0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Ali je DOGE, če je treba povedati, vsekakor vreden pompa tudi po Muskovem odkupu Twitterja?

- Advertisement -

2021 je še naprej polno presenečenj, med vsemi doslej najboljša pa je bila odločitev Elona Muska, da ustvari družbenega omrežja Twitter za ogromno milijard dolarjev 40. Medtem ko je prevzem sprožil celo vrsto razprav – zlasti tistih, ki se nanašajo na cenzuro Mountainous Tech -, je poleg tega v kvizu omenil dolgotrajni beg Dogecoina (DOGE), digitalne valute, katere milijarder je bil zelo razširjen. zagovornik v zadnjih nekaj letih.

Da postavimo vprašanja na stališče, zanesljive ure prej kot je Musk tvitnil, da je “ptica osvobojena” oktobra 27, je vrednost DOGE postala takoj, ko se je gibala okrog $0.000. Kljub temu je do 1. novembra zrasel na 0 USD 16, kar je prineslo končno tržno kapitalizacijo tako imenovanega kot memecoin do ogromne 16 milijarde $. In medtem ko DOGE trenutno trguje na 0 $. 16, je njegov 30-dnevno razmerje prihodkov je večje od 40%.

Poleg tega je treba omeniti, da je vedno, ko je Musk tvitnil v podporo digitalnega sredstva, njegova vrednost rahlo dramatično narasla. Za ponazoritev, vsa zasnova, v kateri je 2021 vztrajno razpravljal z DOGEjem, ker je »kriptovaluta drugih ljudi«, sporočilo, ki je poslalo valuti vrednost poletela za neverjetnih 4,% v teku leta.

Poleg tega je Tesla – ameriška večnacionalna avtomobilska in uspešno vzdrževana vitalna družba, ki jo vodi Musk – začela sprejemati DOGE kot plačilo za svoje blago januarja 2021, poleg poleg zaponk za pas “Giga Texas” in majhnih avtomobilskih replik. Poleg tega bi Muskov danes izdani parfum Shaggy dog ​​story, Burnt Hair, morda lahko dodatno kupil pri DOGE.

Čuba prihodnost za DOGE? Da bi kolektivno bolje razumeli, ali Muskov prevzem Twitterja in resnična okrepitev DOGE ustvarjata neizbrisno sled v denarni prihodnosti digitalne valute, se je Cointelegraph obrnil na Liorja Yaffeja, soustanovitelja švicarskega podjetja Jelurida za stroje za veriženje blokov. Yaffe nima več prevelikega zaupanja v Dogecoin, sodeč po bednem odločanju, ki ga je do zdaj pokazal Musk, in dodal:

»Od prevelikega plačila za Twitter do povzročanja uničenja celotnemu podjetju z odpuščanjem številnih zanesljivih delavcev in grozljivimi vodstvenimi izbirami, kot je modra epizoda ocenjevanja, nisem več optimističen niti glede Twitterja niti Dogecoina.«Poleg tega je trdil, da bo več kot da bi bil navidezno presenečen, če lahko Musk prinese kakršne koli trdne pogoje izpušnih plinov za Dogecoin, pri čemer ugotavlja, da tudi če Musk namerava v krožnem načrtu integrirati Twitter s kripto plačili – kar je v resnici sofisticirana naloga – dvomi, da bodo imeli spretnosti sestaviti eno od teh sanj znotraj naprave prihodnosti. “Tudi ko se začnejo organizirati, da ustvarijo stroj za zaračunavanje okoli Twitterja, obstajajo veliko boljši predlogi za blockchain kot Dogecoin, med katerimi lahko izbirate v zvezi z varnostjo, zasebnostjo, čistimi pogodbami in skaliranjem,” je priznal.

Najbolj trendovsko: Ali bi se Hongkong morda spremenil v kitajski proxy v kripto?

Henry Liu, izvršni direktor BTSE za spremembo kriptovalut, je dobro obveščen Cointelegraph, da po upoštevanju nenavadnega makroekonomskega ambienta predvidi vrednost DOGE vztraja pri izjemno nestanovitnem, velikem glede na kripto trg.

»Prosimo DOGE, naj preneha s špekulacijami v kratkem času, in menimo, da bo prišlo do zmanjšane likvidnosti in obsega trgovanja na množici platform. Če bi DOGE morda dobil nenavadno korist v zvezi z njegovim sodelovanjem s Twitterjem, ali lahko pričakujemo skok, ki ga bodo pognale skupnosti družbenih medijev,« je priznal.

Zdi se, da niso več vsi Američani bodi tako skeptičenNikita Zuborev, glavni analitik za spremembo kriptovalut BestChange, dobro obveščen Cointelegraph, da čeprav ni več mogoče dobro kupiti neizpodbitnega dejstva, da se rast meme žetonov vedno znova pojavlja povsem pravilno in nerazumno , bi Muskov nedavni prevzem Twitterja morda nedvomno okrepil opazovanje DOGE, predvsem na podlagi zgodbe, da ni več mogoče izključiti možnosti, da bo sredstvo vključeno v ekosistem družbene skupnosti podjetja v dolgotrajnem begu. Dodal je:

»Če se to zgodi, se bo predhodno neučinkoviti memecoin spremenil v osrednji žeton obrazcev za urejanje platforme in dosegel ogromno ciljno publiko znotraj naloge. Ta vrsta metamorfoze bo imela sposobnost, da bo kovancu prinesla več izpušnih pogojev, na kar stavi veliko trgovcev.« Da bi dodatno okrepil svoj argument, je Zuborev pokazal na prihajajoče odprtje lunarne satelitske televizije Doge-1 za osebni računalnik, ki jo podpira SpaceX in je brez odlašanja povezan z logotipom kovanca. “Ti ustvarjeni potezi izzovejo visoko vprašanje na trgu DOGE in jih je vredno izboljšati,” je trdil.

Ker je to priznal, je priznal, da bi bilo zato, ker je ključna prodajna točka sredstva še vedno zakoreninjena v njegovem pogledu, osredotočenem na meme, edino pametno dodati valuto v portfelj 1 zanesljivo, da ga diverzificiramo. Kljub temu kot samostojno financiranje ne pripisuje več velikih zaslug DOGE.

»Poleg tega je Musk o Dogecoinu vedno znova nekoliko pozitivno govoril o Bitcoinu kot uspešnem, kriptovaluti, ki je veliko bolj trdna in morda mogoče vključiti v Twitterjev ekosistem, ne da bi nam povedali. Človek lahko misli, da je to sprememba na DOGE, zlasti za izkoriščanje Muskovih vztrajnih tržnih manipulacij,” je priznal.

Uporabnost DOGE je miroljubno minimalna in to je dejstvo Zaradi Muskove naklonjenosti dogecoinu in njegovega nedavnega prevzema Twitterja se domneva, da bo hipoteza v zvezi z opazovanjem sredstva pobegnila, vsaj za nekaj dodatnega časa. Če to priznamo, je res dejstvo ostaja, da je Dogecoin kot kripto podvig nekoliko malo miroljuben glede svoje operativne uporabnosti, kar je izrazil Daniel Elsawey, soustanovitelj in izvršni direktor decentralized change TideFi.

Poseben celosten vpogled v Po njegovem mnenju je trg kot celota oster do tokenizacije pripomočkov v našem dnevu, kar dobro pozna Cointelegraph. -dan živi, ​​in prav h Tukaj je tisto, kar lahko nagne krivuljo sprejemanja digitalnih virov proti enemu ali nasprotnemu vidiku. Dodal je:

»Pod pogojem, da lahko DOGE krožno zadrži interakcijo s čistimi pogodbami kot del svojega običajnega izvajanja, bi lahko morda povedal, da je le stara kot verjetnost zaračunavanja, povezani pogoji izpušnih plinov bodo še naprej špekulativni.« Nazadnje, glede na to, da je kriptoindustrija miroljubna v svojem relativnem povoju, je še naprej skrbno odvisna od Bitcoina (BTC), rahlo natančno sledi njegovim gibom. Poleg tega trg še naprej prežema nestanovitnost, ki jo je mogoče pripisati nenavadnemu padcu kripto sprememb FTX, kar lahko zadrži mrmranje o vrednosti večine kriptovalut v srednjeročnem obdobju. »Dogecoin ni več raznolik v tem občudovanju. Okoli premoženja bi lahko bilo precej negotovosti,« je zaključil Elsawey.

Najbolj trendovsko : Bankov miroljubni hobi brbljanja v digitalnih virih in DeFi sredi tržnega kaosa

Ko gremo v prihodnost, ki jo poganja visoka diploma industrijskih pretresov – v nešteto denarnih sektorjih – to je lahko morda tudi navdušujoče, če naletimo na to, kako dolgotrajni beg Dogecoina poteka strmo naprej, zlasti ko se nadaljujejo pobude z malo izpušnimi pogoji menda z vsakim dnem odpade s trga.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -