29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Amazon Job Listing išče Blockchain Lead - Internet Giant želi ustvariti "primere...

Amazon Job Listing išče Blockchain Lead – Internet Giant želi ustvariti “primere za poslovno uporabo čez Defi”

Amazon Job Listing Seeks Blockchain Lead - Internet Giant Looks to Create 'Business Use Cases Across Defi'

Amazon išče verigo blokov strokovnjak, je razvidno iz razpisa za zaposlitev, objavljenega na zaposlitvenem portalu podjetja. Podjetje želi nekoga, ki je “navdušen nad blockchainom in decentraliziranimi omrežji”, in nekoga, ki bi lahko zgradil inovativne “primere poslovne uporabe” v decentraliziranih financah (defi).

Spletna tržnica Amazon upa, da bo najela vodjo izdelka, ki bo vodil Blockchain inovacije

Največja svetovna spletna tržnica Amazon navidezno opazuje blockchain inovacije, trenutne platforme defi pa valijo v finančnem svetu. Od ustanovitve podjetja je Amazon s tehnološkimi inovacijami motil spletni svet in zdaj želi, da nekdo pomaga pri tehnologiji veriženja blokov.

Podjetje je ta teden objavilo seznam delovnih mest, ki kaže, da je Amazon išče “vodjo izdelka” s celovitim blockchain in cryptocurrency ozadjem. Podjetje že ima izdelek, imenovan “Amazon Managed Blockchain (AMB)”, in skupino, ki stoji tudi za projektom.

“Pridružite se nam in vodite izdelek na Amazon Managed Blockchain ekipa, «piše ​​na seznamu delovnih mest Amazona »Amazon Managed Blockchain (AMB) je popolnoma vodena storitev, ki pospešuje zmožnost strank, da ustvarijo in izkoristijo prilagodljivo tehnologijo veriženja blokov za trenutne in inovativne primere poslovne uporabe v Defi, dobavni verigi, finančnih storitvah, identiteti in še več. Iščemo izkušenega vodjo izdelkov, ki bo vodil vizijo, časovni načrt, opredelitev lastnosti in strategijo trženja ponudbe izdelkov AWS v hitro razvijajoči se in široki pokrajini tehnologije in primerov uporabe verige blokov. «

Zainteresirani kandidati morajo imeti diplomo ali diplomo, več kot desetletje izkušenj na področju izkušenj z upravljanjem izdelkov, podjetje pa ima raje nekoga, ki je diplomiral iz računalništva. Amazonov opis delovnih mest dodaja:

Kandidat bo imel izkušnje z zagotavljanjem izjemnih izdelkov v obsegu v nastajajočih prostorih in je navdušen nad blockchainom, porazdeljenimi sistemi in programsko opremo v oblaku. V idealnem primeru boste imeli izkušnje z dobavo izdelkov ali inovacij v prostoru verige blokov, zlasti Defi ali tradicionalnih finančnih storitev.

Ni prvi seznam zaposlitev, ki išče pomoč za blockchain

Seznam delovnih mest strokovnjakov za blockchain, objavljen na Amazonovem zaposlitvenem portalu, sledi seznamu delovnih mest, dodanemu februarja, ko je e- trgovski velikan je želel zgraditi pilotni projekt v Mehiki.

“Ta izdelek bo strankam omogočil pretvorbo gotovine v digitalno valuto, s katero bodo stranke lahko uživale v spletnih storitvah, vključno z nakupi blaga. in / ali storitve, kot je Prime Video, «je bil takrat razložen seznam delovnih mest v Amazonu.

Seznam od februarja je bil od takrat odstranjen s spletnega portala za zaposlovanje podjetja za e-poslovanje.

Kaj menite o tem, da Amazon išče blockchain e xpert, ki lahko gradi primere poslovne uporabe, privezane na defi? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Study Shows NFT Sales Plummeted 90% Over the Last 30 Days, NFT Wallets Dip 70%

Pepe the Frog Creator Launches NFTs Featuring the Infamous Internet Meme

Oznake v tej zgodbi

Amazon , Amazon Managed Blockchain, AMB, Blockchain, Blockchain Space, DeFi, digitalne valute, e-trgovina, seznam delovnih mest, Mehika, plačilne rešitve, pilotni projekt

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, logotip Amazon,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments