21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Ali je bojazen Kitajske, da bi prepovedala NFT, obetavna znamka za vlagatelje?

- Advertisement -

Ni skrivnost, da Kitajska odločno prezira vse kriptovalute, kot je bilo poudarjeno v zadnjih dneh, ko je država naredila se odločimo, da v celoti prepovemo zamenjavo digitalnega sredstva. Kot rečeno, eno zanimivo okolje, povezano z zamenjavo kriptovalute, ki je kljub prepovedi vztrajno uspevalo znotraj vrzeli, je njen trg nezamenljivih žetonov (NFT). Po drugi strani pa z očitnimi škodljivimi nagnjenji, ki prihajajo v ospredje danes, to verjetno ne bi več veljalo za fenomenalno dlje.

V zvezi s tem številni lokalni družbeni mediji platforme in spletna podjetja vztrajajo pri izmenjavi svojih zavarovalnih polic v razkritje, da bi omejili in v nekaterih primerih popolnoma odstranili platforme NFT iz svojih omrežij, pri čemer trdijo, da niso berljive s predpisi, kar je še posebej pomembno, da se bojijo, da bi oblasti omejile svoje vsakodnevne

Za ponazoritev, WeChat, kitajski operater hitrega sporočanja in družbenih medijev, ki se ponaša z aktivnim kupcem, zaničljivim z več kot 1 milijardo uporabnikov, je danes uničil enega najbolj kitajskih eminentni ekosistemi NFT Xihu No.1 s svoje platforme, ki je izjavil, da je kršil svoja aktivna načela nosilca. Isti ukrepi so bili dodatno sprejeti proti različnim projektom, skupaj z Dongyiyuandian.

Na enak način je digitalna zbirateljska platforma WhaleTalk, ki jo podpira Ant Neighbourhood, povečala kazen za ustvarjanje folk izpuha njegove mize brez okenca zaradi razloga za trgovanje z NFT v zadnji spremembi politike.

Na Kitajskem prevladuje nejasnost glede NFTMedtem ko je uporaba kriptovalut na celinski Kitajski v celoti prepovedana, Xi Jinpingov režim do zdaj ni več kazal nobenih namenov prepovedi NFT. Prav tukaj je najbolj učinkovito prikazano nesporno dejstvo, da kitajski industrijski juggernauti, enakovredni Tencentu in Alibabi, vsebujejo vloge za številne nedavne patente NFT v zadnjih dneh.

Po drugi strani pa je, tako kot pri vsakem razvijajočem se trgu, naraščajoči ugled digitalnih zbirateljskih predmetov na Kitajskem zmerno povzročil, da so te izbire razmeroma okoljske za intenzivne špekulacije z znamkami in primere goljufij strank. Do zdaj je povečanje nezakonitih transakcij in nakupov botov, povezanih s platformami NFT, povzročilo, da so številni tehnološki velikani sprejeli previdnostne ukrepe, ki so lahko nedvomno v njihovih najučinkovitejših interesih.

Nedvomno so se po objavi obsežne prepovedi kriptovalute na Kitajskem, ki se je končala septembra, mnoga lokalna podjetja naučila, da neslišno pomagajo pri kripto transakcijah. Tako so dejanja WeChat in WhaleTalk videti zmerno realistična, in sicer zato, ker se nedvomno ozirajo na ročno ugotovljeno kakršno koli obliko regulativnega nadzora s strani kitajskih oblasti.

Nazadnje, verjetno bi bilo verjetno dobro znano navesti, da je Kitajska kljub nespornemu dejstvu, da NFT v državi ne sme biti več nujno prepovedana, Kitajska svojim državljanom prepovedala prepuščanje pri katerem koli špekulativnem trgovanju, povezanem z digitalnimi zbirateljskimi žetoni, s čimer se izdajatelji NFT in lastniki stanovanj postavljajo na prvo stalno stalno ceno.

Svetovalci tehtajoPhilip Gunwhy, partner in strateg mark za ugledno platformo NFT Blockasset.co, resnica je v pomoč Cointelegraphu, da zamenjava Tencent in Ant Neighborhood v politiki o tem, kako njihovi uporabniki sodelujejo z NFT, ni več nepričakovana, ker v razkriti, da bi ustvarili konkurenčno prednost v mejah prvotnega kitajskega zakonodajnega okvira, morajo tehnološki velikani prestaviti svoje platforme in dodati:

»Oblasti še niso prepovedale NFT trgovanja, pri čemer so načela brez zvoka izdelana. Kljub neizpodbitnemu dejstvu, da kitajske oblasti sčasoma dosežejo prepoved NFT, bodo ustvarjalci in vlagatelji brez zvoka vsebovali bonus, ker je trajalo skoraj desetletje, da so oblasti sčasoma osvobodile svoje obale rudarjenja Bitcoin in transakcij s kriptovalutami. Spletna spletna stran NFT se še naprej razvija in patentne funkcije večjih spletnih podjetij na Kitajskem je treba jemati resno.«Gunwhy je dodatno priznal, da so organi oblasti Ni več prepovedano sodelovanje z NFT, kljub njihovemu najnovejšemu ugledu, pomeni, da bi bila ta sposobnost verjetno zelo različna od tistega, ki se ukvarja s kriptovalutami. “Kljub vsemu si uradniki na Kitajskem zaslužijo, da zavrnejo zaključni pregled izboljšanja NFT,” je dejal

Haris Sevinç, glavni tehnološki direktor The Unfettered – športa blockchain, ki uporablja NFT. – in zamisli, ki so osredotočene na metaverze – verjame, da medtem ko so kitajske oblasti nasprotujoče si digitalnim valutam, je obsedenost države s tehnologijo veriženja blokov omogočila vlagateljem, da še naprej izkoriščajo energijo tehnologij – enakovredno NFT – ki niso v celoti odvisne od kriptovalute.

Meni, da so stavke večjih spletnih podjetij, da bi spremenila svoje pravilnike, v celoti motivirane z željo po ročnem določanju regulatorne tekme, saj v primeru, da kljubujejo oblastem, gredo da se nedvomno oba soočata s seksi ali pa bosta prepovedana. Sevinç je dodal:

„Ker je ekosistem NFT v zgodnjih fazah nezvočen, večina regulatorjev najbolj priročno segreva to idejo in poskuša oceniti njene možnosti. Če oblasti na spletni strani NFT na spletu uveljavljajo določen zakon, ti tehnološki velikani bo med pionirji oblikovanja, v katerem naprej za Web3 na Kitajskem. Če je tako, bodo patentne stave zadržane.«Moda o NFT na Kitajskem bi verjetno verjetno dobro razpadla Ben Caselin, vodja oddelka za preglede in tehniko pri kripto-zamenjanju AAX, resnica je v pomoč Cointelegraphu, da glede na trenutno stanje »NFT-je na Kitajskem precej tolerirajo« ter jih označujejo in tržijo kot digitalne zbirateljske predmete . “Ti so izdani na zelo omejevalnih hibridnih ali dovoljenih verigah blokov, ki imetnikom preprečujejo špekulacijo na sekundarnih trgih,” je dodal.

Po Caselinovem mnenju, medtem ko bi ti domači trgi verjetno verjetno dobro cveteli za določen čas, dovoljeni NFT ne zagotavljajo več številnih bistvenih vidikov ali prednosti, enakovrednih lastništvu, in zato , ali resnica ne vsebuje zaslužka enake dinamike kot mainstream NFT.

Jake Fraser, vodja sektorja za izboljšanje pri Prosperous specific person Productions – decentralizirano financiranje in upodobitev filma – platforma NFT, ki temelji na osnovi – meni, da bi morda bilo mogoče zmerno neslišno govoriti o priložnostih v smislu kitajskega trga, in sicer z NFT:

»Mogoče bi bilo morda se bodo nenehno popravljale zakonodajne posodobitve in podjetja posodabljala svoje zavarovalne police, kljub temu pa je inovativnost neslišna, saj spletno stran objavlja na spletu. Eden od doma njihovega trga NFT, ki pridobiva zagon, je igra iger. To bi morda občasno pritegnilo tudi pozornost, da se zdijo različni ohišji izpušnih plinov, ki se iz tega razvijejo.« Nazadnje je Fraser poudaril, da je trgovanje z NFT brez zvoka izvirnik idejo globalno, in tako na določeni razdalji, ni videl, da bi nobena vlada dodelila prave predpise. Čeprav s predhodnimi izbirami kovancev ceni tisto, kar je spletno stran preneslo na splet, domneva, da so predpisi neizogibni, vendar pa bodo tako dolgo, kot se inovacije ne zadušijo, nagnjenja »zelo dejanska za zamenjavo«.

)Vsi posamezniki niso več enakega mnenjaV nasprotju s Caselinovimi trditvami, da so NFT na Kitajskem še posebej kratki, Vijay Pravin Maharajan, ustanovitelj in izvršni direktor bitsCrunch – analitičnega podjetja, ki se osredotoča na NFT – Cointelegraphu je v pomoč resnica, da se seznam NFT-jev, ki se izvajajo v juanih, še naprej povečuje in da se bodo kitajske oblasti kmalu zadovoljile z razredom sredstev in dodal:

»Stroga načela in dogovori, vzpostavljeni v zvezi z NFT in digitalnimi zbirateljskimi predmeti, uveljavijo zamenjavo, ki je izvedljiva. Kitajske oblasti poskušajo biti očitne, da so NFT častna in urejena. Ni mogoče zanikati, da je [China] vodilna država v smislu tehnologije blockchain. Tako nam je kmalu uspelo pridobiti tudi raziskavo Web 3.0 od njih.«Maharajan je izjavil, da Kitajska v nasprotju z lepo všečnim pojmovanjem dejansko sprejema NFT tako, da je njihova infrastruktura “poštena od kriptovalut”. Prepričan je, da je v redu, da se prekine prejšnji okvir NFT in prakticira nedavni industrijski maneken, saj so te izbire značilne in vsebujejo več načinov, na katere bi se verjetno dobro kovali, izplačali in izvajali transakcije. »Tudi če domnevamo, da se bo zdelo tudi zaklad za postopno rojstvo, tako nekaj oddaljenosti, vidimo poseben trend s sprejemanjem prepovedi kripto-teme NFT in njihovih rezultatov,« je slaven.

Glede na to dejstvo, ko gremo pravilno v prihodnost, ki jo dodatno in dodatno poganjajo decentralizirane tehnologije, enakovredne NFT, bi to morda pritegnilo pozornost, da se zdi, da se glavni denarni gibalec in pretresač, ki je enak Kitajski, še naprej razvija svoj digitalni pogled in spremeniti te vire.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -