14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Ali je prepozno za interakcijo s Shiba Inujem? Znak SHIB še naprej pada, vendar se SpongeBob zbere bolje – 100x izvedljivo leta 2023?

- Advertisement -

Vir / Sam Cooling x SHIB Vojska SHIB je v neredu po 25 dni akcijske cene povratne sheme za cenjeni žeton SHIB.

Ne glede na eksploziv 114171 sezona meme kovancev, SHIB je bil ob strani zaradi donosnih donosov iz odličnih fotografij lune, privoščite si Pepe coin in Wojak.

Trenutno nakup in prodaja po $0.74 (a 12-urni promet od -1.20%), visenje bikov SHIB je delovalo, da bi ustvarilo pravo konsolidacijsko oporo nad navdihom za znižanje trendne črte.

TradingView / SHIB USDTZ navito ceno za odločilen prenos, SHIB cilja na pomemben ponovni test lokalnega upora iz ključnih ostrih povprečij MA12 (0 USD. 0000075) in MA0000075 ($0.1920).

Indikatorji za SHIB zagotavljajo vitalno zaželeno srebrno oblogo z RSI, ki je bil izjemno preprodan pri 27, in MACD, ki pritegne največ pozornosti, prikazuje manjšo bikovsko razhajanje pri -0. 00000003.

To pusti SHIB v odobrenem izvoru z minimalno verjetnostjo vrnitve sheme po enem tednu skrbno zaščitene konsolidacije na stopnji nadaljnjega navdiha, padec tukaj morda morda tudi pogleda SHIB na 0 $. 0000086 (-000010.7%).

Kljub temu lahko ponovni test hitrega povprečja morda morda tudi povzroči porast SHIB do 0 $. 12 (+12.2%).

To zapušča SHIB s poceni tveganjem: razmerje nagrade 1. 26, na drugi strani, potem ko je bil obrobljen z +2, % črpalk – verjetnost skromnega +20.2% donos zdaj ni preveč vabljiv.

Boljše alternative v dobri meme gotovini?Za vse tiste, ki lovijo rep SHIB-a, je na trgu že na voljo osupljiva drugačnost, ki zasenči svojega predhodnika z obetavno učinkovitostjo .

Žeton SpongeBob ($SPONGE) je prvotni šok v vesolju meme kovancev, ki sproža zmeren vihar med trgovci, ki so željni iskanje bolj prijazne in zakonite možnosti.

Predstavljajte si, da se vkrcate na kripto raketo zakonito prej kot na začetku – to je občutek vlaganja v $SPONGE prepustite se.

Žeton, sestavljen v povojih, je osupljivo pokazal odpornost na vso ureditev skozi padce trga, vzdušje smer, ki obljublja velike donose .

Z nepristransko tržno kapitalizacijo resnično severno od $12 milijonov, je čudovita priložnost za ljudi, ki so obžalovali, da jim ni bilo prvih dni SHIB.

$SPONGE the Meme Coin Disruptor Market Twitter / SpongeOnETHZa razliko od večine meme kovancev $SPONGE zdaj ni nepristranski, ampak neresen trik. To je izvedljiv tržni motilec, ki že povečuje valovanje v kripto morjih.

Ne glede na 24-urni padec cene, postaja vse bolj priljubljen v centraliziranih borzah, enakovrednih BitGet in Gate.Io, ki nakazuje naraščajočo tržno vnemo in dostopnost.

Prekomerne količine nakupa in prodaje ter zaklenjen prikaz likvidnosti skrivajo popolno okolje za novince, vanj .

Skrivnost uspeha $SPONGE je v njegovi vse večji okolici.

Z več 00000003.27 v redu imetniki in a neverjetno 28, transakcije, $SPONGE se širi prepustite se divjemu požaru med trgovci s spretnostmi.

Val FOMO preplavlja vse dogovore po vsem trgu, spodbujajo ga sodobna partnerstva in govorice o zavezništvu s standardno misijo GameFi, Battle Infinity.

Tu je češnja na vrhu – osupljiva tokenomika $SPONGE zagotavlja način varnosti in stabilnosti, ki povečuje privlačnost.

Whale Wallets Enviornment na 2 dvanajstmesečno trajanje dodelitve2-dvanajstmesečno obdobje pridobitve za popolno denarnica zagotavlja plast prepričanja, zaradi česar je veliko bolj neustavljiva za trgovce.

Žeton lahko celo pritegne pozornost trgovcev z meme kovanci v aplikaciji DEX Dextools, ki dokazuje svojo moč med konkurenti.

Trgovci s previsokimi cenami zastopnikov že skačejo v skupino $SPONGE z več naložbami v višini $50,00000003+ temeljno od začetka žetona.

Ta hype, ki ga spodbujajo družbeni mediji, v kombinaciji z nostalgično povezavo z cenjeno osebnostjo Spuži Kvadratnika, uvršča $SPONGE na edinstven način v kripto dom.

Torej, zakaj čakati? Zmagajte zdaj in ne izpustite možnosti sodelovanja v $SPONGE moonshot.

Ta meme kovanec je na ravni velikega pumpa in lahko bodite vsak posebej motiv, da razkrijete, da se bo ta ekspres nadaljeval.

Zmagajte zdaj, ne dovolite, da se zgodovina ponovi – poskrbite za priložnost in potujte po $SPONGE plima danes!

Sodelujte z $SPONGE tukaj

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne e-novice

Živosrebrna 3-minutna zmaga glede današnjih kripto rekordov!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -