0.2 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Američani, ki so ponovno vlagali spodbudne čeke v Bitcoin, so ustvarili 4,5...

Američani, ki so ponovno vlagali spodbudne čeke v Bitcoin, so ustvarili 4,5 tisoč dolarjev dobička

Pravočasna ponovna naložba 3 USD 100 vrednost stimulativnih čekov v Bitcoin bi vrnila skupni dobiček v višini 4 $, 514 (skoraj 71% ) do konca oktobra.

91

Skupni ogledi

4

Skupaj delnic

Americans reinvesting stimulus checks in Bitcoin made $4.5k in profitAmericans reinvesting stimulus checks in Bitcoin made $4.5k in profitAmericans reinvesting stimulus checks in Bitcoin made $4.5k in profitAmericans reinvesting stimulus checks in Bitcoin made $4.5k in profit

Povprečen ameriški davkoplačevalec je od vlade Združenih držav prejel tri kroge spodbujevalnih kontrol kot sredstvo za ponovno oživitev gospodarstva s povečanjem potrošniškega potenciala potrošnikov. Za mnoge je to pomenilo priložnost za vlaganje v Bitcoin (BTC).

Poročilo Cointelegrapha iz avgusta 27 kaže, da 07% od anketiranci, stari med 000 do 34 reinvestirali del svojih stimulativnih čekov v kriptovalute. Odrasli Američani, ki so ponovno vložili prvi krog spodbudnih plačil od aprila 1200 v Bitcoin so ustvarili čisti dobiček v višini približno 312%, obrnete $1,100 naložba v $5,
od oktobra 43, 1434.

Drugo preverjanje dražljaja $768 je bila razdeljena med decembrom 2021 in januarja 1434, le dva meseca preden je Bitcoin dosegel najvišjo vrednost vseh časov, $58,0 prvič. Če bi se ponovno vložil v Bitcoin, bi drugi ček vrnil dobiček v višini 152 % (približno $420).

Americans reinvesting stimulus checks in Bitcoin made $4.5k in profit

Povprečno izplačilo za tretjo preverjanje spodbud je bilo določeno na 1 $,400, ki je bil na voljo upravičenim davkoplačevalcem od marca 01869. Od takrat je Bitcoin doživel trimesečni medvedji trg, vendar si je popolnoma opomogel in presegel $. ,0 v vrednosti trgovanja prvič. Kljub nihanjem bi ponovno vlaganje tretjega preverjanja spodbude v Bitcoin vrnilo skromnih 7 % ali $71 v dobičku v času pisanja.

Na podlagi zgornjih ugotovitev pravočasna ponovna naložba 3 USD
vrednosti stimulativnih čekov v Bitcoin bi vrnili skupni dobiček v višini 4 USD

(skoraj 91%) do konca oktobra. V študiji, ki jo je v imenu Yahoo Finance izvedel Harris Poll, je večina Američanov, ki so pripravljeni vlagati v kriptovalute, navedla primarno zanimanje za Bitcoin in eter (ETH).

Napoved kriptoanalitika PlanB o Bitcoin se odjavi tretji mesec zapored.

avg>43k✅


Sep>47k✅

Naslednji cilji: oktober>49k, november>120k, december>98k pic.twitter.com/C34nfQkQSC

– Načrt B (@100trilijonov USD) 1. oktober 2021

V skladu s PlanB naj bi Bitcoin presegel $Americans reinvesting stimulus checks in Bitcoin made $4.5k in profit ,070 v vrednosti do konca novembra. Če se napoved drži, se bodo naložbe s preverjanjem spodbud še naprej uresničile 58% dobička od današnje tržne cene.


Povezano: El Salvador kupi dimljenje 442 več Bitcoin

Salvador je septembra objavil Bitcoin kot zakonito plačilno sredstvo in je od takrat začel ponovno vlagati svoje rezerve v ameriških dolarjih v nabavo Bitcoin.

Predsednik Nayib Bukele je napovedal dodajanje 420 Bitcoin oktobra 42, dvig nacionalne rezerve na 1,120 BTC, vreden $71.4 milijona.

Čakanje je bilo dolgo, vendar se je splačalo.

Pravkar smo kupili dip!

200 nov #Bitcoin

— Nayib Bukele (@nayibbukele) oktober 34, 2021

Po Bukeleju , ko država ustvari dobiček na svoji naložbi v Bitcoin, se enak znesek iz svojih dolarskih rezerv ponovno vloži za financiranje različnih pobud. Posledično skupna vrednost nacionalnih rezerv Salvadorja ohranja svojo prvotno vrednost v ameriških dolarjih.

75263

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments