASIC), specifično za aplikacijo. )

Rudarske ploščadi, ki lahko rudarijo bitcoin (BTC) s pomočjo SHA 214 algoritem lahko prinese od 7 do $ 16 na dan dobička. To je seveda, če rudar uporablja najnovejšo strojno opremo z vsaj 50 terahash na sekundo (TH / s) hashpower.

Alternative Mining Algorithms Reap Higher Profits Than Bitcoin Mining in 2021

Tako Microbt kot Bitmain proizvajata vrhunske BTC rudarske ploščadi na trgu danes, ker prinašata največ dobička. Z uporabo današnjih težav pri rudarjenju BTC in stroškov električne energije – približno 0 USD. 12 na kilovatno uro (kWh) – Bitmain Antminer S 19 Pro in Microbt Whatsminer M 16 S ++ dobite okoli $ 16 na dan dobička.

Čeprav je to dobro, nekaj rudarskih ploščadi, ki rudnik druge vrste kripto sredstev ustvarjajo bistveno večji dobiček v primerjavi. Tak primer je decred (DCR) kot rudarska ploščad, ki obdeluje Blake 256 R 11 algoritem lahko ustvari med $ 40 v $ 50 na dan

Alternative Mining Algorithms Reap Higher Profits Than Bitcoin Mining in 2021
Statistika dobička, predstavljena v tem članku, izhaja iz asicminervalue.com 4. junija 2021.

Vrh dve deklicirani rudarski napravi sta Strongu STU-U1 ++ in Microbt Whatsminer D1. Microbtov stroj potegne 2, 200 moči od stene in proizvaja okoli 48 TH / s v hashpower. Statistični podatki kažejo, da naprava Strongu potegne tudi 2, 200 vatov, vendar proizvaja približno 52 TH / s.

Kovanci, ki jih je mogoče kopati s soglasnim algoritmom Ethash (ubiq, ethereum, ethereum classic, pirl , in callisto) kažejo, da imajo tudi njihove rudarske ploščadi velik dobiček. Na primer, Innosilicon A 05 Pro + ETH rudar se približuje 759 megahash na sekundo (MH / s) in $ 50 na dan dobička.

Equihash in Scrypt

Po izkoristkih Ethasha tudi soglasni algoritem Equihash, ki kova kovance, kot so zcash, zencash, komodo in drugi, vidi tudi donosne donose. Najpomembnejša rudarska ploščad, ki lahko posveti hashrate konsenzu Equihash, je Bitminov Antminer Z 15.

Alternative Mining Algorithms Reap Higher Profits Than Bitcoin Mining in 2021

Antminer Z 12 dobi približno $ 31 na dan z največjim hashrateom 420 ksol / s (raztopine na sekundo) in poraba energije približno 1, 510 vatov. Druga najboljša enota je korak naprej od Bitmainovega močnega rudarja Equihash – Innosilicon A9 ++ Zmaster. Naredi približno 140 ksol / s in potegne samo $ 11 na dan.

Kljub temu Zmaster deluje bolje kot večina rudarjev SHA 256, ki rudarjajo BTC. Tudi litecoin (LTC) rudarji bodo z rudarjenjem Scrypta ustvarili boljši dobiček. V času objave sta Innosilicon A6 + Ltcmaster in spodnji A6 prva dva litecoin rudarja.

Spodnja enota dobi približno $ 16 na dan, medtem ko A6 + dobi $ 31 na dan dobička. Lastnikom rudarskih ploščadi Scrypt tudi ni treba kopati LTC, saj lahko rudarijo tudi dogecoin (DOGE), igralne kredite (GAME) in verge (XVG).

Za vsemi dobiček iz rudarskih ploščadi, ki proizvajajo kovance iz algoritmov, kot je Blake 256 R 11, Ethash, Equihash in Scrypt je SHA 256. Algoritem SHA 256 lahko mine bitcoin (BTC), pa tudi kovance, kot sta bitcoin cash (BCH) in bitcoinsv (BSV).

Čeprav je dobiček pri SHA nižji

, število SHA 256 stroji se dvignejo nad količino naprav, ki pridobivajo alternativne soglasne algoritme. Obstaja veliko več izdelkov in proizvajalcev, ki proizvajajo bitcoin rudarje, in število SHA 256 stroji zagotovo zasenčijo vse prej omenjene rudarske ploščadi, ki izkoriščajo različne kombinacije rudarskih pravil.

Kaj menite o najboljših kovancih, ki se lahko kopajo, in najbolj donosnih rudarskih ploščadih v 2021? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Canaan Expects $250M Revenue in Q2 — Yields and Mining Rig Deliveries to 'Increase Substantially'

Cheap Power Is Creating a Bitcoin Mining Boom in Argentina

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin rudarstvo, Bitmain, Blake 256 R 14, kriptokop, Equihash, Ethash, Innosilicon, Microbt, rudarstvo, rudarski algoritmi, rudarski kovanci, rudarske ploščadi, donosne rudarske naprave, dobiček, Scrypt

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Asicminervalue.com,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments