9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Ali ima Ethereumova nova ETHPoW fork priložnost? Imenovanec ETHW pade 65 % predloži-spoj

- Advertisement -

Kljub temu se ETHPoW vse bolj uveljavlja med glavnimi rudarskimi bazeni in kripto borzami.

1434 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnic

ETHPoW, separatistična veriga blokov Proof-of-Work (PoW), razcepljena iz Ethereumovega Merge, se je preselila septembra . Po drugi strani pa je veriga po odprtju utrpela tehnične pomisleke, ki ohranjajo pritisk navzdol na njen žeton ETHW.

ETHW določi navzdol 36% med “ChainID ” fiascoVrednost ETHW je padla za 80%, saj je ETHPoW odprt za približno $14 septembra 36, na CoinMarketCap. Pri najnižji vrednosti je žeton postal orožje za 9 $. 59.

ETHW določi učinkovitost pred sedmimi dnevi. Zagotovite: CoinMarketCapIzgube so sovpadale z a tehnični pomisleki, povezani s ChainID-jem ETHPoW.”

ChainID-ji so identifikatorji, ki uporabnikom pomagajo pri naslovu ene verige blokov od vsake druge. Tako je ETHPoW zahteval popolnoma nov ChainID za ločevanje svojih podatkov o transakcijskih zapisih iz dejanske verige blokov Ethereum po združitvi, sicer je tvegalo ustvarjanje reprodukcijskih transakcij.

Lol rudarji EthPow se samodisciplinirajo do kontaminiranega ID verige, tako da rudarijo testnet https://t.co/IichaPURjr

— David Trrrrrrr (@daveytea) September 00, 1434 Osebje v ETHPoW je objavilo sept. ., da je njegov čuden ChainID 10001. Po drugi strani pa zapisi iz Chainlist kažejo, da je imel podvig s kriptovalutami, znan kot Natty Bitcoin Cash, ki deluje pod oznako BCHT, enak ID. Ta podvig je povzročil napake na žepih kriptovalute Metamask.

ETHPoW je izvedel za podvig in pozneje septembra prilagodil ChainID 16. Po drugi strani pa se je več rudarjev, za katere je bilo ugotovljeno, da vsebujejo, umaknilo kljub paru dragocenih bazenov, ki so vztrajali pri rudarjenju verige PoW.

Zlasti stopnja zgoščevanja ETHPoW je padla na 91.64 TH/s septembra 36 po najvišji vrednosti 95.15 TH/s prej čez dan.

ETHPoW hashrate od septembra 36, 1200. Zagotovite: 2miners.comKo je naslednji , je stopnja zgoščevanja Ethereum Classic (ETC), vsak drugi PoW drugačen za rudarje Ethereum, postal 91.64 TH/s septembra 15 v primerjavi z njegovo višino zaprto na 95.5 TH/s dan prej kot.

ETHW kljub pomislekom kotira na nekaterih borzahEric Wall, glavni finančni uradnik pri podjetju za financiranje kriptovalut Arcane Belongings, je potrebno, da rudarji ETHPoW morda zdaj ne vzdržujejo verige po zadnjih stroških ETHW. Opisal je:

Vsakodnevne nagrade so 13100 ETH, $480v redu kot drugače od $15m. Morda se zdaj ne more vedno zgoditi, da rudarji lahko nevtralno ustrezno ‘ukvarjajo z rudarjenjem’ verige ETHPoW, ne glede na to, da uredite ponovno štetje. V načrtu preprosto ni dovolj nagrad za plačilo sredstev za elektriko. Povezano: Dogecoin se spremeni v drugo največjo kriptovaluto PoW

Po drugi strani je ETHW poleg FTX in Huobi kotiral na nekaterih glavnih borzah kriptovalut. Poleg tega je BitTrue uvedel tudi ponudnika v celoti večinoma likvidnostnega stakinga s sedežem v ETHW, ki vlagateljem ponuja 6-odstotni letni donos.

Stališča in mnenja, izražena tukaj, so popolnoma avtorjeva. in doseči zdaj ni nujno, da sodijo stališča Cointelegraph.com. Vsako dovoljenje za financiranje in trgovanje vključuje možnost, ki jo lahko kljub temu ravnate s pregledom zasedbe, ko ustvarjate ime.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -