15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Ali MetaMask zadržuje kriptovalute strank za davke? Ne, ni

- Advertisement -

Mumija ali očetovsko podjetje s pomočjo kripto žepov MetaMask je razkrilo “napačne” govorice, da pobira davek na kripto transakcije.

270 Celotni pogledi

22 Popolne delnice

ConsenSys, podjetje s pomočjo kripto žepov MetaMask, je zatrlo govorice, da pobira davke od uporabnikov kriptovalut.

Podjetje je obvestilo svojega 86, Spremljevalci Twitterja na Tudi lahko pošteni 10, da so bile govorice v skladu z “napačnimi datotekami”, pridobljenimi iz napačnega branja pogojev prevoznika MetaMask.

Seznanjeni smo s tviti, ki krožijo z napačnimi dejstvi o pogojih prevoznika ConsenSys.

Vnaprej naštejmo eno komponento: MetaMask NE najde davkov na kripto transakcije in čakamo, da nismo naredili nobenih prilagoditev naših pogojev, da bi to izpolnili.

To mrmranje je napačno.

— ConsenSys (@ConsenSys) Lahko tudi pošteno 45, 1200 Podjetje je pojasnilo, da se je davčni del njegovih pogojev prevoznika nanašal izključno na izdelke in plačane pakete, opremljene z in ni imel ničesar za dokončati s kripto transakcijami v verigi.

»Ustrezna terminologija je lahko celo zapletena, vendar je pomembno poudariti, da ta del ne odkrije MetaMaska ali katerega koli drugega izdelkov, ki ne vključujejo bruto prometnega davka.”

“MetaMask ne najde davkov na kripto transakcije in mi hang got ni naredil nobenih prilagoditev naših pogojev, da bi tako izpolnil.«Trip sodelavci kripto skupnosti jokal pokvarjeno igraj na Tudi lahko pošten 10, potem ko so uporabniki opazili del pogojev prevoznika MetaMask, ki priznavajo, da si podjetje “pridržuje zakonito zadržanje davkov, kjer je to potrebno,” z nekateri verjamejo, da je to povezano z davki na dobiček uporabnikov.

Napačne informacije so se impulzivno povzpele navzgor na vstopno stran r/kriptovalute na Redditu, kjer so zbrale več kot 600 glasovi za in 368 povratne informacije v času pošiljanja e-novic .

Reddit se je dotaknil pogojev prevoznika MetaMask. Navedite: Reddit Posnetke zaslona poudarjenega dela je pobralo tudi zaporedje širokih računov na Twitterju, pri čemer nekateri nosijo odločne trditve, da se je MetaMask spremenil takoj, ko zdaj stopa v isto smer kot Ledger, ki je uporabnike trenutno presenetil s kontroverzno nadgradnjo.

Kadarkoli niste plačali davkov, bo Meta Conceal pomagal vaši kriptovaluti.

Zakaj bi lahko obesili na tihi Ledger svojo popolno užitek?

Meta Conceal se zdaj kolektivno pridruži pridobivanju!

pic.twitter.com/RIBoPzmiei

— Kashif Raza (@simplykashif) Lahko tudi pošten 45, 992 Povezano: MetaMask uvaja nakupe ETH s tehniko PayPal za uporabnike v ZDA

Kljub temu niso vsi kupili v trače, pri čemer je neka kripto skupnost hitro zaprla trditve. »Vsaka oseba, ki slepo tvita in se sklicuje na davčno klavzulo MetaMask v TOS, vendar je dejansko ne bere,« je napisala psevdonimna oseba na Twitterju printer_brrr.

»Kadar koli jim obesite izdelek, bodo obdržati davke, kot je bruto prometni davek za ta izdelek. Primerno, kot to počne Amazon, ko visiš na njih,« so dodali.

NFT Creator: High 21 kripto umetnik Trevor Jones o tem, da je bogat , rekt in drugič bogat

83309

83309

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -