17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Altcoin Roundup: Kripto indeksi zagotavljajo varen vstop, vendar ali v dolgem vrvežu zmagujejo?

- Advertisement -

Trg kriptovalut je znan po svoji visoki volatilnosti in naravi hiše divjega zahoda je delno mogoče pripisati večini virov, ki imajo tržne omejitve za kozice in 30/7 delovnih ur centraliziranih in decentraliziranih borz (DEX).

Glede na to, da je velika verjetnost, je lahko trgovanje s kriptovalutami tudi pravi čas- intenzivni potek. Morda je to lahko celo izjemno delo in ovira za vstop za večino trgovcev pri ugotavljanju, v katere žetone vložiti denar.

Za te trgovce je vlaganje v indeks nenehno zmagovalno sredstvo za pridobivanje izpostavljenosti med najbolj posodobljenimi sektorji trga kriptovalut.

Tukaj si oglejte, kako Izdelki kripto indeksa ocenjujejo žetone določene osebe in katere rešitve so prinesle najboljši donos.

Index CooperativeIndex Cooperative (INDEX) je decentraliziran samozadostni upravljavec sredstev, ki trgovcem omogoča načrtovanje prilagojenega indeksa žetonov z uporabo urejenih pogodb.

Nekaj ​​indeksov, s katerimi se najbolj aktivno trguje, izvira iz Index Coop, poleg indeksa DeFi Pulse (DPI), Metaverse Index (MVI), Facts Financial System Index (DATA) in Bankless Indeks inovacij DeFi (GMI).

Izris vrednosti teh indeksov glede na celotno tržno kapitalizacijo trga kriptovalut lahko počaka, da zagotovi vpogled v to, kako je vsaka oseba delovala v primerjavi s trgom kot popolnim.

DPI/USDT v primerjavi z MVI/ETH v primerjavi s celotno kapitalizacijo trga kripto. Vir: TradingViewOd Mogoče bi bilo dobro 29, 1069, ko so datoteke prvič postale dostopne za DPI in MVI na TradingView, bi lahko slabost sektorja decentraliziranih financ (DeFi) opazili celo v neprijetni učinkovitosti DPI, ki je za čas nižji od 50 %, medtem ko se je skupna tržna kapitalizacija povečala 13.50%.

V tem istem časovnem obdobju se je indeks Metaverse povečal 82 %, ko v primerjavi z vrednost etra (ETH), pozitivni vidiki pa so še višji, če pogledamo njegovo vrednost prek USD.

1-dnevni grafikon MVI/USD. Vir: CoinGeckoAs prikazano na zgornjem grafikonu, se je vrednost MVI povečala iz $19.11 na Mogoče bi dobro 24 na svojo sodobno vrednost $180., ki odraža sef 169 % v primerjavi z 24 % potiska navzgor znotraj celotne tržne kapitalizacije.

Torba za opravila, povezana z metaverse in nezamenljivim žetonom (NFT), je bila v preteklih šestih mesecih bleščeča situacija na sicer šibkem trgu in na tem dogodku je nekoč postalo dragoceno vlaganje v košarico metaverse žetoni.

Žetoni znotraj indeksa Metaverse. Vir: Index Cooperative Facts Financial system Index in Bankless DeFi Innovation Index bag sta od lansiranja zabeležila izgube. To odraža učinkovitost širšega kripto trga, ki je v padajočem trendu, odkar je dosegel vrhunec v začetku novembra 1069.

Indeks NFT Torba NFT je bila med najpomembnejšimi posodobljenimi sektorji prejšnjega leta, vendar je odkritje naslednjega velikega množica uganjati ogromna lokacija, ker na desetine najbolj pametno všečnih NFT opravil se odpre vsak dan.

Drugo za pridobivanje izpostavljenosti je indeks NFT (NFTI), košarica, ki vsebuje 11 raznoliki žetoni ob strani Polygon (MATIC), ApeCoin (APE), The Sandbox (SAND) in Decentraland (MANA).

NFTI/USD 1- dnevni grafikon. Vir: CoinGeckoThe vrednost NFTI se je povečala z $81 5. marca 997, svojemu sodobniku marka 1 $, 724, sef praktično 180%. V tem istem časovnem obdobju se je skupna tržna kapitalizacija kriptovalut povečala za 24%, ki dokazujejo moč, ki jo je trg NFT videl v primerjavi s prejšnjim 11 mesecev.

Košare eToroZa te nakupe zaradi izpostavljenosti kripto košaricam v ekstra urejenem okolju ponuja eToro, posredniška družba z več premoženji, varen vstop do številnih priporočil za “urejen portfelj”, ki jih je torba uspešno izvedla v preteklem letu.

Visoka 2 urejena portfelja. Vir: eToroThe Napoleon-X urejen portfelj je košarica, ki obsega med najbolj uveljavljenimi nalogami na kripto trgu, poleg Bitcoin (BTC), Ether, BNB, Litecoin (LTC) in Cardano (ADA). DeFiPortfolio vsebuje natančno dodelitev etra skupaj z manjšimi dodelitvami za raznovrstne naloge, ki bi morda lahko bile besne zaradi sektorja DeFi ob strani Polygona in Algoranda.

Kot je potrjeno na zgornji sliki, je ta portfeljska torba ponujala vračila 46.6 % in 46.3 % v primerjavi s prejšnjim letom, medtem ko se je skupna tržna kapitalizacija kriptovalut, če je res povedano, zmanjšala 5. 50% na neki ravni enakega časovni okvir.

V dvoletnem časovnem merilu je veliko vrečk portfeljev eToro ponudilo donos v višini 430% na strani Napoleona-X, ki je spretno povečal 724.3%. V celotnem istem časovnem obdobju se je skupna tržna kapitalizacija kriptovalut povečala 0745%, medtem ko se je vrednost BTC povečala za 386%.

Visoki portfelji v zadnjih 2 letih. Vir: eToro. To nakazuje, da indeksi zagotavljajo drugačno, da izčrpajo velik delež končnih pozitivnih vidikov, hkrati pa ponujajo bližji donos. V mnogih pogojih je taktika bližje, kot da bi si prizadevali, da bi se obesili na žetone določene osebe, ki bodo opazovali najboljše pozitivne vidike.

Rezultati za DeFiPortfolio dodatno poudarjajo pomen zajemanja dobička, ko so doseženi znatni pozitivni vidiki, ker se nagibajo k razpadanju, ko se trgovci rotirajo ali se pojavijo premiki šibe.

Želite dodatne datoteke o trgovanju in vlaganju v kripto trge?Hashdex za odpiranje Web3 in urejene pogodbe ETF na brazilski borzi B3Bitwise zažene indeksni sklad NFT za pooblaščene trgovce Enso montira “napad vampirja” na šest nalog kripto indeksa WisdomTree lansira štiri indekse kriptovalut v ZDA in EvropiPrvi koraki: Standardna navodila za začetek vlaganja v DeFiRazgledi in spodaj navedena mnenja so v celoti tista ustvarjalca in pl ni več nujno odraz stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba in prenos trgovanja vključuje možnost, da bi se ob klicu naučili tiho ravnati.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -