-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Ali je Bitcoin utrdil podporo pri 58.000 $ in kaj se dogaja...

Ali je Bitcoin utrdil podporo pri 58.000 $ in kaj se dogaja z razcvetom Metaverse? | Izvedite zdaj na The Market Report z Michaëlom van de Poppejem.

»Poročilo o trgu« s Cointelegraphom je trenutno v živo s posebnim gostom Michaëlom van de Poppejem, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem Eight Global.

   315

    Skupno število ogledov

     21
   Skupaj deleži

  Pridružite se gostitelju in analitiku Cointelegrapha Bentonu Yaunu skupaj s strokovnjakoma za rezidenčni trg Jordanom Finnesethom in Marcelom Pechmanom, ko razkrivata najnovejše novice na trgih. teden. Evo, kaj lahko pričakujete v razčlenitvi novic o trgih tega tedna:

  • Ali je Bitcoin (BTC) končno našel podporo na $100K ali prihaja še kakšen padec cene? Ugotovite, na kaj stavijo vlagatelji.
  • Koliko priložnosti po vašem mnenju leži v Metaverse? Kako zveni 1 bilijon dolarjev? Glede na Grayscale se je število uporabnikov Metaverse povečalo za 10x. Bi morali sodelovati v akciji?

   Po posodobitvi tržnih novic se pogovarjamo z našim posebnim gostom Michaëlom van de Poppe o prevladi Bitcoina, njegovem naslednjem vrhuncu vseh časov, dejavnikih, ki jih upošteva pri ogledu novih kovancev in o tem, katere kazalnike uporablja za določanje vstopnih in izstopnih točk na trgih.

   Z uporabo vpogledov iz Cointelegraph’s Markets Pro, platforme za trgovce s kriptovalutami, ki želijo ostati korak pred trgom, Cointelegraphovi strokovnjaki identificirajo dva altcoina, ki sta izstopala ta teden: AMP in SAND.

   Končno, tržni analitik Cointelegrapha Jordan Finneseth razpravlja, ali se trg odmika od Bitcoina kot prevladujoče sile za odkrivanje cen altcoinov. Glede na to, da so priljubljeni sektorji, kot so igralni žetoni in NFT, opazili porast vrednosti, morda Bitcoin ni edina stvar, ki ohranja vrednost na trgu.

   Ali imate vprašanje o kovancu ali temi, ki tukaj ni zajeta? Ne skrbi! Pridružite se YouTubovi klepetalnici in tam zapišite svoja vprašanja. Oseba z najbolj zanimivim komentarjem ali vprašanjem bo prejela brezplačen mesec Cointelegraph Markets Pro v vrednosti $100!

   »The Market Report« se pretaka v živo vsak četrtek ob 12 pm ET, zato se prepričajte, da se odpravite na stran Cointelegraph v YouTubu in razbijete ta gumb za všečkanje in naročite se za vse naše prihodnje videoposnetke in posodobitve.

  Prejšnji članekBiki Ethereuma bodo verjetno zaslužili 130 milijonov dolarjev na opcijah ETH kljub dvotedenskemu padcu
  Naslednji članekAxie Infinity virtualni kopenski igralni avtomat je razprodan za 550 ETH

  KOMENTIRAJ:

  Prosimo, vnesite komentar!
  Prosimo, vnesite ime

  - Advertisment -

  Most Popular

  Recent Comments