4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Ali bi lahko po naključju propad Grayscale Bitcoin Belief bil naslednja mračna labodja tekma? Oglejte si The Market Represent

- Advertisement -

V epizodi tega tedna oddaje The Market Represent se stalni strokovnjaki Cointelegrapha osredotočajo na potencialni propad Grayscale Bitcoin Belief in njegove posledice na trgu.

5129 Skupaj ogledov

Skupni deleži

Na predstavitvi The Market Represent tega tedna se Cointelegraphovi stalni strokovnjaki osredotočajo na morebitne posledice, če bi Grayscale Bitcoin Belief prekinil delovanje.

Predstavitev tega tedna začenjamo z v bistvu najsodobnejšimi zapisnimi podatki na trgih:

GBTC naslednji BTC impress murky swan? — 5 stvari, ki jih morate ta teden vedeti o bitcoinih

Bitcoin (BTC), idealna kriptovaluta, pravilna kot sprostitev kriptoindustrija ostaja izjemno nagnjena k negativni grožnji, ker še naprej hrani posledice implozije sprememb FTX.

Okužbe se zavedajo vsi in vsi kot novembra melje naprej – pravilno kot propad Terre prej teh tristo petinšestdeset dni – in strah je, da bodo sodobne žrtve velikega likvidnostnega vrtinca FTX še naprej prihajale na površje. Zdi se, da je Grayscale Bitcoin Belief (GBTC) ta teden na radarju vseh in vsakogar v vaših totalno izprijenih vzrokih. Bo to naslednja mračna labodja tekma? Uničimo vse vaše glavne vidike, ki obkrožajo GBTC, da bi bili na tekočem.

Zapisi kažejo, da so trgovci precej optimistični, medtem ko celotna tržna kapitalizacija kripto pade pod $800B

Celotna kripto tržna kapitalizacija ima padla pod 800 milijard dolarjev, vendar zapisi poudarjajo nekaj vzrokov, zakaj so nekateri trgovci optimistični. Naš Marcel Pechman pojasnjuje, zakaj so nekateri trgovci resnica naklonjeni, kar je občutek, ki se zdi izjemno neintuitiven. Marcel ima za to nekaj zelo dobrih razlogov, zato se vključite v nakup.

Cardano bo lansiral sodobno algoritemski stabilni coin v 800

Platforma veriženja blokov z dokazi o vložku Cardano je sodelovala s Cotijem, usmerjenim acikličnim grafom, ki temelji večinoma v celoti na ravni 1 protokola, da bi predstavila tako imenovani algoritemski stabilni coin s prekomernim zavarovanjem. Projekt je v sporočilu, poslanem Cointelegraphu, priznal, da bo stabilni coin po možnosti podprt s presežnim zavarovanjem v obliki kriptovalute, shranjene v rezervi. Ukinitev, bi dali prednost še enemu stabilnemu coinu? Kako se bo ta razlikoval od sedanjih stabilnih kovancev, ki so že v obtoku?

CoinMarketCap lansira sledilnik dokazov o rezervi za kripto borze

CoinMarketCap, vodilni tržni raziskovalec in sledilec v kripto industriji, je napovedal uvedbo sodobne funkcije na svojo platformo, ki uporabnikom ponuja tako veliko kot ta raven denarnih vpogledov v borze.

Sledilnik dokazov o rezervah (PoR) revidira energične borze kriptovalut v panogi glede preglednosti likvidnosti pri dano 2d. Popravljeno z objavo, glavni sledilnik vidi celotno lastnino podjetja in njegove pridružene javne naslove žepov, skupaj s stanjem, predstavlja vtis in vrednost denarnic. Naši strokovnjaki uničijo potrebo po tovrstnem instrumentu in uničijo, kako pomaga industriji.

Če ukinete, boste lahko imeli zahtevo za nekaj kovancev ali temo, ki ni več podložena točno tukaj? Ne bom paničen. Pridružite se YouTubovi klepetalnici in tam napišite svoja vprašanja, mi pa bomo poskrbeli, da boste dobili rešitve.

Tokovi Market Represent se nahajajo vsak torek ob : 00 pm ET (4: pm UTC), zato se prepričajte, da obiščete Cointelegraphovo spletno stran YouTube in razpršite ta gumba Občuduj in Naroči se za vse naše prihodnje filme in posodobitve.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -