13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Altcoins dosegajo dvomestni dobiček, tudi če cena Bitcoina pade na 42.500 USD

Altcoins dosegajo dvomestni dobiček, tudi če cena Bitcoina pade na 42.500 USD

Altcoins so prevzeli vajeti in galopirali višje, medtem ko se zdi, da biki izgubljajo bitko, da bi držali ceno Bitcoina nad $ 41, 0.

2845 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Altcoins notch double-digit gains even as Bitcoin price falls to $42,500

Maja 16, Bitcoin (BTC) in celotni trg kriptovalut so se soočili z novim krogom prodaja kot FUD – strah, negotovost in dvom – vplivala na razpoloženje vlagateljev, potem ko so Reuters in različna družbena omrežja poročali, da bo Kitajska finančnim institucijam in plačilnim družbam prepovedala opravljanje storitev, povezanih s transakcijami s kriptovalutami.

V skladu s temi poročili je Kitajska več kitajskih trgovskih združenj opozorila tudi o nevarnosti vlaganja kriptovalut.

Podatki Cointelegraph Markets in TradingView kažejo, da so biki poskušali potisniti ceno Bitcoina nazaj nad $ 45, 00 0 stopnja odpornosti maja 16 samo zato, da se cena vrne pod $ 43, 0 .

4-urni grafikon BTC / USDT. Vir: TradingView

Čeprav se pogoji za Bitcoin morda zdijo nekaterim hudi, več temeljni razvoj, vključno z večjimi odlivi BTC z najvišje ameriške kripto borze Coinbase in razkritje, da je MicroStrategy uporabil ta najnovejši potop za nakup še enega dolarja 10 v vrednosti BTC v milijonih, nakazujejo možnost nadaljnjega preobrata za najvišjo kripto valuto.

Prekarna narava trenutnih tržnih razmer za Bitcoin je morda najbolje povzeta v naslednjem tvitu analitika kriptovalut in osebnosti Twitterja Rekt Capital, ki poudarja pomembnost prihajajočega dnevnika blizu za BTC.

– Rekt Capital (@rektcapital) maj 18, 2021

Altcoins se otresejo upada

Kljub celovitemu napadu FUD, ki je v zadnjih tednih pod kripto trgom, je veliko altcoinov videlo svoje cene so se v zadnjih nekaj dneh zrušile, ko so se trgovci iz neuspešnih žetonov obrnili v žetone, ki so postali bikovski.

Izjemna uspešnost tedna je namenjena MATIC-u, matičnemu žetonu Polygona, hitro rastoče rešitve Ethereum-two, ki je postala oaza za trgovce, ki iščejo nižje provizije. .

Ocena VORTECS ™ (zelena) v primerjavi s ceno MATIC. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Po podatkih Cointelegraph Markets Pro tržne razmere za MATIC že nekaj časa ugodni, kar dokazuje tudi nedavna ocena VORTECS ™ 99 maja 15, ki je bila približno zabeležena 50 ure pred zvišanjem cene 075% od najnižjih 1 USD. 47 maja 15 do novega najvišjega nivoja pri 2 USD. 70 maja 18. Ta poteza se je zgodila, saj je bilo rekordnih 6 USD. 84 milijard v 24 – urni obseg trgovanja.

Tudi Synthetix Network Token (SNX) je maja povečal obseg trgovanja 16, ki je dvignil svojo ceno 33% do največjega dneva pri $ 25. 64, medtem ko se je žeton XVS platforme Venus XVS, ki temelji na platformi Binance Smart Chain, zbral 63% do največjega dnevnega $ 143. 39.

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec 136

Drugi pomembni dvomestni dobitniki vključujejo 40% dobička za ARK in CELR Network Celer ter 20% dobička za AAVE in Helium Network Token (HNT).

Splošna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 2 USD. 076 bilijonov, stopnja prevlade Bitcoina pa je 39. 4%.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno stališča avtorja in ne odražajo nujno stališč družbe Cointelegraph. Vsaka naložbena in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločitvi pa morate izvesti lastne raziskave.

9981

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments