2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice AMC Theaters so na poti, da bodo naslednji mesec sprejeli 4 kriptovalute:...

AMC Theaters so na poti, da bodo naslednji mesec sprejeli 4 kriptovalute: izvršni direktor pričakuje, da bosta sledila Dogecoin in Shiba Inu


AMC Theatres on Track to Accept 4 Cryptocurrencies Next Month: CEO Expects Dogecoin and Shiba Inu to Follow

Generalni direktor največjega svetovnega podjetja za filmske razstave, AMC Entertainment, pravi, da je njegovo podjetje “na pravi poti”, da do konca leta sprejme štiri kriptovalute. Dogecoin (DOGE) naj bi bil dodan v prvem četrtletju prihodnjega leta, podjetje pa trenutno ugotavlja, kako vzeti shiba inu (SHIB) kot valuto.

AMC razpravlja o svojih kripto načrtih: Dogecoin, vključen Shiba Inu

AMC Entertainment Holdings (NYSE: AMC), alias AMC Theatres, je v ponedeljek objavil posodobitev svojih kripto načrtov med razpisom o zaslužku podjetja v tretjem četrtletju.

AMC je največje podjetje za razstavo filmov v ZDA, Evropa in svet. Od marca 10 družba v lasti ali upravljanju približno 618 gledališč in ,500 zasloni po vsem svetu.

»Začeli smo sprejemati kriptovalute za darilne kartice AMC in trenutno kodiramo, da sprejmemo kriptovaluto za spletna plačila na našem spletnem mestu in mobilni aplikaciji,« je pojasnil izvršni direktor AMC Adam Aron in pojasnil:

Trenutno smo na pravi poti, da sprejmemo, kot smo obljubili, bitcoin, ethereum, litecoin, bitcoin cash in druge pred koncem leta naslednji mesec … Mislimo, da bomo lahko lansirali sprejetje dogecoina v prvem četrtletju ‘, čez nekaj mesecev.

AMC Theatres on Track to Accept Cryptocurrencies Next Month — CEO Expects Dogecoin and Shiba Inu to F

Preden se odločite za sprejem dogecoina, Izvršni direktor je postavil anketo na Twitterju, v kateri je svoje sledilce vprašal, ali želijo, da AMC sprejme kriptovaluto meme. Rezultat je bil “tako fascinanten”, da je podjetje takoj preučilo sprejem DOGE. “Ugotavljamo, kako vzeti dogecoin,” je potrdil Aron.

Glede tega, ali bo AMC sprejel shiba inu (SHIB), je Aron opozoril, da Prvotna najava podjetja o sprejemanju kriptovalut je “prišla poplava komentarjev o shiba inu.”

Generalni direktor je nadaljeval z vzpostavitvijo nove ankete na Twitterju. Tokrat je svoje sledilce vprašal, ali naj AMC sprejme SHIB kot plačilno sredstvo poleg dogecoina in drugih predhodno napovedanih kriptovalut.

AMC Theatres on Track to Accept Cryptocurrencies Next Month — CEO Expects Dogecoin and Shiba Inu to F

Od skupno 100,153 glasovi, 22.6 % je odgovorilo »Da«. Aron je opisal: »Veliko vas je glasovalo in veliko vas je glasovalo za,« in dodal:

AMC Theatres on Track to Accept Cryptocurrencies Next Month — CEO Expects Dogecoin and Shiba Inu to F

Zdaj ugotavljamo, kako lahko vzamemo shiba inu kot valuto … To je naslednja na naši paradi hip kriptovalut.

Poleg tega je Aron opozoril: »Čeprav bomo sprejeli kriptovaluto, je ne bomo imeli v svoji bilanci stanja, zato ne bo soočen s povečanimi bilančnimi tveganji.«

Generalni direktor je tudi razkril, da AMC razmišlja o lansiranju lastne kriptovalute. Poleg tega je potrdil, da se podjetje “pogovarja z več večjimi hollywoodskimi studii o konceptu skupnega vlaganja spominskih NFT povezane z večjimi filmskimi naslovi, ki se predvajajo v naših kinematografih.«

Generalni direktor AMC je še povedal:

Pravkar je bil val dohodnih sporočil v naše podjetje in meni osebno, da bi morali postati veliko bolj aktivni na področju kriptovalut in da obstaja prava priložnost za AMC.

Kaj menite o načrtu AMC, da sprejme kriptovalute, vključno z dogecoinom in shiba inu? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

UK Government Survey Shows 45% of Britons Would Ban Cryptocurrencies for Environmental Reasons

Oznake v tem zgodba

AMC, AMC Bitcoin, AMC coins, AMC crypto, AMC cryptocurrencies, amc doge, amc dogecoin, AMC entertainment, AMC NFTs, AMC shib, AMC shiba inu, AMC Theaters

29589 Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Discl aimer

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

29589

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments