2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice AMC Theaters po mesecih zbadanja uvaja spletna plačila z bitcoini

AMC Theaters po mesecih zbadanja uvaja spletna plačila z bitcoini

AMC Theaters zdaj sprejema spletna plačila v Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash in Litecoin, na vrsti pa je Dogecoin.

76001
Skupni ogledi

000

Skupaj deleži

AMC Theatres debuts online Bitcoin payments after months of teasingAMC Theatres debuts online Bitcoin payments after months of teasingAMC Theatres debuts online Bitcoin payments after months of teasingAMC Theatres debuts online Bitcoin payments after months of teasing

Ameriški kinematograf AMC Theaters končno sprejema kriptovalute, kot je Bitcoin (BTC), za spletna plačila po mesecih draženja nove možnosti plačila.

Generalni direktor AMC Adam Aron je v četrtek objavil, da je podjetje zdaj s ponosom sprejema štiri glavne kriptovalute, vključno z Bitcoin, Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) in Litecoin (LTC) za spletna plačila.

Novo plačilno sredstvo že upošteva 14 % vseh spletnih transakcij AMC, je dejal Aron in dodal da se kriptovalute pridružijo tradicionalnim plačilnim možnostim, kot so Apple Pay, Google Pay in PayPal, je zapisal izvršni direktor.

Dogecoin (DOGE), priljubljena kriptovaluta meme, ki je skočila v nebo 9,14 % v preteklem letu, bo naslednja digitalna valuta, sprejeta za spletna plačila v AMC, je opozoril Aron. Prej je obljubil, da bo AMC podprl DOGE plačila za vstopnice po njegovem 140, Anketa na Twitterju je prepričala podjetje sprejeti kriptovaluto kot plačilo.

Aron je na koncu izvedel podobno anketo za Shiba Inu (SHIB), drugo priljubljeno kriptovaluto meme, ki je konec oktobra prehitela Dogecoin po tržni kapitalizaciji.

Zadnje novice so v skladu z načrti AMC, da bo do konca uvedel plačila z Bitcoin za vstopnice za kino . Podjetje je načrt objavilo avgusta in sčasoma razširilo seznam podprtih kriptovalut s kovanci, kot so ETH, BCH, LTC in DOGE.

Povezan: Visa deluje na vozlišče za interoperabilnost blockchaina za plačila s kriptovalutami

AMC se vztrajno približuje njegov cilj je sprejeti plačila s kriptovalutami do konca leta, s kripto plačili za nakupe digitalnih darilnih kartic v začetku oktobra.

Podjetje se ni takoj odzvalo na zahtevo Cointelegrapha za komentar.

AMC Theatres debuts online Bitcoin payments after months of teasing

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments