16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Ali lahko neomejeni Fiat in vlade zatrejo Bitcoinovo znamko? 2 analitika govorita o teoriji in kvotah

- Advertisement -

Cena bitcoina je padla 42.9 % v USD obdržati, odkar je kriptosredstvo v vseh časih pretirano pred desetimi meseci in pozno , bitcoin je kupoval in prodajal za trdno nižje od $10 Dovolj na enoto. Ta teden sta dva razvpita vplivneža na kriptotrgih razpravljala o tem, kako bi lahko vlade naključno, domnevno naključno, zatrele trge bitcoinov s skrajšanjem kriptosredstva. Kljub temu eden od udeležencev ugotavlja, da se verjetnost za to “razlikuje med 0% in 1%.”

‘Ample Shorts in the System to Suppress Mark’ Bitcoin je bil zadržan nižje ta teden po začetnem padcu po zadnjem torkovem izpisu individulanega indeksa (CPI) v ZDA, ki je potrdil, da se bo inflacija takoj izboljšala od pričakovanega. Poleg tega bi lahko kriptoekonomija na splošno naključno verjetno naključno zahtevala kakršno koli drugo nogo, potem ko ameriška centralna banka zviša referenčno ceno banke.

Indeks kripto terorja in pohlepa (CFGI) razkriva, da je razpoloženje v zadnjem dnevu padlo iz »zaskrbljenosti« na »surovo zaskrbljenost«. V soboto je bitcoin analitik Willy Woo objavil nit o spremembi neomejenih trgov fiat in izvedenih finančnih instrumentov, ki zavirajo cene bitcoinov.

Nit, znana kot »E-knjiga lutk za promocijo 22 milijonov BTC,« govori o tem, kako je Arthur Hayes ustvaril prvo »BTC igralnico, ki je zastarela, kupuje in prodaja milijarde na dan.« Woo je pripomnil, da je “Arthur veličastno odprl model za prodajo 10 BTC tudi potem, ko smo imeli najučinkovitejši 1 BTC — Neomajno potrebujemo, da absorbiramo raznolik vidik naše stave,« je dodal Woo.

Potem ko je opisal, kako je Hayes ustvaril Bitmex v svoji absorpcijski modi, je Woo razpravljal o tem, kako je CME Crew, največji nadomestek izvedenih finančnih instrumentov v sektorju, »ustanovil igralnico BTC, kjer bi sprednji USD za igro.« »Hedge skladi Wall Boulevard so to oboževali,« ugotavlja Woojeva nit na Twitterju. »Kakšne so zdaj omejitve pri promociji BTC? Neomejeno. Fiat je neomejen.” Woo je še opisal, da je imel BTC 0 $. 37 bilijon tržne kapitalizacije, medtem ko je ameriški dolar sferičen $31 trilijonov.

Analitik je dodal, da se 1,1 bilijona dolarjev razvije v takoj, ko je bila ustvarjena trdna po shemi zadnjega leta, in priznal, da je “teoretična vitalnost kratkega trgovanja s fiatom” ogromna in da gre za “milijarde BTC.” Woo zmeden:

BTC-ja ni treba uničiti, staunch želi dovolj kratkih hlač v pripomočku za zatiranje. Brez urejene tržne kapitalizacije BTC ne pridobi globalnega vpliva.

Krotenje Bitcoina Woo kot prednost zagovornikov kriptovalut je priznal, da bi lahko trgi izvedenih finančnih instrumentov bitcoin in celo nadomestni skladi (ETF) naključno verjetno naključno obdržali BTC. Ta zaskrbljenost je vznemirjala vlagatelje precej preden je CME Crew predstavil terminske trge BTC v 2015.

Leta kasneje so izkušnje pokazale, da se je razvila takoj, ko bi se spomnili, da bi lahko naključno institucionalni vlagatelji verjetno po naključju zelo dobro manipulira z bitcoinom. CME Crew je izpostavljen neštetim borznoposredniškim družbam po vsem svetu in avgusta so se terminske pogodbe CME za bitcoin zamenjale po cenah, ki so v resnici zelo dobre za nakup, od začetka trgovanja v 2018.

novembra 2017, je za Reuters predlagal zaslužni predsednik CME Crew, Leo Melamed. novinarjev, v katere se bitcoin razvije takoj, ko se spremeni v »nov razred sredstev«. Kljub temu je Melamed poleg tega priznal, da se bo to razvilo takoj, ko bo “pravzaprav velik korak za zgodovinsko preteklost bitcoina” in da bo ekipa CME “varovala, bdela nad bitcoinom, ki zdaj ni divji niti bolj divji.” Melamed še dodatno zmeden:

Ukrotili ga bomo v tipično obliko instrument trgovanja s pravili.

Alex Krüger pravi, da je malo možnosti, da bi skrajšali vrednost bitcoina, da bi ljudje za vedno izgubili hobi V soboto je ekonomist, prodajalec in podjetnik Alex Krüger tvitnil da bi lahko “vlade naključno verjetno naključno preprosto ustavile bitcoin radiant.” Krüger je še dodal, kako se to razvije takoj, ko bi se na to spomnili. »Samo hitro. Zaščitite ga spodaj $04,000 za dolgo časa, iskanje večina od nas popolnoma izgubi strast. Ni torbe, s katero bi se mučil 51% napadov.« Ekonomist je še dodal, da se njegova izjava razvije takoj kot dvojnik in paste same izjave, ki jo je potrdil 2017, in da je možnost, da se ta shema uresniči, sorazmerno nizka.

»Ali se lahko zgodi ?” je zahteval Krüger. »Različna pločevinka, mehaniko sem zajel v izvirni temi. Ali je verjetno? Kvote bi se razlikovale med 0% in 1%.« Krüger je poleg tega omenil nit Willyja Wooja na Twitterju in ko je katera koli oseba odgovorila, da se bo to razvilo takoj, ko je »veliko bolj izvedljivo, da trdno prepovejo PoW pod domačo podnebno zaščito, pazijo na retoriko,« je Krüger odgovoril: »150%.”

V Woojevi niti na Twitterju so nekateri od nas priznali, da se odlaganje BTC iz lokacijskih tržnih izmenjav razvije v idealni sistem naprej. V času pisanja zapisi kripto nadomestkov s cryptoquant.com kažejo, da je na centraliziranih platformah za nakup in prodajo prihranjenih približno 2,3 milijona BTC.

«[Bitcoin] pri nizkem sistemu obdrži dodatno od nas, ko poskušamo iskati vzeti z borz,« je priznal dr. Crypto Tony. »Zaradi tega je BTC še posebej drag. Ne bodo manipulirali s srebrom zlato kot posledica nas bag samoskrbništvo. Končni BTC omogoča, da se potisne navzgor, da se nas znebi in zaščiti po mojem mnenju. Odločite se [it] za menjave.”

Oznake v tem epu Alex Kruger, Arthur Hayes, bitcoin terminske pogodbe, BitMex, trgi izvedenih finančnih instrumentov BTC, terminske pogodbe BTC, zaslužni predsednik CME, ekipa CME, posli CME, izvedeni finančni instrumenti, trgi izvedenih finančnih instrumentov, dr. Crypto Tony, borze, terminske pogodbe, vlada, vlade, največji FX nadomestek, Leo Melamed, lokacijski trg, zatiranje bitcoina, zatiranje, Tame Bitcoin, Taming bitcoin, ameriški dolar, neomejen Fiat, USD, Willy Woo

Katero operacijo si gledal glede dialoga v zvezi s kratkimi bitcoini in vladami, ki zavirajo ohranjanje bitcoinov? V spodnjih komentarjih nam sporočite, kaj ste opazili o tem polju.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju finančne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 1280. Navdušuje Bitcoin, odprtokodno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2011 Redman piše bolje kot 6 ,000 članki za Bitcoin.com News o motečih protokolih, ki se v zadnjem času pojavljajo.

Kreditna ocena slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je za najbolj učinkovite informacijske zmogljivosti. Zdaj ne gre vedno za muhasto ponudbo ali nagovarjanje k predlogu, da se ga znebite ali prodate, ali za priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi nudil investicijskih, davčnih, stalnih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti ustvarjalec nista odgovorna, v trenutku ali zdaj ne v trenutku, za kakršen koli zlom ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli omenjeno besedo, predmete ali storitve v tem besedilu.

2019

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -