-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Ali cena bitcoina posnema bikovski tek 2017? Izvedite v poročilu o...

Ali cena bitcoina posnema bikovski tek 2017? Izvedite v poročilu o trgu s strokovnjakom ETF Ericom Balchunasom

»Poročilo o trgu« s Cointelegraphom je trenutno v živo s posebnim gostom Ericom Balchunasom, višjim analitikom ETF za Bloomberg.

   75127
   Skupno ogledov

   45
   Skupaj deleži

   Pridružite se gostitelju in analitiku Cointelegrapha Bentonu Yaunu skupaj s strokovnjakoma za rezidenčni trg Jordanom Finnesethom in Marcelom Pechmanom, ko ta teden razkrivata najnovejše novice na trgih. Tukaj je, kaj lahko pričakujete v razčlenitvi novic o trgih tega tedna:

   • Salvador je pravkar kupil dip! Salvadorski predsednik Nayib Bukele je tvitnil, da je njegova vlada kupila dodaten 60 Bitcoin (BTC), s čimer se je skupni znesek povečal na 1 400 BTC.
   • Ali te lahko 3$ 120 naredijo milijarderja? Bilo bi, če bi kupili Shiba Inu (SHIB) avgusta 2020. En neznani HODLer je to storil, kar je v četrtek povzpelo dolarsko vrednost svojega deleža na neverjetnih 1.000 milijardo dolarjev .

   • Čeprav je BTC za kratek čas padel pod $60,00, HODLeri kovanca upajo da bo letošnji cenovni ukrep posnemal bokajočo serijo 2017.
   • Po posodobitvi tržnih novic posebni gost Eric Balchunas razpravlja o nedavno lansiranem ETF Proshares Bitcoin Strategy ETF, kaj pomeni za trge , in kaj lahko pričakujemo v prihodnosti od podobnih skladov, s katerimi se trguje na borzi.

    Uporaba vpogledov iz Cointelegraph Markets Pro, platforme za trgovce s kriptovalutami, ki želijo ostati korak pred na trgu, strokovnjaki Cointelegrapha identificirajo dva altcoina, ki sta izstopala ta teden, SHIB in NEAR.

    Končno je tržni analitik Cointelegrapha Jordan Finneseth osvetlil zanimivo bitko, ki divja za prizori med dvema skupinama ljudi: tistimi, ki uživajo v nestanovitni in igrivi naravi memecoinov, in tistimi, ki so v kriptofu ali tehnološke inovacije.

    Imate vprašanje o kovancu ali temi, ki tukaj ni zajeta? Ne skrbi! Pridružite se YouTubovi klepetalnici in tam zapišite svoja vprašanja. Strokovnjaki Cointelegrapha se bodo potrudili, da boste dobili odgovor, ki ga iščete.

    »Poročilo o trgu« se pretaka v živo vsak četrtek ob 4: 00 pm UTC, zato se prepričajte, da se odpravite na stran Cointelegrapha v YouTubu in pritisnite gumb za všečkanje in naročanje za vse naše prihodnje videoposnetke in posodobitve.

   KOMENTIRAJ:

   Prosimo, vnesite komentar!
   Prosimo, vnesite ime

   - Advertisment -

   Most Popular

   Recent Comments