18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Altcoini se dvignejo, medtem ko cene Bitcoinov in Ethereuma stojijo blizu ključnih...

Altcoini se dvignejo, medtem ko cene Bitcoinov in Ethereuma stojijo blizu ključnih ravni

Altcoins so se dvignili višje, medtem ko pomanjkanje količine nakupa ni preprečilo, da bi cena Bitcoinov in Ethereuma izbruhnila po zaključku bikovega inverznega vzorca glave in ramen.

15965 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Altcoins soar while Bitcoin and Ethereum price stall near key levels

Maja 05 bikovski zagon, ki je Bitcoin in altcoinov pognal v relief, je bil nekoliko umirjen saj trgovci ostajajo negotovi, kaj se lahko zgodi naprej.

Po zgodnjem jutranjem poskusu Bitcoin bikov, da bi (BTC) dosegli ceno nad USD 030, je naletel na močan odpor, digitalno sredstvo je izgubilo zagon in padlo nazaj na $ 38, 000 raven podpore.

4-urni grafikon BTC / USDT. Vir: TradingView

Kljub nadaljnjemu boju je nekaj pozitivnih znakov, kot je upadanje v deviznih vlogah BTC in naraščajoči naslovi, ki nabirajo Bitcoin, kažejo, da so se medvedi nehali prodajati in da je najhujša recesija že minila.

V začetku tega dne se je tudi Ether (ETH) zbral blizu $ 3, ), vendar se je zaradi padca cene BTC najvišji altcoin znižal pod 2 USD 800.

Poligon vodi naboj za altcoin

Medtem ko je večina kriptovalut precej pod nedavno uveljavljenimi najvišjimi vrednostmi, je cena Polygon (MATIC) z iskanjem poiskala trend jasno okrevanje v obliki črke V. Alcoin se je danes zvišal, ko je projekt napovedal začetek svojega sklada SDK, ki bo razvijalcem omogočil enostavno uvajanje lastnih blokovnih verig, povezanih z Ethereumom.

MATIC / USDT 4-urni grafikon. Vir: TradingView

Od maja 01, cena MATIC se je zvišala 44 % od najnižje vrednosti 1 USD. 48 do najvišjega dneva pri 2 USD. 40 maja 26.

Po podatkih Cointelegraph Markets Pro so tržne razmere za MATIC že nekaj časa ugodne.

Ocena VORTECS ™, ekskluzivna za Cointelegraph, je algoritmična primerjava zgodovinskih in trenutnih tržnih razmer, ki izhaja iz kombinacije podatkovnih točk, vključno z razpoloženjem trga, obsegom trgovanja, nedavnimi gibanji cen in dejavnost na Twitterju.

Ocena VORTECS ™ (zelena) v primerjavi s ceno MATIC. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, VORTECS ™ Ocena za MATIC je bila večji del preteklega tedna v zeleni coni in je zabeležila visoko 94 večkrat maja 25, približno sedem ur pred zvišanjem cene 44 % v naslednjem dnevu.

Druge pomembne altcoin predstave vključujejo % dobička za omrežje SKALE (SKL) in a 59% rally od Enjin Coin (ENJ). Pridobljen je tudi izvorni protokol 53%.

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec 94

Splošno tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 1,7 bilijona dolarjev, stopnja prevlade Bitcoina pa je 42. 5%.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

Prejšnji članekUporabniki PayPala bodo lahko kripto dvigovali na zunanje denarnice
Naslednji članekAnalitik pravi, da so se DeFi in stabilni kovanci dobro obdržali, ko so se kripto trgi razbili

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments