19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Ameriška državna uprava poziva Salvadorja, naj bo "odgovoren" za sprejetje Bitcoinov

Ameriška državna uprava poziva Salvadorja, naj bo “odgovoren” za sprejetje Bitcoinov

Victoria Nuland je dejala, da so ZDA po velikem napadu ransomware-a “grobo pogledale na Bitcoin”, in predlagala, da El Salvador sprejme podoben pristop.

2627 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

US state dept urges El Salvador to be 'responsible' about Bitcoin adoption

Podsekretarka ameriškega državnega ministrstva za politične zadeve Victoria Nuland je dejala, da bi moral Salvador zagotoviti, da je Bitcoin dobro urejen v svojem novem pravnem okviru.

Na srednji novinarski konferenci po Na srečanju s predsednikom Nayibom Bukelejem je Nulandova dejala, da so ZDA po napadu z ransomware-om na kolonialni cevovod “ostro pogledale na Bitcoin”, in predlagala, da El Salvador sprejme podoben pristop. Država je junija sprejela zakon, s katerim je Bitcoin (BTC) postalo zakonito plačilno sredstvo, zakonodaja, ki bo začela veljati 7. septembra.

“Predsedniku sem predlagala, naj Salvador odloči v zvezi z Bitcoinom, zagotovite, da je dobro urejen, da je pregleden in da je odgovoren ter se zaščitite pred zlobnimi akterji, “je dejala Nuland.

– TCS Noticias (@tcsnoticias) 1. julija, 2021

Srečanje Nuland s predsednikom in zunanjim ministrom Zadeve Alexandra Hill Tinoco je bila predvidena kot del obiska v Salvadorju, Paragvaju in Panami konec junija, da bi razpravljala o migracijah, demokraciji in regionalnih ciljih.

Vendar se zdi, da je kripto morda del načrtovanega dnevnega reda. Ameriški uradniki, vključno s predsednikom Joejem Bidenom, so v javnih izjavah govorili o napadih izsiljevalske programske opreme na kritično infrastrukturo, potem ko je kibernetski napad Colonial Pipeline povzročil kopičenje plina in pomanjkanje na nekaterih območjih ZDA.

Povezano: El Salvador na letalo $ 30 v Bitcoinu vsakemu polnoletnemu državljanu

Razprava o bitcoinih med uradniki ZDA in Salvadorja poteka, ko Mednarodni denarni sklad (IMF) v pogovoru z zakonodajalci iz srednjeameriške države glede posojila za podporo lokalnemu gospodarstvu. Ameriško zunanje ministrstvo menda podpira finančni sporazum, čeprav je MDS izrazil zaskrbljenost zaradi nedavnega sprejetja Bitcoina v državi in ​​dejal, da ta poteza “sproža številna makroekonomska, finančna in pravna vprašanja, ki zahtevajo zelo natančno analizo.”

Prejšnji članek3 razlogi, zakaj se analitiki obračajo na Curve Finance (CRV)
Naslednji članekShanghai Man: Boj proti kripto, kot je COVID-19, poziva Global Times, priljubljene hidroelektrarne …

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments