25.8 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Alternativni 401 (k) izdelek ponuja načrtovane naložbe v kriptovalute prek institucij Coinbase

Alternativni 401 (k) izdelek ponuja načrtovane naložbe v kriptovalute prek institucij Coinbase

Alternative 401(k) Product Offers In-Plan Cryptocurrency Investment via CoinbaseInstitutional

V ponedeljek je San Francisco Izvajalec pokojninskih načrtov za mala in srednje velika podjetja, Forusall, je napovedal uvedbo alternative 401 (k) načrt, ki ponuja dostop do kriptovalut v načrtu. V skladu z naložbeno možnostjo alt 401 (k) je Forusall sodeluje s Coinbase Institutional kot partner za pokojninski načrt.

Forusall in Coinbase’s Institutional Arm Offer Crypto-Infused Alt 401 (k) Načrt

Forusall, ponudnik upokojitve z enim klikom, ustanovljen leta 2012 je razkril, da lahko vlagatelji digitalnih valut zdaj izkoristijo alt podjetja 401 (k) naložbena možnost za pridobitev davčnih ugodnosti od naložb kriptoaktiv.

Alternative 401(k) Product Offers In-Plan Cryptocurrency Investment via Coinbase Institutional

Družba Forusall trdi, da upravlja načrte za več kot 600, zaposleni v podjetjih, kot so Target, Coca Cola in Citigroup. Do novembra 2019 je Forusall svetoval zaposlenim z več kot milijardo dolarjev premoženja. Osredotočenost podjetja na kripto sredstva velja za alt 401 ( k) izdelek, ki lahko izkoristi tudi okolju usmerjene sklade, vzajemne sklade in nepremičnine.

“Predolgo preveč Američanov nima enakega dostopa do alternativnih naložb ki so jih imeli bogati in profesionalni vlagatelji. Naše poslanstvo je zagotoviti vsakemu Američanu orodja, potrebna za gradnjo svetlejše finančne prihodnosti, zato je lažje doseganje teh možnosti ključni korak k temu, «je med objavo pojasnil Jeff Schulte, izvršni direktor Forusall.

Spletno mesto podjetja omenja tudi naraščajoče zanimanje za kripto sredstva in poudarja, da 60% institucionalnih vlagateljev verjame v vlaganje v kripto sredstva. “6 od 10 institucionalni vlagatelji menijo, da imajo digitalna sredstva mesto v njihovem portfelju in 36% ga že uporablja, «ugotavlja spletno mesto Forusall.

Alt 401 (k) Načrt zagotavlja 5% dodelitev z izbiro med 50 Kripto sredstva

Forusallova napoved v ponedeljek podrobno opisuje, da se delodajalci lahko odločijo za dodajanje možnosti kripto, zaposleni pa lahko do 5% svojega portfelja usmerijo v digitalna sredstva. Načrt deluje s Coinbase Institutional, zato zaposleni, ki izkoriščajo Forusall-ov alt 401 (k) možnost izbire naložbe 50 edinstvena kripto sredstva. Ponudnik pokojninskega načrta je še dejal, da podjetje spremlja dodelitve kripto, zaposleni pa lahko svoje portfelje vedno ponovno uravnotežijo v različna sredstva.

Alternative 401(k) Product Offers In-Plan Cryptocurrency Investment via Coinbase Institutional

Vodja institucionalne kripto veje Coinbase, Brett Tejpaul, je pojasnil med Forusallovim altom 401 (k) napoved, da bo razširitev digitalnih sredstev na splošne pokojninske načrte razširila pogoje.

“Ko smo ustvarili svojo institucionalno platformo, smo se najprej osredotočili na to, da bi kriptovalute postavili na razpolago institucionalnim vlagateljem in posameznikom z visoko vrednostjo,” je pripomnil Tejpaul. “Naslednji razvoj je razširiti naš domet in navdušeni smo nad sodelovanjem z Forusallom, vodilnim 401 k tehnološka platforma za razširitev dostopa do kriptovalut prek 401 ks. “

Nadmorska višina 401 (k) možnost podjetja Forusall ni prvi načrt upokojitve, ki doda kripto sredstva v boj. Ameriško podjetje Digital Asset Investment Management (Daim) s sedežem v ZDA je novembra 2020 razkrilo, da ponuja pokojninski načrt, ki ga sponzorira podjetje 401 (k). Daimov izdelek dodeli do 10% v bitcoinih prek skrbnika Gemini Trust na institucionalni ravni. Podjetje Gemini s sedežem v New Yorku sodeluje tudi z družbo Bitwage, da zaposlenim omogoči, da svoje dolarje pred obdavčitvijo in obdavčitvijo vložijo v bitcoin (BTC).

Kaj meniš o Forusall-ovem alt-u 401 (k) naložbena možnost, ki omogoča 5% razporeditev v kriptovalute prek Coinbase? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Kenyan Banks Warn Clients Against Crypto Trading

Study Shows 36% of Nigerian Adults Are Financially Excluded — Digital Financial Services Bolster Inclusion

Oznake v tej zgodbi

401 k, 5% dodelitev, alternativne, alternativne naložbe, ameriška 401 (k) Načrt, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Coinbase, Coinbase Institutional, kripto naložbe, Digitalna sredstva, Forusall, Jeff Schulte, vzajemni skladi, Nepremičnine, Upokojitveni načrt, davčne ugodnosti, ZDA

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Forusall

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments