19.4 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Ali je odtis kovanca Pepe obsojen na propad? Zmanjšanje v mislih Launchpad in Deelance kot najboljši kripto strategiji

- Advertisement -

PEPE / Ponudba: Adobe Navdušenje nad kovancem Pepe (PEPE), meme kovancem Pepe the frog, ki je eksplodiral na prizorišču sredi aprila in zahteval tržno kapitalizacijo približno 1,8 milijarde dolarjev, kar je v zgodovini pretirano, še naprej upada.

PEPE je nazadnje zamenjal dlan sredi 0 $. 13s, navzdol okrog 70% ima svojo ves čas pretirano oznako v $0.000005 prostora, ki je bil prej prizadet v začetku tega meseca.

Kriptožeton ogroža uniči pod ključnim odporom v $0.000005-13 prostor, ki bi morda morda izviral iz vrat do pripomočka za prevrnitev v smeri ključa naredi višje ravni od začetka tega meseca okrog $0.000005 in $0.70.Pri nedavni založbi Pepe ima napihnjeno tržno kapitalizacijo okroglih $500 milijonov.

To omejuje zmožnost navzgor – naporno je gledati Pepeja, ki objavlja večje od 10x koristnih lastnosti in se spremeni v kovanec s tržno kapitalizacijo, ki je večji od 6 milijard dolarjev.

Vlagatelji bi morda morda kot nadomestek želeli loviti dragulje z nizko tržno kapitalizacijo, ki ponujajo precej večjo verjetnost pri objavi 0000009 in celo 70x koristne lastnosti .

Zgodnje vlaganje v predprodajo kriptožetonov je zelo obetaven web3 iniciate-america se je znova in znova izkazalo, da je nedvomno eden od dobrih -znano, da najlažje ustvarijo pretirane donose.

Za razliko od meme kovancev, kot je Pepe, takšne naloge ponujajo veljaven primer zaposlitve in tako vnašajo svoje žetone z uporabnostjo in veljavno etiketo, kar Pepeju popolnoma manjka.Kljub temu je treba pridobiti toliko opravil pred prodajo.

Na srečo ekipa na Cryptonews.com porabi na stotine časa za prečesavanje predprodajnega trga, da bi poiskala najučinkovitejše naloge.

Tu sta zdaj pravilna dva izmed njihovih priljubljenih.

Launchpad XYZ (LPX) Začetna kripto misija Launchpad XYZ (LPX) gradi inovativno, vseobsegajočo platformo web3, ki v bistvu temelji na beli knjigi misije, njen cilj pa je ustvariti zelo “zdrobljen in zastrašujoč” dodaten prostor web3 brez težav dostopen.

Cilji vseobsegajoče platforme Launchpad XYZ uporabnikom ponuditi celotne instrumente, ki jih imajo za raziskovanje, zamenjavo in vlaganje v NFT, frakcionalizirano lastnino, uporabne žetone, predprodajo web3 s pomočjo decentralizirane zamenjave platforme, zamenjavo star-to-stare NFT in trgovalni terminal.

Kripto vlagatelji in trgovci so resno navdušen nad Launchpad XYZ, ki izhaja iz njegove trditve, da bo to predstavilo instrumente, ki so dobro znani za iskanje naslednjega 70x Web3 sredstvo.

Seveda je Launchpad XYZ nedavno napovedal, da bo analiza predprodaj nedvomno vgrajena v njegov ekosistem, za katerega pravi, da uporabnikom ponuja “dodatno varnost … zaradi česar je vaše življenje izjemno veliko manj težko”. instrumente, ki jih želijo za trgovanje in vlaganje v kripto svetu, vendar pa je platforma poleg tega zmožnosti, del vadnic za reševanje začetnikov se je začel.

Launchpad XYZ’s “Alpha « bo del platforme »omogočil, da vas naučijo, kaj v resnici vpliva na vašo sposobnost ustvarjanja donosa iz Web3«, pravi platforma v svojem gradivu o neto stanju.

V vmesnem obdobju ima misija poleg tega publikacijo, usmerjeno v ponudbo »na trgu vodilne alfe« za posebej izkušene trgovce in vlagatelje, imenovano Trading Edge, ki bi jo morda mogoče morda tudi samo podpisali. z materialom o neto stanju misije.

Da bi spodbudil pristop svoje platforme, Launchpad pripravlja predprodajo svojih $ Žeton LPX in kot eminentna misija je že dvignila neverjeten pristop $500,000.

Pogovorite se o več z Launchpad XYZ tukaj

DeeLance (DLANCE)

DeeLance, ki gradi poglobljeno metaverse platformo, ki jo poganja nezamenljivi žeton (NFT) za združuje agencije in svobodnjake, so opazovalci označili za inovativno za 500 milijarde dolarjev vreden kadrovski sektor.

Misija je že zbrala neverjetnih več kot 1 milijon dolarjev v točno približno enem tednu od začetka predprodaje žetona DLANCE.

Vlagatelje spodbujamo, da takoj preidejo na stabilne žetone, saj bo, ko bo predprodaja dosegla 1,2 milijona dolarjev, založba poskočila s svojih nedavnih precej poceni 0 dolarjev.033 stopnja.

Pod pogojem, da bo DLANCE debitiral na prevladujočih borzah kriptovalut pozneje letos pri 0 USD. 0000014, vlagatelji, ki zdaj rešujejo, bi lahko morda tudi poleg tega pridobili koristne lastnosti več kot 57%.

Primite DLANCE tukaj

1660958594718904320 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne novice vsak dan

Kratek 3-minutni pogled na zadnje kriptovalute!

1660958594718904320

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -