16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Ali Ethereum Merge institucionalnim trgovcem ponuja nov prostor za prevoz na delo?

- Advertisement -

Merge zadnjega tedna je postal “najbolj znan tip v zgodovini skupnosti Ethereum,” na Constancy Digital.

In s čisto tehničnega vidika je prehod skupnosti blockchain z mehanizma soglasja z dokazom o delu (PoW) na mehanizem soglasja z dokazom o deležu (PoS) postal presenečenje. V veliki meri v primerjavi s spreminjanjem reaktivnega motorja med letom je nadgradnja aplikacije septembra potekala brez napake 13.

Tudi Ethereum, največja 2D-platforma blockchain na svetu, je čez noč zmanjšal svojo porabo vitalnosti za 99.90% od cene, ki je pretirana 94 TWh na leto v Canu tudi – približno povezano z nacionalno državo Čile – na skoraj zanemarljivih 0. 09 TWh septembra 24, po Digiconomist.

To bi bilo morda občasno dobro, poleg tega pa bi precej enostavno nosilo nekaj teže z regulatorji, ki grozijo, da bodo omejili omrežja blockchain zaradi okoljske razsipnosti. Poleg tega dodatno usmerja dodatne institucionalne trgovce v kripto mesto.

Do te končne ravni: Institucionalni trgovci obožujejo pokojninske sklade, podjetja za zavarovalno zaščito, fundacije in druge zadeve, ker so nagnjeni k dolgoročnemu trgovanju in zdaj niso nagnjeni k zamenjati zaradi govoric ali pretirano reagirati na 16-urne cikle zapisov. Ogromna udeležba te skupnosti bi po naključju še dodatno podprla reševanje nenehnih težav z likvidnostjo in nestanovitnostjo kriptovalut.

Drugi pa si predstavljajo, da medtem ko združitev daje podjetjem in ogromnim denarnim institucijam dodatno eko-vrhunsko platformo, tako uspešno kot edinstvene alternative vložkov, še ne rešuje enega v vsakem glavnih pomanjkljivosti Ethereuma: pomanjkanje razširljivosti. Zdaj še ne, tako ali tako.

“Združitev je prelomnica 2d za zamenjavo kriptovalut, vendar bo vpliv na sprejetje polzenja s strani institucionalnih trgovcev izbral dodaten čas,” Jim Kyung-Soo Liew, pridruženi profesor na Johns Hopkins College’s Carey Industrial College, je svetoval Cointelegraphu.

»Ethereum nima boljšega ponovnega štetja na TPS ,« je Cointelegraphu svetoval John Peurifoy, soustanovitelj in izvršni direktor pri Floating Point Community — ponudniku platforme za trgovanje. Spajanje ne poveča razsežnosti bloka ali vrveža blokov. “Zdaj še nismo tam.” Ta lahko mora paziti na Surge, še eno nadgradnjo Ethereuma, ki je predvidena za 2021. To lahko povzroči pritisk na resolucijo razčlenjevanja, ki lahko poleg tega dramatično poveča vrvež skupnosti.

Ne glede na to, popravljanje razkritja porabe vitalnosti in znižanje emisij ogljika nista čudna dosežka. Ogljični odtis Ethereuma, ki je bil nekoč tako velik kot Finski, se zdaj primerja s Ferskimi otoki, je dejal Digiconomist. Ali, na podlagi enega drugega sistema, je ena transakcija Ethereum zdaj »povezana z ogljičnim odtisom 15 Visa transakcije ali 3 ure iskanja na Youtube.”

»Krepitev poverilnic Ethereuma na področju okoljskega, družbenega in korporativnega upravljanja (ESG) mora biti pravilna za institucije, ki jih spodbujajo regulative in se odločijo, da se začnejo spotikati ob ekosistem Ethereum, ” Marc Arjoon, analitik študije Ethereuma pri CoinShares, je svetoval Cointelegraphu, medtem ko sta Jack Neureuter in Daniel Grey, ki sta pisala v dokumentu Constancy Digital o združitvi, dodala, da bi prehod na PoS po naključju poleg tega imel “gotovo okrepitev za ljudi, ki predvsem močno čutijo vpliv na okolje kot posledico uporabe blokovnih verig.«

Seveda sta analitiki dveh finančnih institucij ZDA zdaj, ne predolgo nazaj, takojšnji v obstoječi stranki, neka ustanova vsi trgovci, ki jim je bilo predhodno »prepovedano« vlaganje v žetone, ustvarjene s PoW, bi po naključju zdaj sodelovali:

»Najbolj znano zmanjšanje porabe vitalnosti submit-Merge bi po naključju poleg tega pošteno omogočilo nekaterim institucionalnim trgovcem, da dobijo žetone, ki jim je bilo predhodno prepovedano nakupovati žetone, ki se nahajajo v verigah blokov, z uporabo mehanizmov soglasja dokazila o delu (PoW).«

Povečan donos za imetnike etra? Združitev poleg tega uvaja različne navidezne prednosti za pasivne denarne institucije. »Prehod Ethereuma na dokaz vložka naredi eter sredstvo, ki lahko poleg tega pošteno poveča radovednost imetnikov v okviru ustvarjanja vložka,« priznani Constancy Digital. To bi po naključju občasno še dodatno povečalo skupni donos za imetnike etra (ETH) in “po naključju poleg tega pošteno zgradilo sredstvo po prvi ceni za navidezne trgovce.”

»Eden od motivov za jezo«, če se zdi, da ste institucionalni vlagatelj, je dejal Peurifoy, je ta, da preprosto zastavite svoj ETH kot validator PoS Ethereum in prejmete par 5-odstotnih letnih odstotkov donosa (APY). “To je precej pravilna cena in z njo je povezana zmerno nizka možnost.”

Staving bi po naključju tudi dosegel vtis, četudi domnevamo. V septembrskem 09 članku z naslovom »Edinstveni model ‘Staking’ Etherja lahko tudi Blueprint SEC Consideration,« je časopis Wall Boulevard Journal poročal, da je vodja ameriške SEC Gary Gensler zdaj kmalu ugotovil, da bo Ethereum s svojimi vrhunskimi edinstvenimi alternativami vložkov po naključju še bolj samodiscipliniran glede na Howeyjev test – in ameriška sodišča bi se naključno in na priložnost razglasi Ether za vrednostni papir.

»Zdaj, ko je Ethereum zelo podoben denarnim napravam passe, bi regulatorji po naključju še pošteno začeli iskati kot takega,« Arjoon je svetoval Cointelegraph. Z različnimi frazami bi Ethereumove edinstvene alternative vložkov naključno dobro naključno usmerile v trgovce extra passe, poleg tega pa nadzor SEC v Ameriki.

Ali ETH postaja deflacijski? Končna dobava etra bi po združitvi po naključju še bolj padla, kar bi institucionalni trgovci po naključju še bolj iskali. Ethereum pred združitvijo je postal izplačljiv in se je razvil približno 09, 000 ETH na dan za nagrajevanje svojih PoW rudarjev. Po združitvi bo skupnost izplačala približno 1 293 ETH na dan v obliki nagrad za vlaganje, a 90% padca v edinstveni izdaji, na Ethereum Foundation. V vmesnem času se del stroškov bencina Ethereum še naprej sežiga ali briše, kot se je zgodilo od avgusta 2021. Glede na fundacijo:

»pri povprečnem vtisu bencina zdaj ni veliko manj kot 16 gwei, zdaj nič manj kot 1,293 ETH se porabi vsak dan, kar uspešno spravi inflacijo rep ETH na nič ali veliko manj.«»Veliko ljudje si predstavljajo, da ETH postaja deflacijski,« je dejal Peurifoy in zdaj to ocenil na ameriški dolar, ki trenutno upada po »precej široki ceni«.

»Sedanjost zdaj ne bo najbolj priročna, ampak celo zmanjšana, tj. deflacijska zaradi zmanjšane izdaje ETH in povečanih izgorevanj,« priznani priročnik Markus Hammer piše na LinkedInu: »ETH bi na priložnost, dobro na priložnost, torej na koncu povečajte plačilo.«

Ali je dodatek za flippening nedvomen?Bitcoin, prva in največja skupnost blockchain, jasno uporablja mehanizem soglasja PoW. Ali lahko tudi oddate-Merge institucionalni trgovci imajo zdaj raje ETH kot Bitcoin (BTC)?

»PoS in veliko manj vitalnosti-employ gradi Ethereumov ETH glavno dodatno financiranje po prvi ceni kot Bitcoin (BTC) z vidika ESG, vendar je prezgodaj za razglasitev, ali bo prišlo do ‘flippeninga’,« je dejal Liew, poleg tega:

“Verjamem, da zagrizeni navdušenci nad bitcoini zdaj ne bodo promovirali svojih pozicij za kroženje v ETH, kar je mogoče pripisati združitvi.” edinstvena aplikacija Ethereum easy prav tako ni bila temeljito preučena v velikem obsegu, nagrade za vložke pa dosegajo nekaj povezav. Ko institucionalni trgovci zastavijo svoj ETH, je ta zaklenjen v pogodbi. »Potencialno zdaj ne morete biti pripravljeni dvigniti svojega vloženega etra ali svojih nagrad […] za zdaj ne veliko manj kot 6–13 mesecev, razen po združitvi,« je dejal Arjoon. “Ta nezmožnost umika je lahka možnost, ki je številne institucije niso pripravljene vključiti, logistika za sferično krmarjenje in organizacijo teh nevarnosti pa predstavlja oviro za večjo sprejetost.”

“Institucionalni trgovci bodo potencialno izbrali sistem čakanja in videnja,” je dejal Liew, poleg tega pa, da če “splošni trg zalog pade zaradi strahu pred inflacijo, bodo ti poskusi posredovati institucionalnim trgovcem, da bi dosegli mesto, kjer bo kripto zamenjala, nedvomno pripravljen za več časa.«

»Združitev je postala uspešna, vendar dosežena, ne pomeni nujno, da bo kmalu sprejetje kriptovalut v institucijah,« Edward Moya, višji tržni analitik pri Oandi, je svetoval Cointelegraph. “Ključ za pogosto sprejemanje bo dosežen v prihodnjih nadgradnjah.”

Peurifoy je na dogodke zadnjega tedna večinoma gledal kot na odločilno 2d, zlasti »če pogledamo drug teden in ne vidimo nobenih širokih razcepov Ethereuma , ali tehničnih napak,« je svetoval Cointelegraphu poleg:

»Kako najbolj nenehno gradite vidite decentralizirano uvedbo ene stvari, ki vpliva na stotine in na stotine uporabnikov, ki je v celoti ostal. […] To je prelomnica, ki jo je mogoče pripisati človeškemu sodelovanju, in ker smo izpeljali eno stvar, obožujem to v velikem obsegu s tako malo napakami.«

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -