0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice AMC Theaters razmišlja, da bi poleg Dogecoina sprejeli Shiba Inu, saj priljubljenost...

AMC Theaters razmišlja, da bi poleg Dogecoina sprejeli Shiba Inu, saj priljubljenost SHIB narašča

AMC Theatres Considers Accepting Shiba Inu Alongside Dogecoin as SHIB Popularity Soars

Generalni direktor največjega svetovnega Podjetje za razstavo filmov, AMC Entertainment, sprašuje kripto skupnost, ali naj njegovo podjetje sprejme shiba inu (SHIB) za plačila. Podjetje že načrtuje sprejetje več kriptovalut do konca leta, vključno z dogecoin.

Generalni direktor sprašuje, ali AMC Should Accept Shiba Inu

Generalni direktor AMC Entertainment, Adam Aron, je v petek na Twitterju objavil anketo, v kateri je spraševal kripto skupnost, ali naj njegovo podjetje sprejema plačila v shiba inu (SHIB).

AMC je največje podjetje za razstavo filmov v ZDA, Evropi in svetu. Od marca 31 je podjetje v lasti oz upravljal približno 659 gledališča in 000,500 zasloni po vsem svetu.

Aron je zapisal: »Kot veste, lahko zdaj kupite darilne kartice AMC z uporabo kriptovalute in naše IT skupina piše kodo, da bomo kmalu lahko med drugim sprejemali spletna plačila v bitcoinih, ethereumih, litecoinih in dogecoinih. Ali naj si tudi mi prizadevamo jemati shiba inu?«

V času pisanja, 77,574 glasovi so že prešteti, vendar je do glasovanja še pet dni. Do sedaj 44.2 % je za veriga kinodvoran, ki sprejema SHIB.

AMC Theatres Considers Accepting Shiba Inu Alongside Dogecoin as SHIB Popularity Soars

To je Aronova druga anketa na Twitterju, glede na njegov tvit. Prva, izvedena septembra, je bila o tem, ali naj AMC Theaters sprejmejo konkurenčni meme crypto dogecoin (DOGE). Aron je po koncu glasovanja tvitnil: »Tako fascinantno! Dogecoin Anketa je bila daleč moj največkrat prebran tvit. V 24 urah 4,2 milijona ogledov, mojih največkrat retweetov, največ odgovorov. 200,10 glasov 77% da 23% ne.«

Generalni direktor AMC je septembra dejal, da bo njegova gledališka veriga Sprejmite bitcoin, ethereum, litecoin in bitcoin cash “za spletna plačila vstopnic in koncesij do konca leta 2021.”

V začetku tega meseca je napovedal: »Ker si prizadevamo za sprejemanje spletnih kriptoplačil, lahko zdaj kupite digitalne darilne kartice AMC Theaters (do $

na dan) z dogecoin in drugimi kriptovalutami z uporabo denarnice Bitpay. Sprejeto na našem spletnem mestu, mobilni aplikaciji in v kinodvoranah.”

Ali menite, da bi gledališča AMC morala sprejemati shiba inu za plačila? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Zasluge za slike2021: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments