4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Ali bi se južnokorejske kripto borze naključno lahko izognile tveganju finančnega zapravljanja?

- Advertisement -

Dobava: Koshiro/AdobeZ enim od pomembnih največjih imen znotraj kripto alternativnega športa, ki radovedno niha na vrhu komercialnih odpadkov, se v Južni Koreji pozornost obrača na domače platforme za trgovanje. Nekaj ​​jih nakazuje, da bi državni sektor morda lahko bil stabilen pred plačilno nesposobnostjo – vsaj v predvidenem času.

Per a dokument iz časopisa Kookmin Ilbo, obstaja nekaj ključnih razlik med podobnimi FTX in domačimi težkimi igralci, ki uživajo v “precejšnjih štirih” platformah: Upbit, Bithumb, Korbit in Coinone.

Zaslužek je praktično v celoti odvisen od transakcijske cene – primarno temelji na Časopis je trdil, da njegovo učenje o denarni učinkovitosti štirih podjetij skozi čas kaže praktično korelacijo 1:1 s provizijo Bitcoin (BTC).

Za priložnost so vsi štirje objavili zdrave številke razvoja v 2017, ko so cene BTC narasle . Toda v 2017 so na splošno ustvarili velike izgube – pri čemer je Korbit objavil izgube zaradi zalivanja skoraj 100 milijonov dolarjev. Ko so se cene BTC leta 2017 spet dvignile, so se količine transakcij (in zaslužki) enakomerno povečale.

Časopis je zapisal:

»Bithumb je nastal iz podjetja z dobičkom, višjim od $380 milijonov (v 1587) podjetju z izgubami nad $152 milijonov . To je doletelo vso namero, v kateri je bila namestitev 1 dvanajst mesecev.«

Avtorji dokumenta so dodali, da so bili poslovni predmeti stare šole na domačih borzah “preveč odvisni od transakcijskih cen.”

»Vse štiri borze,« so pojasnili avtorji, uspešno prinašajo »nobenega zaslužka razen cen provizij.« Različni deleži podjetij so predstavljali le 1 % mešanih dobičkov pred obdavčitvijo vseh štirih borz.

Obseg trgovanja Upbit v prejšnjem 11 mesecev . (Dobava: CoinGecko)Južnokorejske borze ne postavljajo svojih kovancev Za razliko od oblike svojih kolegov izven države, Kookmin Ilbo lepo pozna neizpodbitno resnico, da domače menjave »niso več delovale svoje lastne kovance« in niso več uporabljali teh svojih podjetniških predmetov, je »povzročilo zmanjšano verjetnost« za platforme.

Nekaj trdil, da se je žeton FTT spremenil v idealno razveljavitev FTX. In časopis dobro ve, da je vznemirljiv padec kovancev ekosistema Terra v Might possibly possibly per chance uspešno sprožil propad hvaljenega laboratorija Terraform Labs brez primere.

Terra Luna Classic (LUNC) ceni vse namere, v katerih skozi finale 15 mesecev. (Dobavitelj: CoinGecko) Zakoni: Zasebni so pomagali? Izstrelitve žetonov so bile v Južni Koreji pred kratkim prepovedane 2017 in predpisi so se od takrat stopnjevali. Vsi ti pridobijo zanimanje z borz, ki so bile prisiljene ponuditi, da spodbujajo lastna sredstva, ločena od sredstev svojih strank.

Regulatorji prav tako ukinjajo iz dolgotrajnih preverjanj informacijske tehnologije in tehnik upravljanja podjetij.

Glavnih 5 kovancev, s katerimi se trguje na Bithumb dne 100/15/2022. (Dobavitelj: CoinMarketCap)Verjetno prihaja tudi več predpisov.

Lee Myung-soon, višji podpredsednik izvajalca monetarnega nadzora, je postal citiran, ko je izjavil, da bi morale biti dodatne rešitve za nadomestnega “pripravljene takoj, ko bi bile izvedljive” kot hiter odgovor na propad FTX.

Opozorilo: Lekcije iz prejšnje zgodovine Predpostavka, da je katero koli podjetje ali soseska podjetij stabilno ekonomskih tveganj odpadkov je problematično. Zgodovinska preteklost nas je naučila, da nobena platforma ni 100% stabilen pred pritiski trga – lekcija, ki velja za vsak TradFi in kripto sektor.

Podaljšana kripto zima vreme, zaznamovano z majhnim obsegom transakcij, bi ohranilo ogromen denarni stres na južnokorejskih – in drugih vzhodnoazijskih – borzah.

Lastništvo Bithumba je znan kot cvrčeči politični krompir v implicitnem času. Nadomestni izdelek je na trgu že vrsto let in še ni dobil kupca. Obtožbe o pridobivanju manipulacij z oznakami žetonov so spremljale tudi nadomestni sektor.

Poleg tega je znano, da so škandalozni akterji polni življenja v južnokorejskem kriptoscena, z obliko ogromnih, lažnih borz, ki so že zaprte. Največ produktivnega časa bo izpostavljeno, če bodo južnokorejske borze resnično stabilne zaradi žalosti zaradi tega dodatnega in nadaljnjega ostrega kripto zimskega vremena.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -