17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Ali je Shiba Inu Composed izvedljiva naložba? SHIB Trace upada, medtem ko SPONGE razkriva soliden rally – ali obstaja 100-kratna spretnost leta 2023?

- Advertisement -

Ponudba: TradingViewPovezana stopnja Shiba Inu (SHIB) je v preteklosti padla za 2 % 16 ur, zdrsne na 0 $. 100 kot kriptovaluta trg kot skupno pade za 1,5 %.

Ta današnja metodologija padca SHIB je izgubila 1 % v enem tednu in 16% v zaključku 40 dni, pri čemer se je žeton meme povečal za 6,5 ​​% zaradi tega razloga leta.

Pod pogojem, da sta Bitcoin (BTC) in Ethereum (ETH) varna, pridobljena s strani 61% in 45% iz razloga, ki izvira iz 2023 , bi lahko SHIB brez težav obtožili slabe uspešnosti v večini sodobnih mesecev, pri čemer je bil kovanec v dovoljenem upadu od februarja.

Kljub temu, ta nenehna izguba tečaja je prav tako lahko zelo avtentična kot dokaz, da bo SHIB v artikuliranem končnem upadu, dolgo pričakovani prihod skupnosti Shibarium druge plasti bi lahko brez težav poslal žeton meme v naslednjih nekaj mesecih, kot bi se lahko zdelo pri SHIB: The Metaverse.

Poleg tega bi lahko trgovci poleg tega videli, da bodo diverzificirali svoja imetja v bolj sveže meme žetone, ki že dolgočasno užival v dodatnem zagonu, pri čemer je bil Spuži Bob (SPONGE) eden od vseh v bistvu najpomembnejših od teh.

Ali je Shiba Inu Composed izvedljiva naložba? SHIB Trace upada, medtem ko SPONGE razkriva soliden rally – Ali obstaja 100x spretnost v 2023?Graf SHIB zdaj ne bi predstavljal neprimerljivega znotraj metodologije resničnih novic, saj njegovi indikatorji kažejo na dodatne izgube v bližnjih dneh.

Indeks relativne moči kovanca (grmizno) je upadel z ravno primernega nad 70 pred nekaj dnevi do približno 20 ta dan in bo dodatno padel prej, kot se bo vrnil.

Poleg tega predlaga dodatna znižanja SHIB 40-dnevno težko življenje, kot je (rumena), ki zdaj pada v smeri svojega 400-dnevno življenje kot (modra) in bo padla pod slednjo v naslednjih enem ali dveh dni, kar je povzročilo ‘smrtno škandalozno’.

In medtem ko se je stopnja krepitve SHIB (zelena) v zadnjih dveh dneh dvignila, bi lahko žeton meme brez težav, ki padejo skozi to nadstropje, ena stvar, ki bi napovedovala dodatne izgube.

Ker širši trg ostaja v mešanem in nevarnem artikulu, SHIB bi brez dvoma lahko padel kakšen dodatek v dosegljivem terminu, pri čemer coin zaenkrat muči tudi odsotnost določenih novic.

Kljub temu informacije iz Whale Stats še vedno kažejo, da SHIB ostaja najbolj trgovan žeton med ERC-16 kitov in v bistvu najbolj razširjena, ko gre za skupni dolarski tečaj vseh posestev kitov.

Kot tako je videti, da večji trgovci sedijo na žetonu meme in pričakujejo, da se bo med ugasnitvijo zgodil čudovit dvig.

Zdi se, da bo enega od teh dvigov sprožil javni začetek Shibariuma, skupnosti dveh slojev za Shiba Inu, ki lahko predstavi žeton meme in njegov izčrpen ekosistem dapps s hitrejšimi in stroškovno učinkovitejšimi transakcijami.

Po razvijalcih, ki delajo na Shibariumu, bi lahko druga plast izgledala sproščeno, njene maščobe se začnejo kadar koli “od zdaj do konca avgusta.”

Ko bi bil lansiran, bi nedvomno pospešil posvojitev in gradnjo Shiba Inu ter služil žetonu meme za razvoj njegovih dapps onkraj ShibaSwap in o drugih.

V flip-u bo to navidezno navidezno izumilo večjo zadevo za dodelitev za SHIB, kar bi neizogibno povečalo njegov vtis.

V bistvu se enako jecljanje nanaša na SHIB: The Metaverse, virtualni svet na temo Shiba Inu, ki lahko uporabnikom omogoči nakup parcel digitalnega zemljišča kot NFT-jev in igranje velikega izbora mini iger.

Za SHIB morda ni nobenih informacij o začetku: Metaverse, ko pa se mu približa, bi lahko spodbudil SHIB k množični rasti.

Torej z njegove veteranske lokacije 0 USD.100 brez kakršnih koli težav bi zraslo do $0. ali povečala v naslednjih nekaj mesecih in nedvomno izgubila eno ali dve dodatni decimalni področji z izvorom 00000865.

Ujemite Shiba Inu zdaj

GOBA Prekaša SHIB Skoraj nesmiselno je navajati, imetniki SHIB lahko tudi zelo uspešno pripravljeni mesece na preobrat znotraj najsodobnejšega premoženja meme žetona, zaradi česar bodo oni in trgovci, ki si želijo videti drugje, znotraj priložnosti, da želijo izumiti dobre točke v dolžini vmes.

Na srečo je Secure v zadnjih nekaj tednih predstavil val novih meme žetonov, ki varno z lahkoto premagajo trg ob več kot eni priložnosti in po enega v vsakem najbolj uspešnem od teh je SpongeBob (SPONGE).

Ker bi uvrstitev naravnost na seznam morda morda 4, je SPONGE že ocenil dobre točke kot pretirane kot 6, %, z kovanec je uvrščen na čudovito odločitev borz.

Ponudba: TradingViewTo vsebuje Gate.io, MEXC, LBANK, CoinW in Toobit , medtem ko so dodatne izmenjave nagnjene k vadbi barve v naslednjih nekaj tednih, kar SPONGE-u daje še dodaten zagon.

S skupno večino 45.4 milijarde ima SPONGE trenutno več kot 16,0001 imetniki, razen nad 45,000 sledilci na Twitterju.

To predstavlja nekaj spektakularnega neposrednega za kovanec, ki ne bo, če je resnici povedano, niti mesec dni veteran, in glede na to, kako popolnoma drugačni najsodobnejši meme žetoni, kot je PEPE, se zdi, da zagotavljajo izgubo neprimerljivega zagona, to pomeni ta SPONGE je prav tako lahko zelo uspešno naslednji čudoviti altcoin.

Capture SpongeBob Currently

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -